Teret@n@

1. Pregledah šta se dešavalo u mom odsustvu...

Arlovski, građa ti ište jednu ozbiljnu bulking fazu k'o Kuzman šamar. Vidi se da se trudiš i radiš, znaš dovoljno za početak, tako da mislim da bi ti odlično došao neki muscle/strenght ciklus, GVT najbolje. Moj ti je predlog da od oktobra (kraja leta i njegovih čari) kreneš na ozbiljnu mass fazu i do npr. aprila nabaciš što je više moguće kvalitetnih kilograma. Već sam ti rekao, ako budem na Vračaru od oktobra, možemo se iskombinovati za treninge.

A što se akutnog kuzmanizna tiče, prvi sam (kao i mnogo druge devijacije na sajtu) uvideo njegove ozbiljne posledice, ali mi vi niste verovali. Iako je Mare liberalan moderator, najiskrenije mislim da treba razmisliti o trajnom banovanju njega, pošto nisam video doprinos s njegove strane osim lošeg trolovanja i retardiranog pristupa uopšte. To se zbiva kad umisliš da si neko samo iz činjenice da ti je najbolji drugar među prvih 100. Jebaču nikad neću oprostiti što je dozvolio pandemiju kuzmanizma.

2. Već sam ti rekao, ako budem na Vračaru od oktobra, možemo se iskombinovati za treninge.

PAŠĆE DIP TROUT LOLOO
    Koja će vam tema biti najomiljenija? kako vas kuzman prc'o u prkno na forumu?
    A mare ako ima neku dužnost onda je to da prekine vaše smaranje teme i pominjanje mog imena u svakom postu i da ne idete u offtopic i spam.

3. Е сад озбиљно...
    Не велим, може спема мало и тако то, није проблем никакав, али ово прелази сваку мјеру, стварно, усрасмо се у тему, не велим да и ја не клапнем нешто с времена на вријеме, али прозивање на 5 страна и напушавање итд, мене је сморило искрено, а не пада ми на памет да бришем читав спем са теме јер би ми требало мјесец дана да је очистим.
    Не отвара ми се нова тема исто тако јер има доста корисних ствари на овој и док бисмо и покушали све да издвојимо и пренесемо на нову тему, требало би охохо времена...
    Тако да би било најбоље да скалате са прозивањем и напушавањем али стварно :)

Знамо се ту, наши смо, морамо се некад и зајебават', али ово је срање стварно.. Свака тема која овако трпи спем би се до сад закључала, реално гледано...

4. Kuzmane, aj sad ozbiljno, ne laprdaj više i ne spemuj, koji ti je kurac više? Šta kenjaš više, dokle?

5. Nisam ja snobina i nije mi mrsko s nekim uljudno raspravljati, ali ovakvo pišanje po drugim ljudima od strane zaista nebitnog lika u raspravi je prevršila svaku meru. Možemo mi donekle da se zajebavamo, ali zna se šta su aksiomi u sportovima vezanim za teretanu. I šta sad, K kaže da su sklekovi dovoljni za masu i ja ne smem da mu kažem da priča gluposti?

6. Ako pogledate istoriju videćete da sam samo odgovarao na provokacije, a to što je nekoga zabolela guza jebiga. jemen.

7. Ogromnu smo grešku napravili svi dajući značaj Kuzmanovim postovima uopšte.

8. A de sam ja rekao da su sklekovi dovoljni za masu ? volim kad tako izvrćeš reči kad nemaš argumente

Nisam ja snobina

Sve sve al' da lažeš ovoliko to nema smisla stvarno..

9. Ja veze nikakve nemam sa teretanom, al mi je ovo omiljena tema da vidim kako svi bičslepuju Kuzmana
    Continue..

10. Kuzman92
    možeš da budeš odlično građen i krupan uz badivejt vežbanje, znam dosta momaka koji odlično izgledaju a vežbaju samo na vratilima, jednostavno im to leži više od teretane ništa čudno

Nije greh reći da ne znaš, ali je ogroman greh proseravati se kad pojma nemaš.

11. A ček de piše sklekovi? znaš li ti šta su badivejt vežbe i šta se podrazumeva pod njima i koliki je njihov raspon, to nisu samo sklekovi mozgu.

12. Kuzmane aj igramo haks ligu.

13. I raspon bodyweight vežbi je dovoljan da se animalno razviješ? Da pogodiš sva mišićna vlakna?

14. Evo da nacrtam provironu koji je ograničen teretanom i ne vidi ništa dalje od tega.
    Drugar koji može preko 40 zgibova da uradi(navodim kako bi proviju bilo jasno da treba dosta snage da bi ovakvo vežbanje imao efekta), radi badivejt bežbe sa opterećenjem od nekih 15 kilograma.
    Radi full body program na stazi gde imaju vratila za propadanje zgibove i radi sklekove i još dosta manje poznatih vežbi koje radi ne bih da nabrajam skontao si otp.
    I dakle taj dečko izgleda mnogo bolje od nekih recimo arlo koji godinama ide u teretanu a manje mišićne mase ima od tog dečka a lakši je od arla samo 2 kilograma i par cm je viši.
    Zašto je to tako? Ne može svakome da leži takvo vežbanje, treba izuzetna snaga i izdržljivost da bi ti uopšte znao da pogodiš dobro mišić, to je ono što mi izvrćeš izvrćeš reči ovde.
    Tog dečka uzimam za primer jer mi je najbolji drugar, daleko jačih momaka i većih znam odatle koji vežbaju na stazi duže vreme i sasvim sam siguran da sve dosta toga može bez ulaska u teretanu.

15. Kuzmane, toliko nemaš pojma da nisi dostojan odgovora.

16. haha mora da je to :) aj pali provi vrati se u svoj ograničeni um i ne izlazi molim te

17. Ок, пошто видим да се јавио бол у курцу за моје постове, од следећег поста крећем да рачунам спем и банујем за развлачење расправе.

18. Кренух опет у теретану..као и ранијих година..пред сезону...да спојим пар месеци тренинга.

Пре сам имао довољно времена и поштовао програм, сад не могу. Има ли сврхе да кад уграбим времена за тренинг, одрадим све групе мишића по једну вежбу, а да сваки следећи тренинг мењам вежбе?

Једино ми то пада на памет.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.