Teret@n@

1. Оће то , ја се истежем увек после па опет сам трпео од понедељка до петка упалу :))

2. znaci cuti i trpi a?

3. Тако некако. Први пут кад сам радио бицепс са теговима, добио сам такву упалу, да нисам недељу дана могао да исправим руке. :)

4. pa pregonite ljudi,kad si stimulisao misic na rast(recimo,ako vam je to cilj) onda ostavljas tegove i ides kuci da klopas. koliko treba da vezbas da bi misici rasli i kako? to zavisi od vas. nema univerzalne formule,probas pa vidis,ali pretreniravanje svaki put ne valja.

5. napravio stalak za cucnjeve i odradio pet seija noge otpadaju, oci uhvatio aparat kako ce se nocas spavati ne zna se

6. Retko imam upale, tako da i nisam baš stručan da ti pomognem tu, ali su mi neki ljudi pričali da piju andol kad imaju upalu i da im pomaže. Sad, koliko je to tačno...

7. dymatizov ili twinlabov,neces pogresiti sa njima. ;)

8. Da mi je za noge naci jednako efikasan lijek kao sto je za oci sirov krompir bio bi na konju :D

9. obarate li ruke? koliko ster dobri i radite li nesto da se poravite u ovom sportu? :)
    kad god najdem protivnika,jesam(do sada malo poraza),konkretne vezbe slabo...

10. Ja držao četvoricu na jednoj ruci, gurali su ko sumanuti al nisu mogli oboriti, ma ni pomjeriti. Ja RUKAM!

11. e jel vam se desava da vas napadaju ovi iskopleksirani ja ne mogu otici u grad da se neko ne zakaci za mene i ono kao ti mislis da si faca sto si bilder i te stvari to me pocelo jebeno nervirati majku im bolsnu nataknem

12. да маму им јебем знам брате како ти је неможе један излазак без тога

13. Који краљ овај Стивен, смејем се седам минута!

14. Мене је ортак питао: "Јел још тренираш?"
    Ја му кажем: "Да брате, ево сад сам почео да узимам протеине..."
    Ортак: " У пичко, почео си да се допингујеш, а!?"
    Ја му спустим слушалицу...

15. Тако и ја исто с кевом, само што нисмо разговарали телефоном, па сам уместо да спустим слушалицу залупио вратима. И даље не разговарамо, а отад живим код тетке у Крњачи. Тужно је то кад мајка не разуме разлику између допинга и протеина...

16. Super serije su bogotac, zajebite duge treninge! Trenirao sam 25 minuta intenzivno, grudi i biceps. Sklekovi, ustaj, biceps, bacaj tegove, leži dole. Sa pauzama od oko 10-15 sekundi... UMRO SAM I POKIDAO SAM SE. Sad idem da se pokidam od jela.

17. Па на неки начин јесу, на неки нису. Тешко да ћеш ти толико да повећаш мишић од супер серије. Она више тренира брзину, издржљивост, експлозивност. Ја такође много пута радим као ти, али, искрено, од тога нема завидног раста мишића...

18. Мене је ортак питао: "Јел још тренираш?"
    Ја му кажем: "Да брате, ево сад сам почео да узимам протеине..."
    Ортак: " У пичко, почео си да се допингујеш, а!?"
    Ја му спустим слушалицу...

Ovo je najveći razlog zašto neću da uzimam proteine ( što se u njihovoj glavi dešifruje kao steroidi)ali uglavnom čim nekome pomeneš da uzimaš suplemente onma počnu srati i omaložavati tvoj rad !
    PA NA KURCU VAS NOSAM!

19. Kad ste drogeri narcisoidni

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.