Зашто не би требало?
+1
Čekamo skočka.
Sumnjam da je to Skocko napisao.A sad i mene zanima da cujem sto ne bi trebalo.
Јел сте јели/пили беланца у праху? Каквог је укуса? Колико има грама протеина на 100 г? Колико кошта?
Нисам пио али лоло 88гр протеина на 107гр укупне масе.
http://nutritiondata.self.com/facts/dairy-and-egg-products/124/2
Jedini razlog da se trapezi ne rade je to ako je neko prirodno uzak u ramenom pojasu, pa će glomazni trapezi učiniti taj nedostatak još vidljivijim. Ali nema razloga da se ne vežba, makar malo.
Da mu jebeš mater, ja sam 100% siguran da sam to ovde pročitao.
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AneyHW4ppiSXdGR2cjVmcXBFOWlVQUxnNUVkRFl5emc#gid=0
A JE L' VALJA OVAJ TRENING?
Na brzinu sam samo bacio pogled, mislim da je sranje što svaki dan radiš stomak i što su ramena i noge odvojeni u dva posebna dana.
Признај ово си ти писао? :))
Nisam ja pisao, nego sam našao šta mi je dao jedan lik kog sam ja poznavao iz igrice, a inače je i ovde imao 1-2 posta.
dobio jebene zausnjake
i natekla mi jebena jaja
i sad nema jebenog treniranja
sledece tri do cetiri jebene sedmice :'(
Znam kako ti je, tj. razumijem te. Bronhije jebene me muče, šmrcam i osjećam se slab. Kontam da sam gotov. Najgore je što kad se tako razbolim, van pogona sam sedam dana minimum. Još nisam dobro spavao ove sedmice, prva smena, a osećam i simptome pretreniranosti. Od sledeće sedmice menjam trening (ako budem tad išao na trening, kako je krenulo...)
Ima li ko iskustva sa croos fitom???
Изгледа да не :)) Има Кика Бој па питај њега, члан је сајта.
Zna neko od vas neke vezbe za odraz boljsi?
Odlucio sam da se vratim na odbojku, a posto sam kretencina prestao pre 5,6 meseci da treniram izasao iz kondicije i sve, odskok sam sjebo skroz.
Pa jel zna neko od vas vedzbe ili to?
Метни неке тегове у ранац, па скачи... :)
Profesori, jedno pitanje iz vaše struke..
Vako nabavljam svakakve spravice za teretanu i izmedju ostalog jedan frajer mi zavario spravu za zgibove.. Sprava izgleda nešto ovako _I___I_ , prokrom, gore sam ušrafio u beton i sve do jaja.. Elem, pitanje..
Da li je zdravo raditi široke zgibove na ovoj spravi jer ovi produžeci nisu iskrivljeni ?
Nisam posetio link, ali to na internetu baš i nije merodavno. Čak i one el. vage nisu precizne jer mere samo u nogama mast i na osnovu toga određuju za celo telo što opet može da varira od osobe do osobe.
Je l' beše pisalo na temi da sleganje ramenima ne bi trebalo da se radi?