Teret@n@

1. Ja sam radio benc 50x50 i fino je islo dok me drug nije zasmijao i nisam mogao dignuti teg sa prsa nek se goni u pm lijepu. Mogao sam jos 3 laka i 5 sa pacenjem sigurno. Taj jedan momenat kad se dobro opalis smijati te unazadi kilometar. A tad nisam isao aktivno u teretanu.

2. Кол'ко траје све то Лаки?
    Што мо'ш да очекујеш? :)

Родригез, мрзим из дна душе кад ме неко засмијава, пиздим од тога јер одма' изгубим снагу, прекинем серију, а ако радим бенч могу да се сјебем ако превише спуштим тег јер ми се одма' истегне ово говно близу кључне кости, оно што ме прије затезало....

Иначе ево пар дана трчим ту са комшијама, друг се спрема за полумаратон, па ми паљевине исто обарамо рекорде на 2700 метара, толики нам овај круг...
    Ја сам толика липсавина да га трчим за 13 минута, морам да га спуштим испод 12 убрзо...

Ево 3 дана ме јебе кољено страшно, јуче одрадих ноге неким гигантским серијама и са мањим тежинама, било ме страх да га не сјебем и после тога увече трчим то срање и неђе на пола почне мало да ме боли, реко' неће ништа страшно, истрчим то до краја и као идемо да играмо фудбала, супер, ја ћу да трчим до школе, кренух потону ми нога, не могу никућ...
    И тако патим данас :)

Одрадих леђа преко курца, $утра ћу груди, а преко$утра ћу да радим сплитове у дрва кад будем товарио :Д

3. Kad radim sa kreatinom imam osjećaj kao da dilam kokain, dobijem količinu bijelog praha pa rasturam na manje dijelove, ostavim sebi komad, ostalo podelim, diler pa eto....

4. Kad ste vec kod zasmejavanja i skretanja paznju prilikom vezbanja, jednom bili ja i 2 ortaka u teretani i ortak radi benc, ja stojim iznad da pomognem, a drugi ortak bleji pored i zvera u neku vrh plavusu kako radi ono sirenje nogu, a utegnuta, picka joj se ocrtava, guzica i sise savrsene, riba i po! I baja kao:e pogledajte onu picku kakva je; i ja se okrenem i ortak koji radi benc se isto okrene i ko da je video picku prvi put u zivotu, krece teg da mu pada pravo na vrat, ja skacem da uhvatim teg, ono poslednja serija pa lik natrpao tegove, povukla sipka i mene... jedva sam zadrzao teg. Od tad kad god pomazem nekom na bencu ne skrecem pogled sa sipke... :S

5. Кол'ко траје све то Лаки?
    Што мо'ш да очекујеш? :)

Па ова припремна фаза 12 недеља, могу да очекујем да ћу још више бити lean and mean, набацим мишићну масу, изгубим ово мало масти што имам, побољшам кардио, радни капацитет пре свега, а биће и извесног преноса на снагу, пеглање технике кроз понављања, јачање тетива и помоћних ткива, то су неки од бенефита.
    Поред овога у теретани радим и калистенију и плиометрију за скок :)) решио да баш будем машина јебига, само се бојим да не паднем психички што може да се деси са оволиким обимом, ал пробаћу и то да манипулишем.

6. Па добро је, биће доста бенефиција и напредака :))

Ја планирам да трпам сад да једем преко зиме неђе тамо до фебруара или марта па да се удари на кардио и на ротирање ух

7. Nakon godinu dana intezivne kalistenije, odem juce u teretanu i pokidam se ko nesrecan, kol'ko znace tegovi to nije normalno... Jel' ima neko iskustva sa prslucima i lancima, kao opterecenjem pri vezbanju kalistenije?

8. Pa šta te zanima? Kad radiš propadanja zakačiš za lanac teg koliki ti treba i bilo bi dobro kad bi imao i neku vrstu pojasa kao oblogu da ti bude udobnije sa lancem i lanac zakačiš oko vrata (mada je neudobno) ili oko struka (neki pojasevi imaju baš za kačenje)...ili jednostavno bučicu među noge.
    Kad radiš zgibove i sklekove ili trbušnjake opet možeš sa lancima da improvizuješ kako ti valja...
    Prsluk je još bolji. Udobni je, a isto sve vežbe sa njim radiš i lepo otežava,

9. Zanima me da li se isplati kupovati prsluk i na koju kilazu je ogranicen. Radio sam sa plocama od 20 kg, al kontam da bih bio cudan kada bih kroz blok nosio ploce do parka sa sipkama...

10. Iskreno, ja sam prsluk napravio i smorio me za 5 dana. Dok sam se patio tegom bilo je nesto, kasnije sa prslukom slabo. Jos me krenula boliti ramena i sve jer sam odma stavio 12 kg. I sve sam radio sa tom tezinom i sklekove i zgibove i cucanj. Nakon sat i nesto treninga sve te boli jer gravitacija odradi svoje. A prsluk kosta masala...

11. Imam teg od 20 kg, i njega sam prerastao, tj. potreban mi je veliki broj ponavljanja da bih osetio upalu, kontam da bih mogao napraviti prsluk ili cak ranac do 50 kg, to bi me drzalo par meseci...

12. Tebi je vrijeme onda da predjes na kompleksnije vjezbe ili da krenes u teretanu. Prsluk od 50kg ce te otkinu... A mozda i ne.

Koji su tvoji rekordi zgibova i sklekova?

13. Sa tegom od 20 kg radim serije sklekova po 60, zgibova po 30, propadanja po 50... Moram da smanjim broj ponavljanja da bih imao ikakvog efekta na masu, u teretanu ne mogu da stignem u neko normalno vreme, uglavnom treniram oko ponoci...

14. Kakvih ljudi ima, ja sam nikakav, imam 90 kg na 190, godinu dana radim kalisteniju, a pre toga sam trenirao desetak godina, ali nikada sa ciljem... Rado bih krenuo u teretanu, ali nemam vremena pored faksa, posla i krav mage, ovo je broj ponavljanja za prvu seriju, svaka sledeca je 5 ponavljanja manje. Jedno vreme sam trcao sa plocom vezanom za ledja, ali su me ljudi cudno gledali, zato i hocu da napravim prsluk.

15. Немој трчат' са прслуком од 50 кила, то ти одма' могу рећ' :)
    Боље је да вежеш :)

Свака част за толико понављања :)

16. Životinja.

Daj sliku.

17. Nije to mnogo ponavljanja, likovi koje vidjam dok treniram rade bar 2-3 puta vise, nameravao sam da trcim sa 20 kg maksimalno... Video sam da ste kacili za benc broj ponavljanja, sa 50 kg sam izvukao 13, a maks tezina mi je 70-80 kg, s obzirom da sam prvi put probao benc zadovoljan sam, zajeban je pokret dok se ne uvezba

18. Toliko i ja dižem na benču xD

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.