Teret@n@

1. Идемо идемо идемо, ОЛОЛО

2. Мислим само да чоколадно млијеко, бар код нас, има на двије чаше 6 грама протеина максимум :)

3. Kako bre, casa je 2dl, znaci oko 12.

4. Šta da krmljam za doručak? Doručkujem, odradim teretanu, ručam, škola i jedem kada dođem iz škole. Kalorije mi nisu problem. Moram neki proteinski doručak dok ne nabavim vej.

5. Овсене умијешаш и поједеш 3 цијела јајца и 3 бјеланца.
    Овсене ја правим са јогуртом иако би најбоље било са водом и вејОм, па нека ме лактоза уназади вала :Д

Млатони, како 12, брате?
    Нама је мало протеина у млијеко очигледно :Д

6. I ja ovsene pravim sa jogurtom, onaj Balans (najmanje mlečne masti što mogu da nađem). A kašu (ovsenu i ječmenu) pravim s vodom.

7. Jajo.

Jajo mi na uši izlazi. Malo da promenim. :D
    'fala na savetima.

8. Интернет каже следеће:

Čokoladno Mleko (Moja Kravica čokoladno Mleko)
    Serving Size: 100 ml, Calories: 63, Fat: 1g, Carbs: 9.8g, Protein: 3.6g

Ерго, у паковању од пола литра има 17.4 грама протеина, на литар 34.8, а у две чаше 7.3 грама :(

http://www.myfitnesspal.com/nutrition-facts-calories/moja-kravica-okoladno-mleko

9. Па то ти кажем, ја бих се заклео да је оно Моја кравица чоколадно 2.9 протеина :)

10. Млатони, како 12, брате?

Pa mleko ima 3g proteina na 100ml. Dve case su 400ml sto je 12g proteina.

11. Да, ја сам истриповао да је чаша 100 мл, а не 200, али у сваком случају нема 16 :)

12. Koji gram gore-dole, nece to mnogo da te unazadi. :)

13. Ту једино забуна може да буде око "америчке" мере за "cups" не знам коју количину подразумевају под тиме.

EDIT: Глуп сам. 8 унци је један "кап", 8 унци има 236 милилитра, дакле 2 купса имају 472 милилитра што му донекле и дође оних 16 грама протеина са слике и по кравичином стандарду.

ЛАКИ СОЛВЕС!1

14. Него, што користите ви од суплемената или што планирате да користите и што очекујете, да видимо :)

15. Kad kazu cup misle na 2dl, bas sam juce to proveravao.

16. ЛАКИ СТАНДАРДИЗУЈЕ

17. Koristim ništa, planiram da uzmem whey sa očekivanjem da ću nabaciti koji kg (2-3-4). Ništa preterano.

18. Al sam proverio, svaka mi cast.