Teret@n@

1. u vrh lakiša hvala što si potražio ovo i stavio ovde malo ću se bacim na čitanje a ni ostalima ne bi škodilo

2. Мени је кул кад он каже да је видио ове што раде масу склекова и то су два друга, а они су на дифу, ка' да је диф нуклеарна физика, јебем ли га...
    Ево сад могу да дам обије руке да ми о'кину, да одем на диф и да ћу више знат' о тренингу и о тијелу и исхрани него 90% људи тамо.

ЕДИТ:

После каже ово

1.kako se danas radi,vise serija x vise ponavljanja za definiciju(ode hrskavica),manje serija x manje oponavljanja za masu(uglavnom su to sumnjivi pokreti koji ce vise ostetiti vezbacevo zdravlje nego zapravo nesto doprineti).

Мало је смијешно, не бих ни коментариса'.

2.Zasto napadati tegove,ako ni nad svojim telom nemas punu kontrolu?!(ovo je moj najveci razlog zasto sam za kalisteniju!) E, bas zato gimnastika,a ne PL!

Опет је смијешно јер ти над својим тијелом имаш контролу, а онда имаш контролу и над тегом, не видим ту ништа чудно.

Али мени се попело на курац то што неки мрзе вјежбе са сопственом тежином, а други мрзе тегове...
    Нека ради како је коме мило...

Из мог искуства се показало да сам бољи напредак, тачније ДАЛЕКО бољи напредак има' са теговима и у снази и у изгледу, тј добијању мишићне масе...
    Е сад, ја никад нисам преста' да радим нити згибове, нити пропадања, нити склекове, вазда их има у тренингу...

3. Nisam išao 10 dana u teretanu i jedem samo čips i grisine. Izgubio sam 3-4kg. :(
    Malo me rok jebavao, sad počinjem punom parom.

4. Ali garantujem da kada se dobiju vidljivi rezultati od takvog tipa vežbanja da možeš da opušteno ne vežbaš par meseci veći deo mišićne mase će ti ostati za razliku od vežbanja u teretani gde se prestankom vežbanja relativno brzo gube mišići..al to nije problem lako se to vraća.

Laki, ubaci ovo u početni post, tek da se zna who's the boss!

5. Još dva za redom jako korisna posta od provirona.
    Nećem se više raspravljati na ovu temu

Е сад, ја никад нисам преста' да радим нити згибове, нити пропадања, нити склекове, вазда их има у тренингу...

Tako sam i ja radio ubacim u dan kad radim grudi propadanja i jednu vrstu sklekova, a dan kad radim leđa zgibove iza glave, široki hvat prema šipci, kad radim biceps klasične chinl up zgibove hvat prema sebi, uz triceps uske sklekove itd, to je možda i još bolje da se radi ali hoću da posvetim više vremena sad tome i jebga.

6. Jes nam forum bio lijep nekad...

7. Raznežio sam se.:) Ovo je za mene parada ponosa. ljolj

8. То је бре фамилија! :)

Задовољан сам данашњим тренингом рамена, погодио сам задње раме ка' никад у животу, добро је, још мало па на Арнолд Класик... Лагано.

9. Јел бројите ви унете УХ? Ја сад нешто кренуо да појачавам, клиначки, кило банана и тако, оће стомак да ми рикне.

10. Ја вала не бројим него онако одокативно, можда избројим некад све, али тек кад будем има' пара и будем хтио тотално да средим исхрану, ако се то икад деси :)

11. Па колико узмеш отприлике, ја чуо да треба 5-6 грама на кило?

12. Откуд знам, онако по осјећају... После тренинга поједем једну чашу од 2 дл пиринча(прије кувања толико наравно), ујутру кад једем или исто пиринча толико или парче хљеба, парче ипо, поврће већ везе немам, углавном није пуно....
    Али их не једем типа у два оброка прије кревета уопште.

13. Кило банана лоло, брате. Сећам се једно кацам био неук, узео после тренинга 7 банан и попио литар млека... мучење једно 15 минута и враћање садржаја у вц шољу. Колико ли је ту ух и калорија било лоло.

14. a ni ostalima ne bi škodilo

Ostali su već pročitali jer je deo internet bon-tona da se pročita cela tema pa tek onda postuje.

15. Svarog kilo gresaka pravis. Pobrkao si malo, te se koves prostim hidratima (secerima). To sto ti planiras imas u pirincu, ovsenim i krompiru (i u mahunarkama u nesto manjoj kolicini).

16. Ау, то је онда доста теже унети...

17. Pišem ne pada mi na pamet da obrnem celu temu, čuj internet bon ton ololo

18. 100g ovsenih + 200g pirinca ti je dovoljno ako zelis rakentni pogon od ugljenih hidrata. Ja unosim 100g ovsenih + 100g pirinca dnevno.

19. To унесеш прије тренинга, је ли?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.