Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GGXfBta2T5A
Sav trnem od jebenog alanina....
Ш'о болан?
Кол'ко узимаш?
Uzimam 5 grama dnevno, čisto onako dimam dopune, no nisam navikao pa sam sav nabrijan, to je nuspojava alanina :)
прије трејнинга или подијелиш? :)
Ја сам планира да узмем аргинин + моно прије тренинга, тако по пет грама, али нешто одустадох :)
http://www.youtube.com/watch?v=cnIJe3QR-7Q
3 prije, 2 poslije. I fino se osjećam u toku treninga, nema šta. Kad radiš izolaciju taj mišić koji treniraš prži ko prženica :D
Pio sam ja arginin... 6oe bila kutija za mesec dana...
Дал је реална риба лоло
Ovaj manijakov video traje 2 minuta, imam utisak ko da traje 15.
Зато што те неко закла' са цијеном :)
Pošto kutija defki?
Не, реално те убио са цијеном неко или пијеш 20-30 грама дневно, другачије не може толика цијена да буде...
Осим ако се можда ниси зајеб'о па купио таблете, онда си направио кикс велики :)
Осим ако се можда ниси зајеб'о па купио таблете, онда си направио кикс велики :)
Ne, bio je prašak...
bilo je 300g, za svaki dan po 10g, pri čemu je od toga je 5g čistog arginina...
Ako nađem na netu proizvod, postaviću link...
EDIT: Evo ga... Na bazi aloe vere je, i sadrži vitaminske kompekse. Kontam da je zbog toga bila veća cena.
A i, nikad se nešto nisam bavio teretanom, već isključivo veslanje. E sad, trener nas je forsiru da u mesecima kad ne može da se vesla (kraj novembra, decembar, januar, početak februara) da idemo u teretanu, a ja sam uvek izbegavao, lol. A ovo sam uzimao da malo nadoknadim proteine, jer koliko god jeo, mršav sam jer skoro svaki dan veslam po dva sata i više...
Има олимпов 37 еура 440 грама, од тога 250 чист аргинин... Па израчунај :)
Sanjao sam da sam zabo keš i da sam kupio vej.
@capoon kolko si uzeo?
Toga se već ne sećam, sećam se da sam bio mnogo srećan i da sam udario kanticom o sto kada sam došao kući. lolo
Па добро, ово је већ мјешавина и витамина итд :)
Odrali su te, kaka kurčeva aloja i pičke materine....