Teret@n@

1. Ја радим прво чучањ, па искорак, па се трудим да некако импровизујем ножну екстензију, а одрадим понекад и чучњеве са задржавањем, чисто ето да се нађу...
    Мртво исто урадим понекад али са ногама у ужем ставу мало јер га за леђа радим гомна...
    Понекад урадим чучањ на једну ногу умјесто овога са задржавањем, понекад урадим скок из чучња, не зна ми се вазда, како сам расположен кад, али углавном ми се на искорак плаче и повраћа...

Што је обрнути прегиб, Лаки?

2. А прегиб за ложу, ја га тако зовем лоло

http://body.ba/pictures/article/content/lezeci-nozni-pregib-ilu-528.jpg

3. Koliko je glup osećaj kad radiš ovo. :D

4. А што је онда ножни прегиб? То је ова екстензија што ја велим, је ли :)

Ваља задња ложа, ваља, има користи од ње :Р

Уф, да ми се увалит' у неку теретану да одрадим све мишићне групе да ваља... :Д

И радим тако леђа сто година, вратило, веслање у претклону са шипком, једноручно веслање, мртво дизање, оно вучење тега док стоји међу ноге са двије руке, не'ам појма како се зове и небитно, тренирам тако итд, одем код другова на лат машину, одрадим тренинг, 3 дана упала леђа у пм... Ту сам видио да без лат машине курац мо'ш потрефит' да ваља све...

5. А "ножни" или обични је за квадрицепс илити предњу страну ноге :)
    То са шипком међу ногама је Т бар роу.
    Кацмо код "необичних" вежби, ова има јаку сексуалну кототациу

http://www.workoutroutinewarehouse.com/images/thigh-adductor-1.gif

6. E Laki, tu sam vežbu radio samo dva puta, i dobio sam takve upale da je od tada zovem sprava za mučenje. Prepuštam je ženama. :D

тренирам тако итд, одем код другова на лат машину, одрадим тренинг, 3 дана упала леђа у пм... Ту сам видио да без лат машине курац мо'ш потрефит' да ваља све...

Nije da ono ne valja, nego kada promeniš nešto, ubaciš nov vid vežbanja, obično mišići moraju da se naviknu pa dobiješ upale (bar je kod mene tako). Recimo, kad sam ubacio prvi put onaj fejspul o kom smo pričali, upala žestoka.

7. Е тај, Т бар :))
    Добра вјежба, добра, замисли која је фора ако је нека риба ради и ти станеш тачно пред машину и гледаш је оно, чекаш кад ће да заврши јер оћеш ти :Д

Јес' и то, Лари, али ја сам промијенио са класичног на гигантске за леђа и нисам имао неку упалу, јебем ли га, а убио сам се као коњ :))
    Мислим да ми фали доста лат за леђа и трицепс, за друго ми је лако....
    Јебеш ти хард кор, ваља сваку машину имат'.... Ови моји су мрцине, направио бих ја и лат, али ето... Не могу сам.

8. Све жене које су радиле ту вежбу држале су руке преко међуножја током изведбе лоло, само видиш животињско царство риборн лоло

9. Е оца и' јебем :Д

Морам да подијелим са вама како сам измајмунисао да радим екстензију или ножни прегиб, видите ли доље оно, што се подвуку ноге ваљда за трбушне или који курац
    http://resources.sport-tiedje.com/bilder/bremshey/power_tower2_detail.JPG

Е па ја принесем столицу, закачим само један клин скроз доље да може да се врти, а онамо ђе су сунђери набијем плоче па ставим сунеђере мало да ми не набијају ноге те шипке усране и радим :Д

10. Која импровизација, царски :Д
    А бодивејт за леђа су исто добре, леђњаци или бек реиз, и мост, има програм за мост у конвикт кондишионинг, заглавио сам се на другом кораку, контам следеће недеље остварујем прогрес лимит :Д то ми је вероватно најслабија тачка у телу, кичмени стуб, доња леђа и све око тога :(

11. Рече ми комшија да је то највеће остварење које је мој мозак икад остварио :Д

Ти бек реизис ме јебу јер мора неко са мном да буде да ми $еди на леђа, не могу сам да их радим, то ми је мрзно, а добра је вјежба, фино ме истегне...
    Нисам оно добро јутро радио сто година у пм, таман да га урадим сад кад будем :)

Мени су исто доња леђа видимо се, бољело ме за дуго доље уз кичму кад притиснем нешто и кад се скроз исправим, али кад сам радио мртво никад ме није бољело срећом, па се држим некако :Д

EДИТ:
    Скидам сад тај конвикт кондишнинг, је ли ово покушаваш да урадиш?
    http://convict-conditioning.com/wp-content/uploads/2013/08/bridges.jpg :)

12. Уствари интересантна ствар је да могу да уради покрет са другог корака и то могу типа 3х30, ал баш 40 још нисам могао, а корак 6 исто могу да урадим само нисам никад радо понављања. Доћи ће и то на ред, не журим нигде.

13. Ne znam kako vi za motivacionu muziku, al ja bi uz refren ove pjesme mogao dignuti zgradu vlade.

http://www.youtube.com/watch?v=g18mBLFaiqo

Ne znam sto po teretanama ne pici kvalitetna pop i rock domaca muzika, a ne stalno ili crnci gangsteri ili metalci mahaci.

14. Zato što je retko kome Gordanina muzika motivator u teretani.

15. ahahah rodrogez jel se zajebavaš ili bi slušao gocu tržan sad me jako zagrli u teretani :d

16. Kod mene u teretani šiba Vh1 :(

17. U Nisu u gotovo svim teretanama pici house muzika, uglavnom TDI radio, meni odgovara jer sam u tom fazonu, tj moderan sam nacisto.

18. Ко шта пусти на двд, од Нина - "Усне вреле као жар" до Disturber "Down with the sicknes". Ту и тамо ме наложи поједина мелодија, не дајем томе баш толики значај.

19. Jebi ga, slusao bih kad bi bilo. Ne volim stranu muziku inace, a volim ove balade jebo ih pas. Ne znam, meni ta muzika koja se pusta ispere mozak nacisto za 15 min i onda radim sve mehanicki bez emocija i volje. Nit uzivam u treningu nit u prostoru. Kad udjem u teretanu kao da sam usao u NewYorker. Sreca ima na plejlisti par domacih kvalitetnih stvari. Naravno ne bih volio ni da mi pice Odredi, Tihane, Tace, Tijane, Jane, Milice, Vanese i ostale.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.