Teret@n@

1. taz gdje ti je ova teretana tacno i koliko je clanarina ja trebam upisati fakultet u bl pa ne znam u koju bi teretanu isao

2. taz gdje ti je ova teretana tacno i koliko je clanarina ja trebam upisati fakultet u bl pa ne znam u koju bi teretanu isao

U Banjaluci je. :D Tefa fit ti je u Metalu, banjalučki velesajam. :)

3. a koliko je clanarina

4. Dvadeset evra, aka 40 maraka.

5. Будући да сам тотални дудук за ове ствари, занима ме колико је ефикасно вјежбање на разбоју и вратилу?

6. Ekstremno efiksano za razvoj snage.

7. Титанијум

Будући да сам тотални дудук за ове ствари, занима ме колико је ефикасно вјежбање на разбоју и вратилу?

Зависи, на тај начин можеш да се затегнеш али ако желиш да ти комлетно тело буде складно и обликовано онда ништа без теретане.

8. Одлично. Радио сам прошле године разбој, ове године почео и вратило (јеботе, могао сам 20 дизања на разбоју а ниједно на вратилу, вот д фак?), те се надам да ћу за три мјесеца успјети фино да обликујем и издиференцирам мишиће.

9. Зависи, на тај начин можеш да се затегнеш али ако желиш да ти комлетно тело буде складно и обликовано онда ништа без теретане.

Е јеби га, у мом граду нема озбиљне теретане, са неким стручним ко би ми стварно показао те вјежбе. Углавном је све фазон ''Е, ђецо, ево вам справа, удрите!''

10. Е јеби га, у мом граду нема озбиљне теретане, са неким стручним ко би ми стварно показао те вјежбе. Углавном је све фазон ''Е, ђецо, ево вам справа, удрите!''

И не треба ти стручњак, имаш основни програм за почетнике, неко да ти покаже како се ради која вежба и то је то, све остало је у мукотрпном дизању гвожђа изнова и изнова, и ето ти мишића.

11. Имам 95 кила, бич титс и баш ми је лепо. Тинкеру, билдеришеш?

12. И не треба ти стручњак, имаш основни програм за почетнике, неко да ти покаже како се ради која вежба и то је то, све остало је у мукотрпном дизању гвожђа изнова и изнова, и ето ти мишића.

Онда добро, покушаћу. Ипак морам још неко вријеме да проведем на разбоју и вратилу, да се не бламирам тамо.

Кад смо већ код овога, ни од разбоја и вратила не очекујем неке превелике резултате у блиској будућности, јер сам висок и прилично мршаво изгледам, упркос солидној килажи (195 цм, 85 кг).

13. Ne gubi vrijeme, odma' u teretanu, kakvo crno blamiranje....

14. Овде се доста говорило о томе колико је грама протеина потребно за раст мишића, по једном килограму телесне масе. Већина се сложила са тим да 2 гр. протеина иде на 1 кг телесне масе, али малопре сам читао неке текстове на нету, и у свима пише да је чак 0.8 грама довољно, а 1.8 максимално.

15. Jeste dovoljno za domaćice koje piče na fitnes i zumbu.

16. Posto vim da se razumete u ishranu i to..
    Dajte skrojite neki plan ishrane za mrsavljenje. (Nije za mene)
    Ako mozete.. <3 :*

17. Daj detalje toga subjekta za koga će biti plan. Navike, građu, ponašanje u vezi hrane, aktivnosti, izgled.
    Može meni na pvt pa ću skrojiti nešto.

18. Sale ima jedan autor koji se bavi tim stvarima, avatar je njegov slika, ono kao pre i posle.. Lik valjda smrsao nekih trideset kg, a u opisu mu stoji da mu se obratis u pvt-u ako ti nesto treba.. Ako neko zna, neka okaci link profila.. Ne znam sto sam sad ispisao, preko telefona sam, ali valjda cete ukapirat.
    A sto se teretane tice, bar ove u koju ja idem, tek poceo, mogu da kazem da JEBENO NEMAAAAA VAZDUHA! jebemliga;)

19. lol thinker,sad si pokazao da se u trening razumes ko baba u nuklearnu fiziku... elem,sve sto decko hoce moze da se postigne bez teratane,samo je problem sto ne zna kako :P mogli bi malo da pogledate pocetnu stranicu...-.-

20. Sale ima jedan autor koji se bavi tim stvarima, avatar je njegov slika, ono kao pre i posle.. Lik valjda smrsao nekih trideset kg, a u opisu mu stoji da mu se obratis u pvt-u ako ti nesto treba.. Ako neko zna, neka okaci link profila.. Ne znam sto sam sad ispisao, preko telefona sam, ali valjda cete ukapirat.
    A sto se teretane tice, bar ove u koju ja idem, tek poceo, mogu da kazem da JEBENO NEMAAAAA VAZDUHA! jebemliga;)

http://vukajlija.com/recnik/autori/13828
    Ako na njega misliš

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.