Teret@n@

1. А колико да урадим опадајућих?

2. Jednu vezbu,3 serije,4-6 ponavljanja.Tezine treba da budu vece i moras da imas spotera da ti pomogne da podignes,a onda ti sam polako spustas.Moras da budes pazljiv kad to radis.

3. Ево малопре се вратих са тренинга, одрадио рамена и трицепс. За рамена сам урадио две обичне серије и две опадајућих, а за трицепс две опадајућих и три серије пропадања. Довољно? :)

4. Ја све мислим да Сварожић заступа ону идеологију да не сме да се диже тешко, све испод 15 понављања је злололо.

5. Ја све мислим да Сварожић заступа ону идеологију да не сме да се диже тешко, све испод 15 понављања је злололо.

Биће ти жао кати се смањи бобан од тегови! ололололололол

6. http://www.dfer.org/custom_images/toldya.jpg

Е па јебига Свароге, ти оћеш да тренираш по једном режиму а да имаш свакакве добитке, е па не иде то тако :))

7. Sta da jedem/pijem posle treninga?
    Posto pocele pripreme, svaki dan trening ovo ono.. I reko, lep nacin da malo zaradim na definiciji i to..
    A citao sam da nece misici da rastu samo od treninga i da je vazan obrok posle treninga...
    I citao sam da je najbolje pojesti bananu, da li je to tacno, dodajte jos nesto.

8. Vidim, pumpaju se mišići heheh

9. I citao sam da je najbolje pojesti bananu, da li je to tacno, dodajte jos nesto.

Банана се једе због енергије, не због протеина (прошле године ја на базенима, испред мене неки љаљани, каже један од њих "Матори, сад радим ко коњ, ставим ранац од 20 кила и радим згибове, склекове, све живо, и једем кило банани дневно, од тога има да се нагрувам само тако!").
    Елем, ако имаш пара, узми веј, такође једи храну богату протеинима - месо, јаја, рибу (туњевина ФТЊ!), млеко...
    Реци нам шта тренираш, јер тешко ћеш да "набациш мишиће" од нпр. фудбала, колико година имаш, колико си висок и тежак. :)

10. Ma kakve godine, tezina, visina.
    Necu ja sad da se napucavam do besvesti..
    Nego citao negde da tokom treninga gubim neke secere i to trebam da to nadoknadim..
    Sta da jedem?

Btw, ae, treniram odbojku iam 17 godne 180/75

11. Па ако хоћеш само да надокнадиш енергију и шећер, поједи банану, можеш и да пробаш са декстрозом, прост шећер, умутиш га са водом, и попијеш га као сок, то ти врати енергију.

12. Scena u Vukajlija teretani, dao mi DCX ideju:

DCX radi benč, 135 kg, da se zagreje, pre radnih serija. Počinje sa radnim serijama, odlazi do kaveza gde Skočko radi mrtvo, cca 300 kg. U toku Skočkove serije pokušava da mu skine ploče sa šipke jer ih nema dovoljno za benč. Skočku ispada šipka, ljut je. Skače na DCX-a, tuku se. Za to vreme Laki radi triceps sa kanapima, jer su tegovi previše mejnstrim.

U međuvremenu CS Monstrum i Svarog razgovaraju oko toga da li da rokaju whey, belanca u prahu ili da pređu na heroin i smanje sebi muke. Svarog je u rebusu, da li da biceps radi sa leđima ili grudima. Sale d snajperist sa njima guta dekstrozu jer mu je pao šećer. Shady silazi sa razboja na kojem je odradio 5694135 zgibova, naravno bez tegova jer su oni za Ronije Kolmane, prilazi našoj veseloj ekipi i počinje da ih savetuje o inzulinu, zalihama glikogena i odrađivanju nadlaktice u odvojen dan od leđa i grudi. Naravno bez tegova. Thazz koji je u to vreme završio jednoručno veslanje obilazi Lakija, koristi priliku dok DCX i Skočko jedan drugom izbijaju zube i pominju ženski deo porodičnog stabla pet kolena unazad, te im uzima jednu ploču od 20 kg. Prilazi Shadyiju uz mučan izraz na licu, udara ga pločom po glavi, teg puca, ali i tvrda glava. Mirno se povlači, odlazi do Lakija, uzima mu uže, penje se na vratilo i besi se.

