Teret@n@

1. Sav trnem od jebenog alanina....

2. Ш'о болан?
    Кол'ко узимаш?

3. Uzimam 5 grama dnevno, čisto onako dimam dopune, no nisam navikao pa sam sav nabrijan, to je nuspojava alanina :)

4. прије трејнинга или подијелиш? :)

Ја сам планира да узмем аргинин + моно прије тренинга, тако по пет грама, али нешто одустадох :)

5. 3 prije, 2 poslije. I fino se osjećam u toku treninga, nema šta. Kad radiš izolaciju taj mišić koji treniraš prži ko prženica :D

6. Ја сам планира да узмем аргинин

Pio sam ja arginin... 6oe bila kutija za mesec dana...

7. Дал је реална риба лоло

8. Ovaj manijakov video traje 2 minuta, imam utisak ko da traje 15.

9. Pio sam ja arginin... 6oe bila kutija za mesec dana...

Зато што те неко закла' са цијеном :)

10. Pio sam ja arginin... 6oe bila kutija za mesec dana...

Pošto kutija defki?

11. Не, реално те убио са цијеном неко или пијеш 20-30 грама дневно, другачије не може толика цијена да буде...
    Осим ако се можда ниси зајеб'о па купио таблете, онда си направио кикс велики :)

12. Не, реално те убио са цијеном неко или пијеш 20-30 грама дневно, другачије не може толика цијена да буде...
    Осим ако се можда ниси зајеб'о па купио таблете, онда си направио кикс велики :)

Ne, bio je prašak...
    bilo je 300g, za svaki dan po 10g, pri čemu je od toga je 5g čistog arginina...
    Ako nađem na netu proizvod, postaviću link...

EDIT: Evo ga... Na bazi aloe vere je, i sadrži vitaminske kompekse. Kontam da je zbog toga bila veća cena.

A i, nikad se nešto nisam bavio teretanom, već isključivo veslanje. E sad, trener nas je forsiru da u mesecima kad ne može da se vesla (kraj novembra, decembar, januar, početak februara) da idemo u teretanu, a ja sam uvek izbegavao, lol. A ovo sam uzimao da malo nadoknadim proteine, jer koliko god jeo, mršav sam jer skoro svaki dan veslam po dva sata i više...

13. Има олимпов 37 еура 440 грама, од тога 250 чист аргинин... Па израчунај :)

14. Sanjao sam da sam zabo keš i da sam kupio vej.

15. @capoon kolko si uzeo?

16. Toga se već ne sećam, sećam se da sam bio mnogo srećan i da sam udario kanticom o sto kada sam došao kući. lolo

17. Па добро, ово је већ мјешавина и витамина итд :)

18. Odrali su te, kaka kurčeva aloja i pičke materine....

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.