Teret@n@

1. Nekad vežbam bez muzike, jer taj Vh1 nije preterano glasan pa kad se pomerim na neku dalju spravu maltene ne čujem, a nekad pustim na sluške rep ili metal, to mi onako pumpa adrenalin.

http://www.t-nation.com/free_online_article/most_recent/squat_like_a_champion

2. Mi smo neki dan odradili trening uz krajišku i super je išlo, udarila pumpa samo tako.
    A i četničija ne zaostaje.

3. Дајте неки предлог да смршам, шта да једем, са којим вежбама да почнем ? Имам 110 кила а висок сам 195, вади ме висина па не изгледам дебело, али бих да скинем ово салиште са мене.

4. Ako hoces da smrsas, regulisi ishranu, tj. izbaci gazirano, slatko, cipseve itd... Pocni da trcis, vozis bajs. Ako hoces i da nabacis neke misice mozes i kalisteniju da ubacis, to je besplatna opcija ili da uplatis teretanu.

5. Дајте неки предлог да смршам, шта да једем, са којим вежбама да почнем ? Имам 110 кила а висок сам 195, вади ме висина па не изгледам дебело, али бих да скинем ово салиште са мене.

Sve više razumem Provirona lololo
    Samo prelistaj ovu temu nasumično, mislim da se to pitanje ponavlja na svakih 20 strana. Svako dobro.

6. Ako hoces da smrsas, regulisi ishranu, tj. izbaci gazirano, slatko, cipseve itd...

Ко себе да слушам :)
    Више мањих оброка, избјегавај касну вечеравање, можеш мало трчкарат, вијачу...

7. Počni da trčiš, uz to idi u teretanu.

8. Господе http://y2u.be/vpvaSXNutns поготово дебели лик пред крај.

9. Jebote, debeli okačio sve tegove koje je našao.

10. HAHAHAHA koju posluku porati na klip?!1

11. Какав вам је распоред тренинга?

Ево га мои:

понедељак = калистенија
    уторак = тегови (ББ за сад)
    среда = плиометрија
    четвртак = калистенија
    петак = тегови
    субота = плиометрија
    недеља = калистенија

НЕМА ОДМОРА ДЕТЦХКО, УБИЈА СВОЕ ТЕЛО ТРЕНИНГОМ!1

12. laki se bačio na kalisteniju!

13. Ponedeljak: laki benč (uglavnom spid benč) 55%x10x3, ondak zaključavanja na benču 1x3max, ondak flor press 6x4 malo tricepsa i toe to.
    Sreda: Ramena. Militari press 10x8x4x3 malo prednje, srednje i zadnje rame po 2 serije i to je to. Ovaj trening mi traje max pola čuke.
    Petak: Teški benč. Bord press (broj dasaka zavisi od nedelje treninga) 10x6x3x2x1x1, onda šort triceps press 2x15, veslanje, nous pul, zgibovi...
    Noge bataljesku do daljnjeg...

14. Ти то само бенч радиш? Шта је са чучњом и мртвим? Нешто бицепс, стомак, јок?

15. Budžim benč za ono takmičenje krajem godine al trenutno tapkam u mestu, ishrana mi je u kurcu trenutno, volja takođe, smršao sam 3-4 kile. Trebalo bi za dve nedelje da testiram kec koji bi trebao da bude oko 125-30 a ja danas jedva radio zaključavanje sa 150. Mislim da sad ne bi mogao da izbacim stotku lol. Videću šta cu i kako za dve nedelje kad završim ovaj sistem i izmerim novi max...
    Možda sam se samo istripovao, možda je od vremena, možda...

16. Мој 'вако иде...

Груди

Бенч
    Коси бенч
    Равни потисак бучицама
    Коси потисак бучицама
    Пропадања
    Развлачење некад, некад уски

Леђа

Мртво
    Вратило
    Веслање у претклону
    Једноручно веслање
    Т бар онај
    Нека моја варијација овога http://www.bodybuilding.com/exercises/exerciseImages/sequences/1921/Male/m/1921_2.jpg (то данас додах вјежбу и фино ме погоди с тим што сам данас радио гигантске серије...)

Рамена и трапез

Ту већ волим да се растурим, јаче их радим, а није толико потребно, међутим волим делтоид :Д

Милитери испред и иза тинтаре
    Сједећи потисак
    Оно вучење одоздо, везе не'ам како се зове вјежба
    Одручења
    Предручења
    Летење за задње раме
    Слијегања неке варијације за трапез

Руке

Разбој да се мало загријем или уски бенч
    Потисак са чела са шипком
    Задњи пут урадих сједећи потисак са чела али обрнути хват
    Са бучицама легнем и спуштам их поред главе из лакта, не'ам везе како се зове вјежба (Овако, само што су вертикално бучице http://www.dumbbell-exercises.com/exercises/triceps/images/6.gif )
    Затворска пропадања

Прегиб дворучним тегом за бицепс
    Хамер
    Дворучни прегиб
    21
    Свјештенички или концентрациони прегиб

Ноге и љис'

Чучањ
    Искорак
    Екстензија
    Предњи чучањ са мањом килажом или експлозивни чучањ или чучањ са задржавањем
    Понекад и мртво са раширеним ногама, некад и варијације са бучицама...

Издизање на прсте у свим могућим облицима, добро се зна да су ми бољка велика...

Е сад, није стриктно такав тренинг, мијешам вјежбе, мијењам редослед, трудим се да што боље радим, што прецизније и што теже, јебем ли га...
    Можда сам нешто заборавио, а јесам сигурно...

Најсвјетлија тачка мог тијела су рамена, а и она су никаква :Д

17. Dosta slično radimo SMare, samo što meni nisu biceps i triceps u istom danu, nekako nemam osećaj da mogu da odradim kvalitetno oba.
    Koliko serija radiš rame? To ti ispade najduži trening. :D

18. Раме радим доста брзо без одмора, урадим ове основне по три серије, али некад нпр не радим оно вучење, па скратим тренинг, стварно јес' доста дуг и није лак ни најмање, јебеш ми све :))
    Али оно релативно брзо га завршим, али отегнем трапез мртав уморан га радим и не мили ми се, а морам :)
    А одрадим и опадајуће серије често са овим милитери пресом :)

За руке, што знам, навика' сам се да их радим тако, мислио сам да нећу моћ', али изгурам, међутим при крају тренинга осјетим да не могу више да држим тегове у руке :Д
    Последњи пут сам прво урадио бицепс па трицепс иако то не практикујем, могу ти рећ' да сам за дивно чудо лагано изгура' до краја, мислио сам да нећу моћ' :)

19. Хахаххаха одгледах овај Лакијев клип, онај са трапезом је најјачи дефинитивно, како сам се пресмија' :Д

20. I ja radim minimalne pauze za rame, ali gledam da ne radim više od 4, maksimum 5 vežbi.
    Pa dobro, ako ti odgovara super, meni nije to to.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.