Teret@n@

1. Dolazi bobibilder u '' civilu '', tj. bez torbe bez opreme i seda na benč al ne da radi nego samo posmatra nas. Ja i Skočko prestajemo sa borbom baš kad skočko pokušava da odradi gogoplatu i gledamo u bildera, Shady se budi, ustaje sa poda, i on je u čudu, Svarog, Monstrum prekidaju diskusiju, Thazz diže glavu, i dalje u visećem položaju i svi u isto vreme : '' bobibilderu, 'de ti oprema?!? ''

bobibilder : '' a brate u kurcu sam juče radio ramena nešto puklo ja reko šta sad ono 8. ukršteni ligament jebo mu mater ne mogu se sa doktorima sad ganjat a i nešto koleno da nije meniskus taman sam vezao dobre treninge sad me leđa nešto od lata sigurno a lepo radio 120 na benču a imam 88 kila to zbog ishrane ovi seru nešto ja im kažem pa pusti da ukuva vboda da ostane malo zgnjaci to i zacini sebi fino i pojedi to kao corbu sta itmisljas koji kurac itako šta ima kod vas ''

Svi u teretani: '' A? ''

: Thazz spušta glavu i nastavlja sa bešenjem :

2. a brate u kurcu sam juče radio ramena nešto puklo ja reko šta sad ono 8. ukršteni ligament jebo mu mater ne mogu se sa doktorima sad ganjat a i nešto koleno da nije meniskus taman sam vezao dobre treninge sad me leđa nešto od lata sigurno a lepo radio 120 na benču a imam 88 kila to zbog ishrane ovi seru nešto ja im kažem pa pusti da ukuva vboda da ostane malo zgnjaci to i zacini sebi fino i pojedi to kao corbu sta itmisljas koji kurac itako šta ima kod vas

АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХХАХ!

3. Dolazi bobibilder u '' civilu '', tj. bez torbe bez opreme i seda na benč al ne da radi nego samo posmatra nas.

AHahahahahhaha, carski. Ovo u civilu je pobedilo! Pra'o zamišljam Jay Cutlera kako tako tužno seda na klupu i posmatra, jer Bobi je njega drž'o na avataru. Kol'ko kida tekst! Jadan Bobi, ošo rotator u pičku materinu, sad zna moje muke. Ahahahahahah.

4. Ajde odgovorite mi na prethodni post, 'bem vam sunce drogerantsko!

5. Брате, ја нисам меродаван, ал мени је ово ОК, с обзиром да радиш кући...

6. Cekam i Tazov blagoslov.

7. pon - odmor
    uto - ruke (superserije bajsep, trajsep, pa sve to x4)
    sre - ramena i ledja
    cet - odmor
    pet - grudi
    sub - abdomen+kardio
    ned - noge (mada ako preskocim, nije strasno, jer idem na fudbal)

Radiš četiri vežbe za biceps i triceps? U koliko serija svaki od njih? Stomak spoji sa nogama, kardio jednom sedmično. Zavisno od ishrane, ali nema nekog kurca od svega tog vježbanja kući i kardio treninga dva puta sedmično za masu. Mada, manje se zamaraj sad s tim, ljeto je, boli te kurac. Treniraj, ali ne moraš paziti na svaku sitnicu. Igraj fudbal, jebe ti se. Ja ljeti toliko nemam motivacije da je to nevera.

8. Pa nemam ni ja, zato pokusavam da se ogradim nekim pravilima koja ce da me usmeravaju. A ruke ovako, to je Majkov program. Radim 6 vezbi, bicep-tricep-bicep-tricep-bicep-tricep, bez odmora, i to je jedan set superserije. Pa to puta 4.

Sta me najvise zanima jeste da li da razmestim npr ramena i ledja negde drugo, jer posle jakog treninga za ruke, jedva drzim tegove upm.

9. А што не би радио фул боди једноставно.

10. Jer sam primetio da imam bolje rezultate kad radim izolacione vezbe. Ful bodi mi vise odradi kardio jer se oznojim ko svinja, a misici se ne napregnu toliko koliko na treninzima gde radim samo jednu do dve grupe misica

11. http://www.youtube.com/watch?v=mgEd_jqkg0M&feature=player_embedded
    Marvellous, ово ти је фино кући да радиш, бар по мени... :)

ЕДИТ: Нисам приметио овај пост изнад....

12. E probao sam ovaj trening u dva navrata, odlican je. I nije tezak. Samo, onda bih trebao da izbacujem nesto iz sedmice, ili ni sam ne znam... Ramena i ledja dizbacim npr.

13. Прочешљај мало по каналу овог Кинеза, има неке добре програме за кућне вежбаче :) .

14. Koristim dosta njegovih treninga, samo mi je blempro kako to da iskombinujem kroz sedmicu za maksimalni ucinak, raz'mes. Pa sam 'teo da vidim kako vi npr koji idete u teretanu rasporedite dane

15. Ја овако радим:
    Дан 1: Трицепс, Рамена
    Дан 2: Леђа
    Дан 3: Одмор
    Дан 4: Ноге
    Дан 5: Груди, Бицепс
    Дан 6: Одмор
    и тако у круг... :)

ЕДИТ: Трбушњаке одрадим 5 минута после сваког тренинга, чисто да остане стомак јак, нисам пичкопаћеник да јурим сад ту неке плочице... :)

16. e to se trazi, dobar raspored! Svidja mi se ovo, probacu sledece nedelje. I nemoj da radis stomak na kraju, iako ne juris plocice. Ja ga uvek odradim na pocetku, jer mi posle toliko napora bude lose i ne pada mi na pamet da radim nesto za trbusne...!

17. Јбг, и мени сто пута не буде ни до живота после тренинга, ал ово у распореду је приоритет, трбушњаци су ту само ради одржавања... :)

18. Ja sad na leto, a i mesec pre toga umesto da pritisnem skroz batalim treninge, smršao sam cirka 10 kila, što mu dođe podosta jer ako je istina visok sam 187 a imam 70 kila.

A što su pločice toliki pussy magnet?

I koliko stvarno rađenje trbušnog dela pomaže da se dobiju trbušnjaci? Ja mislim da tu sav posao odradi kardio i smanjenje masti u telesini.

19. Treba ti i jedno i drugo, da ih zatezes i da ne jedes masno. Trening oko pola sata dnevno, ali intenzivan, i tako 2 puta sedmicno i dobar si sa trbusnjacima