Koju knjigu trenutno čitaš?

1. Вилијем Фокнер- Авесаломе, Авесаломе
    Неки лик јуче продаје стрипове и нобеловце за 100 кинти. Рекох дузмем две књиге, џаба је...

2. Đavo je moj drug by Marko Vidojković

3. Lovac u zitu od Selindzera

Knjiga me je odusevila, totalno sam se udubio u citanje. Posebno mi se svideo lik Holdena Kolfilda... preporucujem svakom tinejdzeru da procita - odlicna je.

4. Opet "Mrtve duše" Gogoljeve.

5. Sindrom psihologije i creva
    Nataša Kembel-MekBrajd

6. Старац и море

7. ja citam bodlera. crca preporucila :D

8. Patrick Rothfuss - Wise Man's Fear... oči mi ispadoše, glupi monitor, sjebani....

9. Ričard Metison - Ja sam legenda. Inače, reč je o piscu koji je uticao na Stivena Kinga. Da li je neko čitao nešto od Reja Bredberija, a da nije Farenhajt 451?

10. Dnevnik Ane Frank....

beat this...

11. Miroslav Kostić - Ludnica
    Kniga u kojoj je pomenut moj deda. Tek tad sam ukapirao da je 100% istinita.
    http://www.kupindo.com/kupovina/Knjige/Beletristika/Domaci-pisci/MIROSLAV-KOSTIC-LUDNICA/9403744
    Ako je neko čitao, neka mi se javi na PVT.

12. Počinjem 'Karamazove' posle silnih preporuka :)

13. Juče pročitah Bukovskog - Bludni sin. Molio bih nekoga da mi objasni zbog čega ljudi cene dotičnog pisca.

14. Jer je jeb'o onako kako muškarci žele a ne smeju i ne znaju.

Zakon o porezima na imovinu- i mogu vam reći da mi nema spasa.
    POPISU PROKLET DA SI!

15. Jer je jeb'o onako kako muškarci žele a ne smeju i ne znaju.

Ne. Lik uopšte nije jeb'o u knjizi, samo je to dosta puta želeo. Čudno mi je bilo kad sam čitao sve one psovke da su mi bile prilično degutantne, iako obožavam psovke. Što Zakon o porezima na imovinu? I ti si neka pravnica, a? :)

16. Alek Popov, Nivo za napredne. Kida bratko Bugarin, crni humor, politička satira, trebalo bi ga čitati iz didaktičkih razloga (u onoj meri u kojoj književnost uopšte treba čitati iz didaktičkih razloga). Toplo preporučujem.
    EDIT: Da, i "Na raskršću", sabrani intervjui Sretena Petrovića.

17. Ilijadu, al na ujebanom engleskom prevodu, ubila bih za pristojan prevod na srpskom.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.