Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Dorucak 4-5 jaja + 150g domaceg kozjeg sira, pa posle 1 sat 100g ovsenih sa mlekom, s tim sto cu od jeseni prvi put u karijeri da uzmem Whey, pa se pomesaju mlevene ovsene sa mericom Wheya i vodom.
100g pirinca (mereno u suvom stanju) 2/3 pojedem uz belo meso nakon treninga sa salatom, pa onda nakon 2 sata jos 1/3 sa istom kolicinom belog mesa i salate.
Да, тако сам и мислио...
Морам неки дан да измјерим кол'ко једем пиринча у пм, баш ме занима, али мислим да једем довољно :)
http://www.medio.rs/73064_Pogledajte-neverovatnu-transformaciju-jednog-glumca:-Od-trbuscica-do-plocica-za-12-nedelja.html
Смањио бф на 3% хахаххахаха :Д
:prekrsti se:
kao da je neko retardiran i ne zna šta je procenat masti u organizmu, ovaj ima 6-10 sigurno
Кад ми се истроши веј, да ли да докупим или узмем гејнер?
Да докупиш веј.
Gejner je najveće govno!
Murbi ne valja ti ishrana nikako. Zapravo solidna je al vreme kad šta uzimaš ne valja.
Znači kozji sir ne nikako ujutru već pre spavanj. Ovsene bez mleka! Pirinač koji uzimaš nakon treninga je bolje da uzmeš pre a nakon treninga wey i brdo dex a nakon čuku vremena ono belo možeš i sq običnim hlebom onda još jedan mesni obrok i uveče loma orasastih plodova i onaj sir... Ti proteine iz doručka počneš da koristiš dosta kasnije zbog mleka i sira a telo ti ne bude nahranjeno posle duge noći bez hrane...
Ke ke ke, ne bih se slozio :) . Zasto masniji kozji sir uvece?
Od oktobra kad se vracam u teretanu, ishrana ce izgledati ovako, izmedju stavki je razmak 1,5h - 2h:
- 2 cela jaja + 3 belanca + 150g kozjeg sira * drugi dan tunjevina
- 100g ovsenih + whey + 50g badem/lesnik
Trening
- Whey
- 200g belog mesa + 70g pirinca + salata
- 200g belog mesa + 30g pirinca + salata
- 4 belanceta + nemasni sir 150g
Ako uletim u redovno povecanje kesa, pre treninga ce ici 250g crvenog mesa
Nigde nisam rekao ''masni'' lo0loo
Ne ide ti sir ujutru! Sjebes celo pre podne...
Ceo zivot sam ujutru jeo brdo sira i jogurta i uvek sam bio razdragan, opa :) !
Evo jedan doprinos 180cm - 85kg:
http://imageshack.us/scaled/landing/200/76it.jpg
pošalji još koju u pvt macxe ;)
Ставих на вагу сад... Ја једем после тренинга преко 100 грама пиринча, можда и 150, а ако га једем два пута онда то ћера до 300 грама :Д
Лепа ти крстача Мурби.
Минијатурна верзија Рада Савића јеботе.
Murbi, lepo si se razvio, svaka ti čast za to. Meni u glavi, negde u čeonom režnju, pri pogledu na ove krstače sasvim automatski žmiga neonski natpis "DŽIBER", "džiber", "DŽIBER"", pa ga jebi i da si mi brat rođeni. ;-) Ali, ko šta voli, nek ide za tim...Eto, pozdrav od Luksa sfamelijom.
hahahaha :'D
meni je zeleni caj......bruka i vrh!
Takođe!
Jel to vrezinski bazen?
Fala, fala svima :) . Luks nije sara jos gotova :) .
Nije vrezinski bazen mada smo redovno tamo, ovaj bazen je u jednom selu u okolini Pirota, kada smo skoro radili seoski turizam :)
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1014409_479069235512639_322769230_n.jpg