Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Dobro je rekao Murbi gore, nije ti to jedini izvor proteina, jedeš valjda majku mu. Jok, pet merica dnevno i ne moraš ni da treniraš.
Милетић има екстра атмосферу за тренинг, новосађани се организовали ко вест сајд варбел :))
Ма јебо 7к за веј, за то могу да купим прасе од око 35кг (под претпоставко да је 200 дин/кг), 700 јаја (а има и јефтинијих од 10 динара), дакле више), 50 конзерви туне (к плус, у сосу од "рајчице", тј. парадазја, откровење лоло), 35 бела меса код Славише (а славиша добар човек, ја редовна муштерија, тутне дупло увек плус кобасице), 70 литара млека, итд итд.
Неко ће сад рећи, а па у томе нема довољно протеина колико има у канти веја.. боли ме кита, не живи се само од протеина а и треба бити економичан и реалан.
Sve je to lepo... al' o kom Miletiću pričaš?
Ја планирам дузмем неки НО и монохидрат... Или бцаа умјесто моно...
Јес' да у НО има монохидрата, али оно, нема преко грам ипо...
Ш'о мислите, љепотани? :)
O ovom Miletiću
https://www.youtube.com/watch?v=tD8mm6EyfSc&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DtD8mm6EyfSc&nomobile=1#
СМаре, по мени је то превише pre-worka... Узми само моно, ко га јебе :D
Smarko to ti je nacin da se napravis brzo i nekvalitetno ili skraceno da se nadujes.
Ja idem postupnijim putem gde se 8 meseci trenira samo na mesu, jajima i mleku kao izvorima proteina, pa se na identicnu ishranu dodaje whey u narednom periodu vezbanja, 2 merice dnevno. Onda cemo to ispratiti isto oko 8 meseci uz jak trening i ja ocekujem dobre rezultate. Sa uh mislim da cu biti 3g/kg
Па добро, не планирам ја да само пијем НО и да не једем ништа, мајку му :))
Читајући овако и по форумима, рекло би се и да нема неког бенефита ор НО реактора осим прије тренинга, у пракси сам ја видио да је то другачије :)
Gledam 2,3kg whey-a, 2 merice dnevno x4 treninga nedeljno bi mi trajalo oko 30 dana tj 8 nedelja vežbanja. Kada bih mogao skupiti 5000 za mesec dana uf.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/402656/Jaci-od-hendikepa-Kako-je-oboleli-od-Daunovog-sindroma-postao-sampion-u-dizanju-tegova
I dalje je retard.
Retard diže više od tebe na benču. Bolje mu reci svaka čast. lolo
Džaba mu kad je retard :D
Zamisli roditeljima kako je, šta ako im sin prsne smozgom i ovako je retard, pa krene da šamara. lolo
Nego želja mi je da preko zime dobijem bar 5-6kg, al' ne krmljanjem za slave, nove godine i božiće, već kvalitetnom hranom...
ja ga zamišljam kako jede meso i jaja i viče TOI, TOI, TOI, TOI
Hahahahahahahahahahaha
Могуће да му је поремећен дио мозга који лучи оне хормоне па користи већи проценат снаге него нормални људи, то није непознаница... Ко зна :)
Šta zna Daunovac šta je 180 kila.
Jedno je sigurno. Nauka može da lupi dve najke.
1. Steroidi ne leče daunrov sindrom.
2. Steroidi nisu škodni daunrovcima.
(ovo steroidi je za ove sa jeftinijim ulaznicama. prskali su malog sa testesteronom i još po nečim što je legalno za dizače. i obavezno krmivo iz poljoprivredne apoteke za teretanu.)
Šmrko ureju.