Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Пио ланате прије ручка
Ma samo NPK i vode.
http://www.youtube.com/watch?v=WighIe8VUFQ
Mnogo mi se sviđa ona sprava na kojoj radi prvu vežbu.
Аха, боља је него лат класични, због шипке и спуштања лактова, већи покрет имаш :)
Smarko cini mi se da je ista ko ona tvoja Kettler.
Hjo hjo hjo
ima li razlike između lata ispred i širokih zgibova na vratilu?
pokušavam da napravim neki program rada za leđa kod kuće, a pošto nemam lat logično, pitam se da li ga mogu zameniti širokim zgibovima (:
npr. mislio sam da radim 3 serije po osam širokih, ispred i iza. 3 serije mrtvog dizanja i 3 veslanja (ono kad se uzme teg pa se simulira jebanje lololo)
valja li to čemu?
naravno da valja. uvek daj prednost badivejtu pre masine.
Веслање можеш са подхватом и надхватом, а можеш и нешко што је између згиба и веслања, легнеш испод стола, ухватиш се за ивицу и вучеш се на горе док је тело у правој линији да груди пипну ивицу стола. Проклетиња је тешка лоло, ја треба да урадим 3х30 у оном програму, нема силе.
Hvala! (:
Исто потпуно! :))
Ја ово радим тако што провучем шипку на разбој и онда се вучем или канап :)
И таедиум, комбинуј и лат и згибове :)
Koliko trebam odmarati odredjenu grupu misica posle rada sa bucicama.Unaprijed zahvalan
Dok se ne odmoriš.
3 do 7 dana.
Ja sam cita 48 sati je savim dovoljno pa mi dodje mnogo vec 4 ili 5 dana
А рецимо и да је довољно 48 сати, немаш времена да одрадиш друге дјелове тијела да би се вратио на тај исти, да јебе оца :)
Pozdrav ekipo. Evo ja imam jedno pitanje za vas malo iskusnije.
Evo već ima 15-ak mjeseci da ne treniram nikako. Za to vrijeme popeo sam se sa 70-71kg na 83-84. Visok sam, tj nizak sam nekih 175 cm. Početkom oktobra se vraćam treningu i htio bih malo da ubrzam vraćanje normalan oblik amino kiselinama ili nečim tome sličim, pa ako može neko od vas, ko se imalo razumije ili još bolje ko je imao iskustva sa ovom vrstom hemije, da ocjeni ovaj program ili ako ima nešto bolje da pošalje na pvt.
Zahvaljujem unaprijed. :)
ZAŠTO POSTUJETE NA TEMI KAD SVI ZNAMO DA SE BODETE IGLOM U GOOZOO, OSIM SMARETA ON JEDE KUPUS IZ ZETE ???
Bacanje para.
А види Рада јебо га жељез лололо
https://www.facebook.com/photo.php?v=10201677505047717
Лагано :Д
Криптоне, мани се тих Шљукићевих пакетића, треба узет' ствари које ће провјерено да ти помогну, а не оно што пише тамо :)
Шека, ја се бодем у делтоид, гооза ми је превише осјетљива :Д