Koju knjigu trenutno čitaš?

1. Тургењев- Пролећне воде

2. "Čitam" lektiru "Lelejska gora". Koji smor majko moja draga. Neki partizani se vuku po nekim šumetinama na šesto strana. :D

3. Privodim kraju ovu od Orvela sto pomenuse pre par strana i dobra je knjiga. Nego me zanima, kupio sam sabrana dela Dostojevskog jes' da trenutno nemam vremena da citam ali kad budem resio je li bolje da krenem nekim redom ili je svejedno sta cu prvo citati?

4. brate, sve su remek djela
    čitaj "idiota", to je moja omiljena :D

5. Znam ja da su remek dela nego me zanima jel svejedno koju citam ili je bolje po nekom redu da idem?

6. Видра спроводи своју хегемонију, нема шале. Као све ремек дела, па хоп пвт.

Читам, опет, Како јесте - Бекет

7. Privodim kraju ovu od Orvela sto pomenuse pre par strana i dobra je knjiga.

Mrzi me da tražim koja je u pitanju. Ja trenutno čitam ''Niko i ništa u Londonu i Parizu''

8. Е ја читам Коштану од Боре Станковића :(

9. neću da serem ovdje, prilično sam subjektivna što se tiče njega:)

10. "Upravno pravo - opšti deo" Nevenka Bačanin

11. Koštana jebe ! :D

12. Јеси ли Видро читала научни рад Јустина Поповића о Достојевском? Немој сад те форе субјектнивност, слободно се препусти у клинч.

13. Прочитао скоро, врло скоро, Жерминал, Емил (није Ђанфранко) Зола, какав мрак, буквално...

14. Почетак тог романа је један од бољих увод које сам читао, било је то пре неку годину, морам опет то прелистати...

15. Mrzi me da tražim koja je u pitanju. Ja trenutno čitam ''Niko i ništa u Londonu i Parizu''

Bas tu i privodim kraju.

"Upravno pravo - opšti deo" Nevenka Bačanin.

Ja polozio prosli rok i to devetku dobih. Doduse ovaj profesor je ladovina a da je Nevenka ziva kurac bi dobio devetku a verovatno i polozio.

16. Nenormalni, Mišel Fuko.

17. Марципан, чиме се бавиш, ако није тајна... препорука Фуково клатно од Ека, ако ниси читала?

18. Old Times on Mississippi-Mark Twain

U sto je dobro... U stvari dobio sam za rodjendan njigu njegovih prica na engleskom, pa idem redom.

19. Ognjeni anđeo, Valerij Brjusov.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.