Teret@n@

1. Озбиљно питам, да ли је оптерећује?

2. Озбиљно питам, да ли је оптерећује?

Opterećuje je, kao i svaka druga vežba u tom položaju (ruke iznad tela, ali i lat mašina kada vučeš ita glave je opterećuje). Ako imaš skoliozu, mogao bi da potražiš neke alternative, ali mislim da se ne treba zamarati sa tim. Pravilna forma i ne idi ispod pet ponavljanja i bogotac si.

3. E ljudi, sta znate o ubrzavanju metabolizma? msm, na 525 razlicitih foruma ima 323 misljenja koja su potpuna suprotna...

4. Šta te interesuje, znamo sve?

5. interesuje me ubrzavanje metabolizma :) tipa najlaksi nacini za ubrzavanje doticnog, sta treba da radim/jedem i sl...

6. Aj da i ja to čujem.

7. DORUČAK OBAVEZAN! Najkasnije do 11h ili maksimum 30 minuta nakon buđenja. Ukoliko preskočiš doručak razgradnja masti za taj dan je skoro pa zaustavljena. Dozvoljeno kombinovanje UH i proteina.
    Dnevni unos hrane raspoređen na 4-5 obroka (3 glavna i 1 do 2 užine). Obroci u razmaku 3-4 sata.
    Glavni obrok da traje 20 minuta. Znači lagano.
    Za ručak razdvoji UH i proteine. Idealno vrijeme za ručak je 13 do 16 h.
    Za večeru proteinski obrok i povrće. Jesti najmanje 2 sata prije spavanja.
    Za kardio trening HIIT (high-intensity-interval-training), proguglaj.
    To je osnova, znači, nikada ne smiješ biti gladan, 5 obroka, milina.
    Hrana u osnovi zdrava (ne pika se kao obrok kila janjetine, džaba ti to, znači zdrave navike pod br. 1)
    Voda u velikim količinama.

Zatim, obrati pažnju na glikemijski indeks hrane kao i na glikemijsko punjenje hrane. Proguglaj to, imaš na internetima tablice za oboje i dobro obrati pažnju i na tu stavku, ona je jedna od najvažnijih. Kad pročitaš skontaćeš o čemu je riječ i gdje si griješio.

EDIT:

Sad sam ponovo pročitao svoj post.... gliKEMIJSKO, ne jebeno glikogensko, koj mi je kurac....

8. Јел се под ужином може подразумевати веј?

9. Dajte neke dobre vjezbe za trbusne misice..

10. Hvala vam.
    Nego, kad ih je najbolje radit? Ujutru? Navece? Ako moze to neko da mi kaze..

11. Sta je ovo koji kurac laki? Kakve su ovo bolesti?

12. ima tamo u opisu da bi trebalo da se rade ponedeljkom, sredom i petkom tokom 2 nedelje, pre nego sto predjes na tezi nivo...a, posto nisam maltene ni pipnuo trbusnjake, samo gornji deoo tela sam readio, ne mogu da odradim celi trening odjednom, pa sam podelio na 3 dela, i radim ih 2 sata posle obroka..fakticki, pre uzine..

13. Ja sam radio ovaj 8min. prije godinu dana..imao sam nekih zdravstvenih problema, bio u bolnicu dosta vremena, izgubio trbusnjake, udebljao se.. Otislo sve u kurac! Poceo sam ponovo ovaj 8min. i ja radim svaki dan 2 level i plus jos neka 2 programa..

14. Mikri, što kasnije to gore. Znači ujutru najbolje.

15. ON TRZNE 154 KILE, 154 ISUSA MU POLJUBIM DA MU JEBEM U USTA! KAKO? OOOO KAKO?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.