Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
u vrh lakiša hvala što si potražio ovo i stavio ovde malo ću se bacim na čitanje a ni ostalima ne bi škodilo
Мени је кул кад он каже да је видио ове што раде масу склекова и то су два друга, а они су на дифу, ка' да је диф нуклеарна физика, јебем ли га...
Ево сад могу да дам обије руке да ми о'кину, да одем на диф и да ћу више знат' о тренингу и о тијелу и исхрани него 90% људи тамо.
ЕДИТ:
После каже ово
Мало је смијешно, не бих ни коментариса'.
Опет је смијешно јер ти над својим тијелом имаш контролу, а онда имаш контролу и над тегом, не видим ту ништа чудно.
Али мени се попело на курац то што неки мрзе вјежбе са сопственом тежином, а други мрзе тегове...
Нека ради како је коме мило...
Из мог искуства се показало да сам бољи напредак, тачније ДАЛЕКО бољи напредак има' са теговима и у снази и у изгледу, тј добијању мишићне масе...
Е сад, ја никад нисам преста' да радим нити згибове, нити пропадања, нити склекове, вазда их има у тренингу...
Nisam išao 10 dana u teretanu i jedem samo čips i grisine. Izgubio sam 3-4kg. :(
Malo me rok jebavao, sad počinjem punom parom.
Laki, ubaci ovo u početni post, tek da se zna who's the boss!
Još dva za redom jako korisna posta od provirona.
Nećem se više raspravljati na ovu temu
Tako sam i ja radio ubacim u dan kad radim grudi propadanja i jednu vrstu sklekova, a dan kad radim leđa zgibove iza glave, široki hvat prema šipci, kad radim biceps klasične chinl up zgibove hvat prema sebi, uz triceps uske sklekove itd, to je možda i još bolje da se radi ali hoću da posvetim više vremena sad tome i jebga.
Jes nam forum bio lijep nekad...
http://www.youtube.com/watch?v=EAkqiDF4wCY
Raznežio sam se.:) Ovo je za mene parada ponosa. ljolj
То је бре фамилија! :)
Задовољан сам данашњим тренингом рамена, погодио сам задње раме ка' никад у животу, добро је, још мало па на Арнолд Класик... Лагано.
Јел бројите ви унете УХ? Ја сад нешто кренуо да појачавам, клиначки, кило банана и тако, оће стомак да ми рикне.
Ја вала не бројим него онако одокативно, можда избројим некад све, али тек кад будем има' пара и будем хтио тотално да средим исхрану, ако се то икад деси :)
Па колико узмеш отприлике, ја чуо да треба 5-6 грама на кило?
Откуд знам, онако по осјећају... После тренинга поједем једну чашу од 2 дл пиринча(прије кувања толико наравно), ујутру кад једем или исто пиринча толико или парче хљеба, парче ипо, поврће већ везе немам, углавном није пуно....
Али их не једем типа у два оброка прије кревета уопште.
Кило банана лоло, брате. Сећам се једно кацам био неук, узео после тренинга 7 банан и попио литар млека... мучење једно 15 минута и враћање садржаја у вц шољу. Колико ли је ту ух и калорија било лоло.
Ostali su već pročitali jer je deo internet bon-tona da se pročita cela tema pa tek onda postuje.
Svarog kilo gresaka pravis. Pobrkao si malo, te se koves prostim hidratima (secerima). To sto ti planiras imas u pirincu, ovsenim i krompiru (i u mahunarkama u nesto manjoj kolicini).
Ау, то је онда доста теже унети...
Pišem ne pada mi na pamet da obrnem celu temu, čuj internet bon ton ololo
100g ovsenih + 200g pirinca ti je dovoljno ako zelis rakentni pogon od ugljenih hidrata. Ja unosim 100g ovsenih + 100g pirinca dnevno.
To унесеш прије тренинга, је ли?