Teret@n@

1. Тачно уз ову песму замишљам Кузмана и Провирона како се спремају за бој, облачење чизама, прслука, реденика, везивање траке, стављање ножа у чизму, мазање ратничким бојама као врхунац, један за другим кадар за кадром лоооооо

2. Voće sam prvenestveno mislio da zavaram stomak. Ima tu nekog sala koje se treba skinuti, pa ono da ne jedem bezveze.

3. Како сте ви дозволили да један Кузман овде има и трунку битности? Зар сте толико дотакли дно?

4. Vi biste lagano mogli da idete za profesore hemije u osnovnoj boktejebo, kolko znate o UH, proteinima, aminokiselinama itd.
    Mislim na provirone,Smarkove i tu obrazovanu kompaniju ne na kuzmane...

5. Da li vi stvarno raspravljate o voću a želite neki bb izgled?!
    http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,100.0.html

6. Taj isti članak sam postavljao dva puta na temi, ali Kuzman nije apruvuvao, jebi ga.

EDIT: Odavde čitajte, pojavio se učeni trol.

7. Ja ne mogu da razumem da se ovde pita sve i svasta, prvo sto ti padne na pamet ti pitas. Jebemmumaterbas! Imate net, gotovo sva pitanja su vec postavljena na ovih par nasih bb foruma, samo treba ukucati na guglu i vojla. Mogu yamisliti koje ste mrcine u ril lajfu kad vas mrzi da uy par klika misem saznate informaciju koja vas zanima. Ili zelite da vam neko sazvace? Cak i kad se to desi vi samo progutate i iskenjate...

8. Pa koja poenta onda teme ako niko ne bi pito? Osim da se pohvalite i tražite potvrdu od ostatka ove gej zaludne zajednice.

9. Jebiga 379 strana diskusije do sada k'o da se radi o opravci Hadronskog kolajdera a ne o odizanju givita gore-dole. :-D Realno, 95% relevantnih informacija Laki sabio u prvi post, ostalo je manje više spem. Vežbam amaterski, ali opet se trudim da odradim vežbe pravilno, i dam sve od sebe. Našao sam neki klasični program vežbanja, uopšte ga ne menjam i konstantno napredujem. Doduše, sad što me posao izbaci iz takta, to je druga storija. Možda grešim, ali 80% ljudi ovde (izuzev redovnih akademika ove teme) je gradjeno k'o takmičarski plovak. Tu nema šta da se filozofira, jedi k'o ala i vežbaj sa voljom kao da se spremaš za olimpijske igre, uz bar elementarno znanje ("komon sens") o vežbanju. Koliko mož' biti komplikovano. Koji će kurac početniku napredni program Ronija Kolemana, kros fit program ruskih specijalaca i enciklopedijsko znanje naprednog nutricionizma kad nemož' odići 50 kila. Ja znam nekoliko žena iz mog sela što krkaju pitu maslenicu i slaninu, a mogu odići džak cementa laganice. Ovo bi mogao Kuzma da pročita dobro. Sa druge strane, jebiga, i za napredne vežbače slično važi. Proviron tu priča (sve korektno i na mestu) o vrlo naprednim temama a dimi cigarštine kao sulunar Veso Kreke. ;-) Naravno, banalizovao sam malo, šege ima, ali nadam se da sam uspeo preneti poruku. 1. Stick to the basics. 2. Punch it hard.

Da se ogradim, volim pročitati s vremena na vreme ovu temu, bude nešto i korisno a i nasmejete me. Nemojte zameriti, pozdrav od Luksa s famelijom.

