Teret@n@

1. лоло

А амонијак је да разбуди цнс и расрди те како би искористио максимум своје снаге.

2. Vama su ovakvi listovi gotivni? Dobro, ko 'oće baš bodibilding profesionalno onda ok, al' ipak...
    Elem, rekoše mi par ljudi da posle piletine ne sme mleko da se pije, jer kao neutrališe sve što si dobio od piletine. Kako to, majku mu, je l' istina?

3. Mleko usporava ''ugradnju'' proteina u mišić. Tako kažu.

4. Кои излив беса, фрустрације и глупости у једном посту лололо
    То за пиле и млеко не знам.

5. Pa laktoza iz mleka ometa varenje, zato se ni vej ne pije sa mlekom. Ali da nećeš ništa da dobiješ je glupost.

6. Pa to. Nije logično da pojedeš pola pileta i popiješ dve čaše mleka i da sjebeš jadno pile lolo

7. Лактоза успорава, не можеш изгубит' то што си изио никако... Једино, што моја другарица рече, да поједеш лимун прије јела, онда ћеш изгубит' све што си јео :ДД

8. http://www.youtube.com/watch?v=tGeO_Gkl-N8

Ево како најбољи бенчер на свету гура 140кг х 45. Ја не знам коју тежину бих могао да гурнем 45 пута на бенчу, можда 40кг, 50 хммм тешко.

9. Ја можда 40, мада и то би камено ишло, 50 не бих мога' сигурно :Д

10. Ево како најбољи бенчер на свету гура 140кг х 45. Ја не знам коју тежину бих могао да гурнем 45 пута на бенчу, можда 40кг, 50 хммм тешко.

Gledao sam kada je jedan vaterpolista u teretani u koju idem digao 60 kila 40 puta, čovek je bio crven u faci k'o uskršnje jajo.

11. Ја 45 покрета зглобом не могу да одрадим док дркам.

12. Ја свршим на 32. покрет руком

13. Što si editovao post šomaro? :)

14. Свиђа ми се овај огромни волумен на једној компаунд вежби коју ради Рашид и то друштво. Кацам ја био почетник био сам опседнут бенчом, и дешавало се да на једном тренингу радим само равни бенч прес, углавном силовање тежина, и радио бих га сваки тренинг а тренирао сам 5 пута недељно лоло(додуше радио би нешто друго сваки тренинг али на крају или где већ у току тренинга убацио бих бенч обавезно). Е сад, можда сам ту и направио, сасвим случајно или не, добру базу за пресинг покрете. Што потврђује моју тезу да је велики волумен неопходан за постављање темеља сваког атлете/бодибилдера.

Сутра крећем са волумен тренингом, у суштини то су два тренинга где имам једну главну вежбу и неколико помоћних, горњи и доњи део тела, бенч/чучањ.
    Прве три недеље радим 5х15 плус помоћне исто 5х15-20, али ако је нека тежа вежба, типа згиб онда радим колико год треба серија док не одрадим рецимо 50 згибова. Круг петнаестицаа траје 3 недеље, затим 3 недеље дванаестица, па десетки, па осмица. После осмица креће снажно тучење по снази и балкинг. То је наравно идеални план али свашта може да се испречи и сјебе ме.

15. Zajebo sam se masni :D

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.