Teret@n@

1. Па у суштини боље је кад су искривљени јер имаш бољи хват и прилагођава се више ручном зглову на вучењу, ал боже мој, ништа неће да ти фали ни са равном :)) само терај.

2. Jebga ne mogu je iskriviti jer je jebeni prokrom.. Al ima bracika patent..
    Kupiću one rogove za guvernal na biciklu i nabiću ih i tako ću dobiti ugao :)
    Fala Laki, jebga šta znam možda nije delotvorno ovako, šta ja znam :D

3. Ма исти је ефекат, само је разлика у положају зглоба.

4. Meni je bolje kad je sipka ravna...:)

5. ja sam cak negdje procitao da je bolje ako je sipka ravna da bolje rasiri ledja ili tako nesto uglavnom i ja radim na takvoj ravnoj sipci i sad kad sam se navikao i zaboravio sam kako je raditi na onoj iskrivljenoj

6. jbg,nezgodno se okretati oko neravne sipke.

7. Bio danas kod nutricioniste i merio BF, 14.2%. To mu je valjda i neka donja granica za moj uzrast. No, nebitno.

Napisala mi je neke smernice i tako to, 6 obroka i kakvih dnevno itd.

E sad, malo me je iznervirala kad je počela da mi se meša, ali nema veze, kaže mi da ne bi trebalo da izazivam hipertrofiju mišića već neki drugi kurac, isto tako h... samo sam zaboravio ime.
    Jer hipertrofiran mišić je naduvan mišić koji troši mnogo energije i zahteva konstantu fizičku aktivnost, a ako radim na taj "njen" način mogu i po nekoliko meseci pauze od treninga bez gubitaka.
    E sad, taj "njen" način je da uzmem neku težinu i kako napredujem, umesto da povećavam težinu, ja povećam broj serija.
    Tako ću verovatno da dobijem treninge od po sat i po - dva, a ne znam da li ću napredak ikakav da napravim, čak i takav kakav je prognozirala, jer uz svo dužno poštovanje, ona je nutricionista a ne DIFovac.

8. Imam jedno pitanje, kolika je minimalna kilaža da bi' se moglo ići u teretanu?

9. gonss ne postoji. :D ali mislim da ne pustaju preko 250 kg...

10. Gonss, bolje pitaj za godine.

Nikako ne idi u teretanu za nesto prenapucavanje pre 18.

Do 18. godine radi lagane vezbe tegovima oo 10 do 20, 25 kg i tako to.

Kad navrsis 18, posle tepaj na benc dizi koliko hoces, radi sta hoces posle.

11. Ma bio sam pre u teratanama (tad nisam imao 18, nemam ni sad). Ali koliko sam čitao i gledao, stvarno ne valja dok se razvijaš da pumpaš delo i glumiš nešto. Tako da ću te poslušati i sačekati neko vreme.

12. Gonss, ja imam 16 sad, 17 za koji mesec.
    Isao sam u teretanu i ja, ali npr radio sam sa bucicama 2kg neke osnovne vezbe, sklekove, trbusnjake, biciklu, radio sam i noznu ekstenziju 2 kg itd, itd.
    I nista nisam prelazio preko 5 kg...

Posto kako sam citao negde, ako krenes naglo pre punoletsva pumpanje moze se desiti da zaustavis rast.

13. Salac, price za malu decu :)

14. Pazi buraz, da li su price ili ne ne znam :) ne bih da se igram ja :) Lagano treniram.

15. Sta ti znaci to ''lagano treniras'', 2 kruga oko pionirskog? :))

16. Salac, price za malu decu :)

Nisu priče za malu decu, ja osobno radim samo sklekove, trbušnjake, propadanja...
    A moj ortak koji redovno provodi vreme u teretani (isto smo godište), se smanjio oko 5 cm (nije puno kada čitaš, ali ovako jeste). I sada sam ja veći od njega, a pre par godina nisam mogao da ga stignem :)

17. smanjio oko 5 cm

А зар није логичније да си ти порастао?
    Или да је њему таква генетика, колико имаш случајева да су у раном пубертету грдосије, а после пар година их сви престигну... :)

18. E sad, malo me je iznervirala kad je počela da mi se meša, ali nema veze, kaže mi da ne bi trebalo da izazivam hipertrofiju mišića već neki drugi kurac, isto tako h... samo sam zaboravio ime.
    Jer hipertrofiran mišić je naduvan mišić koji troši mnogo energije i zahteva konstantu fizičku aktivnost, a ako radim na taj "njen" način mogu i po nekoliko meseci pauze od treninga bez gubitaka.
    E sad, taj "njen" način je da uzmem neku težinu i kako napredujem, umesto da povećavam težinu, ja povećam broj serija.
    Tako ću verovatno da dobijem treninge od po sat i po - dva, a ne znam da li ću napredak ikakav da napravim, čak i takav kakav je prognozirala, jer uz svo dužno poštovanje, ona je nutricionista a ne DIFovac.

Hipetrofija i hiperplazija. Ovo prvo je povećanje poprečnog preseka mišićnih vlakana, a ovo drugo povećanje broja mišićnih vlakana. Ovo prvo bolje. I daj kreni u teretanu radi k'o muškarac, pusti te priče njene od dva sata treninga.

Nikako ne idi u teretanu za nesto prenapucavanje pre 18.

Do 18. godine radi lagane vezbe tegovima oo 10 do 20, 25 kg i tako to.

Kad navrsis 18, posle tepaj na benc dizi koliko hoces, radi sta hoces posle.

NEVERA MOJA BIO SI TI, ZABLUDA MOJE MLADOSTI!! NIČEGA NEMA MEĐU NAMA, NI TUGE NI RADOSTI. Pazi brate, koji je tvoj rezon. Da je 10kg mala težina. Ja kada sam krenuo u bildaru 10kg mi je na nekim jednoručnim vežbama bilo teško. To je relativan pojam. Ko si ti da odrediš šta je nekome lagano, a šta ne? Ajd ako ne troluješ, nemoj davati savete jer stvarno mene je sramota što čitam to što si napisao, umesto da je tebe sramota što pišeš. Da sam znao 20% od ovoga što znam sada o bildanju i ishrani, udario bih po željezu u osnovnoj.

Posto kako sam citao negde, ako krenes naglo pre punoletsva pumpanje moze se desiti da zaustavis rast.

ZABLUDA MOJE MLADOSTI!!

А зар није логичније да си ти порастао?
    Или да је њему таква генетика, колико имаш случајева да су у раном пубертету грдосије, а после пар година их сви престигну... :)

Taj rad.

19. А зар није логичније да си ти порастао?

Ne znam kako da ti objasnim, ali smo bukvalno isto rasli. Pa kada je počeo intezivno da trenira, odjednom je stao i na tome ostao.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.