Teret@n@

1. Nisam posetio link, ali to na internetu baš i nije merodavno. Čak i one el. vage nisu precizne jer mere samo u nogama mast i na osnovu toga određuju za celo telo što opet može da varira od osobe do osobe.

Je l' beše pisalo na temi da sleganje ramenima ne bi trebalo da se radi?

2. Зашто не би требало?

3. Зашто не би требало?

+1

4. Sumnjam da je to Skocko napisao.A sad i mene zanima da cujem sto ne bi trebalo.

5. Јел сте јели/пили беланца у праху? Каквог је укуса? Колико има грама протеина на 100 г? Колико кошта?

6. Нисам пио али лоло 88гр протеина на 107гр укупне масе.

http://nutritiondata.self.com/facts/dairy-and-egg-products/124/2

7. Je l' beše pisalo na temi da sleganje ramenima ne bi trebalo da se radi?

Jedini razlog da se trapezi ne rade je to ako je neko prirodno uzak u ramenom pojasu, pa će glomazni trapezi učiniti taj nedostatak još vidljivijim. Ali nema razloga da se ne vežba, makar malo.

8. Da mu jebeš mater, ja sam 100% siguran da sam to ovde pročitao.

9. Na brzinu sam samo bacio pogled, mislim da je sranje što svaki dan radiš stomak i što su ramena i noge odvojeni u dva posebna dana.

10. Признај ово си ти писао? :))

11. Nisam ja pisao, nego sam našao šta mi je dao jedan lik kog sam ja poznavao iz igrice, a inače je i ovde imao 1-2 posta.

12. dobio jebene zausnjake
    i natekla mi jebena jaja
    i sad nema jebenog treniranja
    sledece tri do cetiri jebene sedmice :'(

13. dobio jebene zausnjake
    i natekla mi jebena jaja
    i sad nema jebenog treniranja
    sledece tri do cetiri jebene sedmice :'(

Znam kako ti je, tj. razumijem te. Bronhije jebene me muče, šmrcam i osjećam se slab. Kontam da sam gotov. Najgore je što kad se tako razbolim, van pogona sam sedam dana minimum. Još nisam dobro spavao ove sedmice, prva smena, a osećam i simptome pretreniranosti. Od sledeće sedmice menjam trening (ako budem tad išao na trening, kako je krenulo...)

14. Ima li ko iskustva sa croos fitom???

15. Изгледа да не :)) Има Кика Бој па питај њега, члан је сајта.

16. Zna neko od vas neke vezbe za odraz boljsi?
    Odlucio sam da se vratim na odbojku, a posto sam kretencina prestao pre 5,6 meseci da treniram izasao iz kondicije i sve, odskok sam sjebo skroz.

Pa jel zna neko od vas vedzbe ili to?

17. Метни неке тегове у ранац, па скачи... :)

18. Profesori, jedno pitanje iz vaše struke..

Vako nabavljam svakakve spravice za teretanu i izmedju ostalog jedan frajer mi zavario spravu za zgibove.. Sprava izgleda nešto ovako _I___I_ , prokrom, gore sam ušrafio u beton i sve do jaja.. Elem, pitanje..
    Da li je zdravo raditi široke zgibove na ovoj spravi jer ovi produžeci nisu iskrivljeni ?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.