Teret@n@

1. Па добро за први пут, што фали :)

Ја никад не пробах максимум у пичку материну, морам неђе да пођем, али ме нешто мука да улазим тако у теретану ка' пенал неки :Д
    Да бар знам некога па ајде и ајде :)

2. U jebote, ovo zvuci nevjerovatno skroz. Ne mogu vjerovati dok to ne bih vidio... Ali opet bio je Kika Boy koji je isto bio lud 100%. Znam i lika od 60 godina koji moze 380 sklekova iz serije tako da je sve moguce danas lolo.

3. Mene nagovorise kolege sa faksa da odem sa njima, jedan trening 150 dingera, fina teretana, gvozdja kolko volis, odradio sam jedan kruzni trening pre par dana, jos imam upalu, moracu nesto da batalim da bih ubacio teretanu

4. Pazi meni je 120 sklekova max, bez opterecenja

5. Probacu veceras, skinuo sam sad... Pa kad izadjem u park

6. Zajebano je sa prslukom...bole ramena..a trčanje nikako! Osim ako mrziš kolena. Najbolje ti je da ikako nađeš vremena za teretanu. Možeš i da ukombinuješ: 3 puta nedeljno+ te bodivejt zajebancije. Sam nešto napraviš.
    Ako imaš para, a nećeš/ne možeš teretanu, onda pre za te pare kupi još gvožđa, nego prsluče..

7. Ау батице, сад гледам цене протеин прашкова, поскупело све леба им, прескупо је ово сад, мада, није да ни пре није било скупо.

Ево на панди има и овај што рекламира Рич Пиана, мутант веј http://www.pansport.rs/Proteini/Koncentrati-/-koncentrati-izolati-proteina-surutke-whey/MU797-Mutant-whey.html

Проблем је у том што ових 5к дианара попијеш, ако пратиш препоручено дозирање, за 10 дана.

8. Mutant whey je sranjo zato sto u 36g praska ima 22g proteina, dok Optimum Nutrition Gold Standard Whey recimo u 30g ima 24g proteina.

Naravno, samo idiot pije 4-5 merice dnevno kao sto pise nazad na pakovanju i takvima je to uglavnom jedini izvor proteina. Po meni je optimalna kolicina jedna merica ujutru uz ovsene (100g ovsenih + merica whey praska + voda) i druga merica odmah posle treninga.

Usput, mogu da vam nabavim ON Gold Standard Whey 2.3kg po ceni od 6500 din, uvoz iz Austrije, u radnjama je po 7500.

9. SVI SMO MI BRAĆA! Ja se nadam da ćete naći u svom srcu mesta za ljude koji rade strit vorkaut pa makar to bili i kuzmani, pozdrav za sve ljude dobre volje od porodice Minić iz Wien!
    https://www.youtube.com/watch?v=zlY7TfQkToI

10. I koliko vama traje 2.3kg veja?
    EDIT: Od maja pa do ovog meseca sam radio na skidanju kilaže zbog sala. Sada sam došao na neki zadovoljavajući nivo i želim opet da dignem kilažu preko zime pa ono kontam da uzmem whey + pojačam ishranu.

11. Meni 3-4 meseca.:)
    Pijem samo nakon treninga a treniram samo 3x nedeljno, nekad i 2 .

12. Arlo daj klip onog klinca ako te ne mrzi da tražiš.

13. Jebiga velika je to para, pogotovo za srednjoškolca. U ponedeljak ću odigrati loto, ako dobijem svi dobijete ovaj Gold Whey od mene. :D

14. I meni ko Arlu, osećam se ko jevrej, ali nema se para za češće konzumiranje :D

15. Dobar je mikrofoner, malo mu je slabiji benč, ali za njegovu konstituciju i godine (plus bez hemije) je sjajan.

16. Meni je to sasvim ok. Ja ne verujem u neku super moć suplemenata. Vej uzimam samo nakon treninga zbog brze apsorbcije i popunjavanja glikogena uz dex. Ono uzimanje 3-4 puta dnevno mi je totalna glupost. Prvo skupo je drugo nije to toliko ucinkovito kao što nam govore na reklama. Jedeš dobro i to je to.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.