Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
SISE SI NABUDŽIO EKSTRA SAMO PORADI NA TRBUŠNJACIMA ILI SMANJI MALI ISHRANU I BIĆEŠ KO BOMBONA ONDA MOŽEŠ DA MI PUSTIŠ PORUKU U PVT :* Zezam se, samo malo stomak steši, izgledao sam maltene isto pre mesec dana ali sam smršao 7 kila i sad sam sasvim zadovoljan.
Јеботе јел оно Жонпи у води код његовог левог рамена?
http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/154/912/berneydidnotread.gif?1318992465
ali gaćice su mi zapale za oko
Al ipak ću da podijelim sliku sa vama, grupo homoerotskih narcisa, ne bi li dobio potvrdu kako sam moćan.
Podelio sam zato što autor kuzman(hehe) stalno potencira moj "početnik si" izgled.
181cm 87 kg.:*
Ni slucajno, malo stomaka bas i daje "ja ne vezbam zbog izgleda" ozbiljan utisak.
Ja sam preterao sa ozbiljnoscu, imao sam nekih problema pa sam zabatalio vezbanje, ali jos par terapija i Ill be back...
Ladno Pižon. :D
A kilaža je sasvim dobra, imaš 2-3 kilograma više od mene, a visok sam 185/6.
Kuzmane jebogati, pa baš tim stavom ''nisam pročit'o'' mu daješ za pravo da te sprda. Štos toliko tvrdoglav decxko?
a interesantno mi kako se loži, elem
dokazao si da ne izgledaš kao početnik! sada znamo da imaš beskorisnu masu na sebi! skini beskorisnu kilažu i nabaci malo kvalitetne mišićne mase pa okači opet pa ćemo videti, iskreno nisam impresioniran, posle celgoteksta sam očekivao više od prikazanog!
Pa to vežba da ne bi izgledao dobro
Kao prvo ja se nisam slikao stegnut kao što bi većina vas uradila, drugo smatram da ništa ne trebam da skidam već da dodam još tridesetak kila, trenutno kvalitetno jedem i ne mogu preterano da se zamastim jer to i ne želim ali od jeseni krećem mnjam ...
Почео сам у последње време пратити ову тему јер сам почео мало интензивније и паметније тренирати па сам очекивао неке добре савете и расправе овде. Али ту су увек нека напушавања и препуцавања. Не разумем вас уопште.
Иритантни сте до зла бога. Ја сам мислио да је ово забавни сајт, а не место за лечење комплекса. Нико од вас (нас) није професионалац па да се курчи и понижава почетнике.
Катанац ће бити када ја то кажем!1 Стварно, ако неког не занима нека заобиђе.
Za sve su krivi kuzmani u koje zbog prethodne dve strane počinjem da ubrajam i sebe. Jbg.
Kuzmane, dok ne budeš npr ovakav
http://media1.santabanta.com/full1/Sports/Bodybuilding/bodybuilding-0v.jpg
molim te da ne daješ savete i ne kenjaš drugima u vezi njihovog izgleda.
svaki drugi tvoj post sadrži kuzman kriv za ovo kuzman za ono, zapitaj se za šta si ti kriv i okreni se sebi slobodno.
Prečešljaj prethodnih 30-40 strana i uporedi svoje i moje postove. Većina mojih su konstruktivni, čak sam i tebi posao jelovnik pre 3 meseca i protein koji piješ uzeo si na moju sugestiju. Mrzi me da tražim postove u kojim mi se zahvaljuješ.Ups. Opet kuzmanišem. Ako imaš neku frku svake subote sam na VOS-u tako da bani da se relaksiram. Ili ti više odgovara trošarina?!
tačno uzeo sam protein na tvoju sugestiju, i zahvalio sam ti se, nisam znao da je tako teško dati savet koji protein neko da kupi, evo sad dolazim u bg samo da se obračunam sa tobom bole me kurci smaraš bre paćenik si
Добро је болан више :)
Прећерасте га, ш'о се напушавате тол'ко, мада забавно је читат' било што кад се врати чо'ек дома :)
Ја сам најбољи, ето, да вас помирим.
Aahahahhaha, koji trip.
Sve je to lepo i nepotrebno, ali...
Radi šta oćeš, ionako svako malo idu novi trendovi u tom vašem iću, piću i dizanju teških stvari.