Teret@n@

1. Šta su čučnjevi pod uglom?

2. За кољена је боље пуцати чучњеве без оптерећења и то из различитих положаја. И она вјежба коју ће му препоручити сваки иоле искуснији физиотерапеут и спорцки доктор - наслони се уз зид и онда се спушти доље као да сједи на столицу. Кољена по 90° искључиво. И тако 30 секунди "сједи", 30 одмара ил ако може минут-минут. 15 серија ујутру, 15 навече. За 2-3 мјесеца му буде боље. Ја сам тако јачао кољена кад ми страдали задњи укрштени, уз надзор доктора.

3. Neka ide kod doktora,ali ovo sto kifla predlaze nece mu skoditi...ako ima problema sa kolenima tegovi su poslednje sto mu treba.

4. Ne. Opterećenje pri doskoku na kolenima je 11 * težina tela. !00 kg na leđima kod čučnja je smešno u poređenju sa tim. Mada to važi za ligamente, ne znam kakvu povredu ima. U svakom slučaju mislim da izometrija neće da mu pomogne.

5. Meni je pomogla i to drastično i stvarno ne vidim razlog zašto ne bi i njemu :D

6. Што ја мислим да је Шећер заправо Скочко.

7. Znas nesto sto mi ne znamo? :D

8. Ево да се играм мало Хорејшио Кејна лоло

Наиме и Скочко је некада писао рецепт за пасуљ и рижу, и Скочко је давао савете за горе наведену вежбу. Један рилејтед детаљ : кацмо играли хакс лиге Ксела је Скочку дао налог "Шечер и кифла" да се послужи јер је био банован.

Наравно, све ово може да буде случајна коинциденција. лоло

9. http://unjouravec.net/wp-content/uploads/2010/03/horatio460.jpg

lolol Na ovoj temi ne može da se zove '' Kifla i šećer '' može samo '' ugljeni hidrati ''

10. http://www.youtube.com/watch?v=5gEa_5KUknM

Роијли добија превише пичке, ние фер! Плус бекфлип са скоро 130 кила.

11. Sace krljam samo teškim vrećama i bugarskom vrećom. Znači, jebe keve!

12. Nisam baš siguran da je Skočimiš Kifla i šećer. Ili ako jeste - debelo je slagao o svojoj telesnoj kilaži. Skočko ima koliko, 115-117 kg? Je l' tako? E, ja sam pre nekog vremena ''upoznao'' lika na jednom gaming forumu koji je znao da sam ja Thazz sa Vuke i rek'o mi pozdravlja te Kifla i šećer. Kasnije sam ga dodao na FB-u (obrisao sam ga). Bili smo zajedno u jednoj grupi š'o su je osnovali Vukajlijaši. Prošao sam mu kroz slike. Lik ima 50 kg sa šejkom, izdefisan na onaj način ''Abs on skinny guys are like tits on a fat bitch. It just doesn't count''.

13. Oooo, zašto se toliko raspravlja o tom Skočimišu? lolololo

14. Oooo, zašto se toliko raspravlja o tom Skočimišu? lolololo

Kae rasan i gotivili smo ga. I bezveze je da se predstavljaš k'o Skočko ako nisi Skočko, a ako si Skočko sa duplim nalogom, nabijem ja takvih skočkastih ''115kg''.

15. Vrati se Skocko! :D imitatori mrste!

16. Prokomentarišite mi ovaj program

Ponedjeljak: Gornji dio tijela 1

1. Potisak dvoručnim tegom na ravnoj bench klupi - 4 serije po 6-8 ponavljanja - 2-3 minute odmora između serija
    2. Veslanje dvoručnim tegom u pretklonu - 4 serije po 6-8 ponavljanja - 2-3 minute odmora između serija
    3. Potisak dvoručnim tegom iza glave - 4 serije po 6-8 ponavljanja - 2-3 minute odmora između serija
    4. Letenje bučicama na klupi - 2 serije po 10-12 ponavljanja - 1-2 minute odmora između serija
    5. Vježbe za bicepse - 3 serije po 6-8 ponavljanja - 1-2 minute odmora između serija
    6. Vježbe za tricepse - 2 serije po 10-12 ponavljanja - 1-2 minute odmora između serija

Utorak: Donji dio tijela 1

1. Čučnjevi - 4 serije po 6-8 ponavljanja - 2-3 minute odmora između serija
    2. Iskorak - 3 serije po 8-10 ponavljanja - 2 minute odmora između serija
    3. Hiperekstenzije (ili nožna ekstenzija, sjedeći) - 3 serije po 10-12 ponavljanja - 2 minute odmora između serija
    4. Stojeće podizanje na prste za listove - 4 serije po 6-8 ponavljanja - 2 minute odmora između serija
    5. Vježbe za trbušnjake (Rijetko kad se rade duže od 10 minuta)

Srijeda: Odmor

Četvrtak: Gornji dio tijela 2

1. Dizanje na vratilu - 4 serije po 6-8 ponavljanja - 2-3 minute odmora između serija
    2. Potisak bučicama na kosoj klupi - 3 serije po 8-10 ponavljanja - 2 minute odmora između serija
    3. Veslanje na spravi, sjedeći - 3 serije po 8-10 ponavljanja - 2 minute odmora između serija
    4. Lateralno dizanje - 3 serije po 10-12 ponavljanja - 1-2 minute odmora između serija
    5. Vježbe za tricepse - 3 serije po 6-8 ponavljanja - 1-2 minute odmora između serija
    6. Vježbe za bicepse - 2 serije po 10-12 ponavljanja - 1-2 minute odmora između serija

Petak: Donji dio tijela 2

1. Rumunsko mrtvo dizanje - 4 serije po 6-8 ponavljanja - 2-3 minute odmora između serija
    2. Nožna ekstenzija, ležeći - 3 serije po 8-10 ponavljanja - 2 minute odmora između serija
    3. Nožni potisak - 3 serije po 10-12 ponavljanja - 2 minute odmora između serija
    4. Sjedeći potisak na listove obje noge - 3 serije po 10-12 ponavljanja - 1-2 minute odmora između serija
    5. Vježbe za trbušnjake (Rijetko kad se rade duže od 10 minuta)

Subota: Odmor

17. Gospodo, potrebna mi je vaša pomoć. :D Organizujem jedan seminar u Tefa fit studiju (teretani) i želio bih pozvati jednog poznatog srpskog bildera da dođe na taj seminar. Da bi Tefa fit teretana pobjedila treba mi dosta lajkova. Pa mi učinite uslugu i lajkujte ovu sliku na linku. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=397537766950601&set=a.396939570343754.80335.139643862739994&type=1&theater :)

18. Ljudi, je l koristio neko "Xpand xtreme pump"?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.