13. Баш бих ја радио нешто канапом лоло, само фејс пулсе. Добар текстић али

Svarog je u rebusu, da li da biceps radi sa leđima ili grudima

ко бе да ололо

14. На прозору виси Ренато Хенц и коментарише како смо пичке, како нису битне плочице него чесма и како муда не расту у теретани... :)

15. AHAHAHAHAHHAAHHAHAHA PA NE VERUJEM! Taman htedoh da ti odgovorim tamo u komentaru da može priča da se napravi kad evo zatičem prvoklasnu parodiju!

@ Svarog , i ti me brate preduhitri sa našim drugarom Renatom, taman htedoh da kažem kako Renato ulazi, jer je mislio da ima solarijum, i dok mu na ajfonu ( sa svim aplikacijama! ) piči Šaban Šaulić komentariše kako njega spopadaju pičke po ulici jer on ne šalje svoje gole slike drugim ljudima lololol

16. Thazz majstore! :D ali zapamti jednom za sva vremena! nije jebeni razboj nego VRATILO! koji jos idiot radi zgibove na razboju?! :P i omasio si moj trening...:P izgledalo bi ovako:majmun Shady je upravo sisao sa vratila na kome je odradio centrifugu...znalacki je dobao Thaazu pogled fak yea bitch i onda se upustio u raspravu,da li pri drkanju vezati tegove za noge oko podlaktice ili ne...:D

17. Nesto sam oslabio od ovih vrucina, majku mu. Kuci imam samo tegove i razvio sam sledeci plan:

pon - odmor
    uto - ruke (superserije bajsep, trajsep, pa sve to x4)
    sre - ramena i ledja
    cet - odmor
    pet - grudi
    sub - abdomen+kardio
    ned - noge (mada ako preskocim, nije strasno, jer idem na fudbal)

E sad, menscini, ovako iz off-a da je plan treniranja tu i tamo ok, ali da moze i bolje. Da napomenem da sam rekreativac i da ne pijem nista (nema se, jeb'ga). Dakle, pomagajte oko rasporeda

18. Ha прозору виси Ренато Хенц и коментарише како смо пичке, како нису битне плочице него чесма и како муда не расту у теретани... :)

@ Svarog , i ti me brate preduhitri sa našim drugarom Renatom, taman htedoh da kažem kako Renato ulazi, jer je mislio da ima solarijum, i dok mu na ajfonu ( sa svim aplikacijama! ) piči Šaban Šaulić komentariše kako njega spopadaju pičke po ulici jer on ne šalje svoje gole slike drugim ljudima lololol

Ahahahahahahha, njega sam skroz zaboravio. Ne znam da li je u teretanu uveo moju kuju za koju sam urgirao da je oplodi jer ima tako dobre gene.

AHAHAHAHAHHAAHHAHAHA PA NE VERUJEM! Taman htedoh da ti odgovorim tamo u komentaru da može priča da se napravi kad evo zatičem prvoklasnu parodiju!

ali zapamti jednom za sva vremena! nije jebeni razboj nego VRATILO! koji jos idiot radi zgibove na razboju?! :P i omasio si moj trening...:P

Aj ne seri, 'leba ti. :D Zbunio sam se, some jedan. Mislio sam napisati da si PROPADANJA radio na RAZBOJU. :D
    Nisam mog'o da odolim a da tako nešto ne nažvrljam. :D Obožavam Vukajlija interne fore.

19. Изоставишмо Кифлу и шећер и бобибилдера, заслужили су да уђу у причу... :)

20. Изоставишмо Кифлу и шећер и бобибилдера, заслужили су да уђу у причу... :)

Pa Kifla je Skočko. E, Bobija sam zaboravio, aukurac i on je ođe redovan, al' nisam ga viđao da je skoro pisao. Dopunite me vi, širite priču, možda roman ispadne. :D

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.