Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Naravno da ima svrhe. Imas u prvom postu dobar Lakijev fullbody.
Danas sam mislio da snimam čučanj, ali drugi put.
Нађох, хвала на савету. Искрено, мислио сам да је ово бесмислено што ја хоћу. Сад кад видим да већ постоји, добих елан. :)
Волите да гледате необичне ствари? Погледајте ликов канал:
http://y2u.be/mBk2bXoPN8o
aahahaha ne verujem
http://www.youtube.com/watch?v=9Xb-kPj4Q-E&list=UUyqmVENGmAEZI1hOrxEk_ug
ALI IPAK BENČ OBJASNIO
http://www.youtube.com/watch?v=TZZSr4WQK7Q&list=UUyqmVENGmAEZI1hOrxEk_ug
Добро, овај "бенч" јесте један од покрета за јачање неког дела рамена, зове се кубански прес. Али остале ствари које ради...
ŠTA BRE HAHA Jel ovo stvarno još neko osim njega radi? xD
Раде људи, мада верујем да великом већином то раде поверлифтери. Искрено нисам пробао нити имам намеру :)
Deluje urnebesno xD kontam da bih se upišao da vidim nekog u teretani da radi ovo
Danas sam fantastično odradio ruke. Nije bilo mnogo ljudi pa sam najzad mogao raditi naizmenično triceps i biceps. Posle sam kao selja svaki pozirao pred ogledalom. Malo mi je falilo da svršim.
Šta uzimate kao četvrti i peti obrok? Tj užinu posle ručka i večeru?
Ја сам проба' једном да радим тако наизмјенично и мислим, нисам сигуран, да ми је боље кад радим прво трицепс па бицепс, некако не знам, имам осјећај да ме стигне умор прије него ли их одрадим да ваља, мајку му :)
slažem se smare ne može se lepo odratiti trening bicepsa i tricepsa zajedno jednostavno dobro odradiš prvo što odradiš a za drugo već nestaje koncentracije kao i snage ne možeš dati i dobiti maksimum, tako sam radio i morao sam da promenim i mnogo bolje osećam da me rade ruke kada radim biceps posebno i triceps posebno
:onaj momenat kad te Kuzman ne apruvuje i kad ozbiljno počinješ da se praispituješ:
Četvrti kontam neko voće, a večeru?
Ja kao užinu ili neku kašu (ovsenu, ječmenu) ili ovsene pahuljice uglavnom.
A za večeru zavisi od ostalih obroka, volim da mešam, nekad puter od kikirikija npr. na heljdinom hlebu, Ela sir kad imam kinte...
Ja na pocetku nedelje uradim grudi i ledja gde se ujedno kvalitetno odrade i biceps i triceps, pa ih potvrdim u petak kada radim samo biceps i triceps, sto mi je i jedan od omiljenih dana, a radim teske osnovne vezbe i tako izvucem maksimum iz ovih malih grupa 2x nedeljno a 5 dana se odmaraju.
Sto se tice vecere i uzina, vecera 200g pilece belo + salata, a pred spavanje neki mladi sir 5% masti ili jogurt sa sto manje masti + 4 belanca. Ella mi deluje kao da je sve samo ne sir, teska hemija, kao da ni jedna kravica nije pomuzena da se dobije taj sir vec je muzen neki robot.
EDIT: Larry mnogo ne valja.
Ово и ја радим с том разликом да понекад радим четвртком руке, а некад петком, како ми кад одговара више...
Znaš kako, belo jedem tokom dana, a Elu sam naveo kao primer, jedem mladi sir kad ima. Pahuljice pravim sa Balans jogurtom. Šta ne valja, kikiriki? Nije onaj zaslađeni, onaj ''prirodni''.
Jebga ja ti kažem kako mislim ti odma moraš da budeš sarkastičan
Samo kivi za definiciju a pomorandže za masu.
Pa to su ti ugljeni hidrati, kontam da bi to trebao ujutru da jedeš dai maš energije i snage od toga da te drži preko dana.