Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Вилијем Фокнер- Авесаломе, Авесаломе
Неки лик јуче продаје стрипове и нобеловце за 100 кинти. Рекох дузмем две књиге, џаба је...
Đavo je moj drug by Marko Vidojković
Lovac u zitu od Selindzera
Knjiga me je odusevila, totalno sam se udubio u citanje. Posebno mi se svideo lik Holdena Kolfilda... preporucujem svakom tinejdzeru da procita - odlicna je.
Opet "Mrtve duše" Gogoljeve.
:
Sindrom psihologije i creva
Nataša Kembel-MekBrajd
Старац и море
ja citam bodlera. crca preporucila :D
Patrick Rothfuss - Wise Man's Fear... oči mi ispadoše, glupi monitor, sjebani....
Ričard Metison - Ja sam legenda. Inače, reč je o piscu koji je uticao na Stivena Kinga. Da li je neko čitao nešto od Reja Bredberija, a da nije Farenhajt 451?
Dnevnik Ane Frank....
beat this...
Miroslav Kostić - Ludnica
Kniga u kojoj je pomenut moj deda. Tek tad sam ukapirao da je 100% istinita.
http://www.kupindo.com/kupovina/Knjige/Beletristika/Domaci-pisci/MIROSLAV-KOSTIC-LUDNICA/9403744
Ako je neko čitao, neka mi se javi na PVT.
Počinjem 'Karamazove' posle silnih preporuka :)
Juče pročitah Bukovskog - Bludni sin. Molio bih nekoga da mi objasni zbog čega ljudi cene dotičnog pisca.
Jer je jeb'o onako kako muškarci žele a ne smeju i ne znaju.
Zakon o porezima na imovinu- i mogu vam reći da mi nema spasa.
POPISU PROKLET DA SI!
Ne. Lik uopšte nije jeb'o u knjizi, samo je to dosta puta želeo. Čudno mi je bilo kad sam čitao sve one psovke da su mi bile prilično degutantne, iako obožavam psovke. Što Zakon o porezima na imovinu? I ti si neka pravnica, a? :)
Grabljiwitza
Alek Popov, Nivo za napredne. Kida bratko Bugarin, crni humor, politička satira, trebalo bi ga čitati iz didaktičkih razloga (u onoj meri u kojoj književnost uopšte treba čitati iz didaktičkih razloga). Toplo preporučujem.
EDIT: Da, i "Na raskršću", sabrani intervjui Sretena Petrovića.
Ilijadu, al na ujebanom engleskom prevodu, ubila bih za pristojan prevod na srpskom.
Valdemar, zapamtiću...