P.S. Kuzma vas troluje jebovason. Doduše, nekad je i glup lolo

10. Dakle pretpostavljam da ti je to bio poslednji post kao što si naveo? valjda neceš da porekneš predašnju izjavu kako napuštaš temu ukoliko se meni ne onemoguci pristup temi? ili je to bilo samo blefiranje u nadi da ce upaliti i da cu biti banovan sa teme i tvoj karakter je ravan tvom intelektu?
    Verovatno si ocekivao da svi sad skoce i da te brane da ne napustaš temu, kako si nam jako potreban i ova tema bez tebe ne postoji? e pa baš suprotno daleko je lakše bez tebe ovde da se diskutuje i tvojih 'pro' saveta. Nije da ja imam neku bitnost ovde, nego ti jednostavno takodje nemas.
    @Ljukso Procitao sam ja i sve to znam al' i ranije sam pisao kako je meni jako tesko da s ugojim zbog jako brzog baznog metabolizma i takva mi je gradja necu ponavljati to vise, treba mi jako kvalitetna ishrana da bih se ja ugojio za sta trenutno nemam finansije.
    @Shekoo Izadji malo iz guzice ljudima leba ti transfer mi je citati to sto pises.

11. Pratim ovu temu malo češće, i zamolio bih Smarka da bar malo pročisti poslednjih 5 stranica od spema (i ovaj post na kraju). Kuzmane, brate, o'ladi malo.

12. Кузмане, почео си да зановеташ много, озбиљно ти кажем...
    Најбоље би било кад бисте ви изузели једни друге из постова, не бисте се прозивали и не бисте спемовали ову тему.

13. De mi recite stručnjaci koja je širina sprave za propadanje ?
    Nak optrilike

14. Зависи...
    Из искуства мислим да је најбоље направит' справу која није паралелна већ иде од ширине рамена са једне стране до неких 5-6 цм шире на другу страну...
    Чак ни оне купљене пауер тауер нису исте ширине....

15. Znači da bude malo šira od širine ramena mojih, jer za sebe isključivo i pravim :)

16. Rob Rinehart, 24-godišnji programer iz Atlante, izmislio je ono što su mnogi dugo očekivali - napitak koji u potpunosti zamenjuje hranu.

Rinehart je pre nekoliko meseci zaintrigirao javnost kada je objavio da prestaje da se hrani konvencionalno i da će živeti na prašku koji je sam smislio i nazvao Sojlent.

To je prašak koji pomešan sa vodom daje šejk bez boje, bez mirisa, i sadrži "sve što je potrebno telu".

''Vitamini, minerali i makronutrijenti, poput esencijalnih aminokiselina, ugljenih hidrata i masti - sve je tu. Kad su masti u pitanju, koristim maslinovo ulje i ribu. Ugljeni hidrati su oligosaharidi, nešto poput šećera, ali su mu molekuli duži, što znači da je potrebno više vremena da prođu kroz metabolizam, pa imate konstantan priliv energije tokom dužeg vremenskog perioda, umesto instant-groznice izazvane šećerom'', opisuje Rinehart.

Svoj proizvod Rob je predstavio na platformi Kraudsurfing, kako bi pronašao investitore. Cilj mu je bio da sakupi 100.000 dolara, ali je plan višestruko premašio - nabavio je čak 740.000 dolara, od više od 5.000 donatora.

Za sada, naravno, ne postoje dokazi da je ovaj napitak zaista revolucionaran izum koji može da zameni hranu, ali ako bi se pokazalo da su Rinehartove tvrdnje tačne, to bi moglo da reši glad u svetu.

Većina nutricionista je skeptična prema Rinehartovom optimizmu.
    Iako tehnički možete da razvijete sve suplemente koji zamenjuju nutritivne sastojke jela, što može pomoći onima koji gube težinu ili nemaju pristup hrani, činjenica je da ljudi prosto vole da jedu, zbog čega će imati problema sa plasmanom svog proizvoda smatraju nutricionisti.

17. Znači da bude malo šira od širine ramena mojih, jer za sebe isključivo i pravim :)

Па ја бих ти препоручио и шире од рамена по неких 5 цм са стране, види сам како ти се чини да ваља, пробај неке разбоје па који ти одговара измјериш и правиш тако :)

Да бре, пићу прашак и нећу бит' гладан, супер изум :)
    Мада би као замјена типа за један оброк кад не можеш да стигнеш да једеш било идеално :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.