Teret@n@

1. To je i mene zanimalo, baš sam pre neki dan čitao neki tekst i piše 2 cups of oatmeal i ja reko kakve šolje, kakve pičke materine. :)

Него, што користите ви од суплемената или што планирате да користите и што очекујете, да видимо :)

Trenutno ne koristim ništa, jer nemam keša. Zadovoljan sam trenutnim programom i ishranom, očekujem da ću nabaciti koji kvalitetan kilogram do Nove...

2. Trenutno ne koristim ništa, jer nemam keša

+1
    Na šta sam pare trošio letos, umesto whey da sam uzeo. :'(

3. Имам креатин али сам се одбио од њега на неко време, за остале ствари које бих желео, а то је веј само заправо, немам паре. Мада, и да имам, не може он да направи неку значајнију разлику, није то стероид мајку му па да растеш ко квасац а неискуснија популација мисли да ће постићи баш такав ефекат.
    Или још боље, они који мисле да ће са једном кутијом протеина да се направе огромним за лето, базен, клуб лоло, као мој ортак на пример. Иако му говорим да од тога нема ништа, остала је прича из детињства јако урезана у његово сећање која утиче на то. Неки лик нас ложио ко клинце како је гурао 117 кг са косог бенча и да је пио протеине и креатин а био је мачкић, као фрајер, свезналица, опасан дечко и био му је рол модел. И дан данас му је сан да гурне 120кг са бенча, није се отрго утицају из детињства лололо. Ето какав утицај може да има животно предразумевање ствари, јебо га бенч у дупе, не мрда са неке мизерне килаже годинама, тек у скорије време је кренуо да напредује када је кренуо да ме слуша.
    Иииииии ето одох ја у другу димензију...

4. Svakako, da mi je sada 100e što sam spucao letos na gluposti ove one... Eh... Duša me boli... Još ih ni propio nisam, više sam kockao u nadi da će od tih 100 biti 150 ili 200....

5. Ја сам планира' да узмем моно и бцаа, али капирам да нема сврхе узимат' то јер нећу вазда имат' пара за бцаа, а не вјерујем да би ико узео са мном нпр по пола, пошто сви само узимају но реакторе, смију се свему другоме јер су познаваоци и тако то...
    Једном од њих је стомак порастао јер је радио бенч без појаса, па можете мислит'....

Мислио сам да пробам и тај веј + моно, али опет, нису то мале паре, а по пола исто неће нико вјероватно...

6. Е, да, ево два дана не тренирам, а нећу ни сјутра ни прекосјутра вјероватно јер сам болестан, грло стегло и температура, криза ме вата од тога...
    Још ноге прошле неђеље нисам радио због кољена него сам само лист урадио...
    Јуче прескочио леђа, данас одмор, сјутра руке, прекосјутра рамена... Не знам како ћу издржат' то :))

7. Једном од њих је стомак порастао јер је радио бенч без појаса

lol vut? :D

8. Do prošle godine sam išao na treninge (kikboks) kada mi se htelo, ono mrsko mi večeras, otiću sutra. Sada radim minimum 1 trening dnevno, teretana + trčanje po kraju. Ovo trčanje nije za skidanje kila, već ono sticanje kondicije, toga nikada dosta.
    Nego, što se ljudi začude kada primete da treniram. lololo

9. Јес', јес', стомак му се опуштио јер је радио без појаса.
    Ја почео да се смијем, они скочише на мене, а и стално ми се смију кад им нешто објасним.
    Једном приликом им објасним клин енд џрк, вели један Е ВАЛА ЈА ОВО НИКАД НИСАМ ВИДИО ДО САД, НЕ МЛАТИ и онда сам престао да ишта причам у вези теретане уопште...
    Да, најсмјешније им је било кад сам река' ВЕСЛАЊЕ У ПРЕТКЛОНУ јер се њима вјежбе зову ОНО ОВАКО и ОНО ОВАКО КАД ДРЖИШ РУКЕ ОВАКО

10. Do prošle godine sam išao na treninge (kikboks) kada mi se htelo, ono mrsko mi večeras, otiću sutra. Sada radim minimum 1 trening dnevno, teretana + trčanje po kraju. Ovo trčanje nije za skidanje kila, već ono sticanje kondicije, toga nikada dosta.
    Nego, što se ljudi začude kada primete da treniram. lololo

Их, да ти је знат' како се мени чуде :)
    Ваља трчат', пушти причу, ваља имат' кондиције :)

11. Једном приликом им објасним клин енд џрк, вели један Е ВАЛА ЈА ОВО НИКАД НИСАМ ВИДИО ДО САД, НЕ МЛАТИ и онда сам престао да ишта причам у вези теретане уопште...
    Да, најсмјешније им је било кад сам река' ВЕСЛАЊЕ У ПРЕТКЛОНУ јер се њима вјежбе зову ОНО ОВАКО и ОНО ОВАКО КАД ДРЖИШ РУКЕ ОВАКО

Ne zaslužuju da ih edukuješ. :D

12. Имам и ја једно питање за форумаше, омиљена вежба за бицепс? :))

Мени ова

http://idfa.ca/wp-content/uploads/2013/01/Dumbbell-Incline-Curls.jpg

Ако се ради са мајнд-масл конекшн приступом, полако, без трзања, без помоћи других мишићних партија, само бицепсом, са акцентом на тензију и контракцију кроз цео покрет, добија се блесава пумпа, наглашен облик, и напредак у величини. Додуше, величина је ипак секундарни квалитет ове вежбе, више је за обликовање.

13. У последње вријеме никоме ништа не говорим, мислим нисам неки зналац, али знам доста да могу макар некоме колико толико да помогнем, али боље је кад чо'ек ћути и ради свој поса' :)

14. Шека, ја се бодем у делтоид, гооза ми је превише осјетљива :Д

Ti pričaš ka' da ja znam šta ti je deltoid lolo

15. Ovo za oblikovanje, a za veličinu... Pa ovaj biceps je najmanje od dizanja tegova...
    A ova stvar....
    https://www.youtube.com/watch?v=MNL_DAI19_I

16. Али не радити је са превеликом тежином, можда са неком са којом можеш да урадиш 14 понављања и кад се баш унесеш у њу, одлична је, цијепа га :)

Задњих пар тренинга нисам нешто одрадио бицепс, брат само гура тежине, неће да ме послуша да уради фино, да осјети, него само трпа, а мени мука да скидам све, па одрадим тако, додуше, поскидам понекад, али оно...

Можда и она 21'с :)

17. Ти си на добром путу Марко и сам кажеш да трчиш сваки дан, не брини за величину, Можда да набавиш мацолу и тракторску гуму...

18. U medjuvremenu, meni brat oće da napuca biceps + da nabaci masu... kae samo kalistenija do sledeće godine...

Mene iskreno zabolje, ja sam mojoj babi savršen pa se vi jebite no njemu da objasnite kad ja n'umem

19. Preko raspusta sam trebao ići na Romaniju po macolu i traktorsku gumu ali sam se nešto sukobio sa ćaletom pa mi se nije provodilo po 6 sati tamo i nazad sa njim u autu. BIĆE DO ZIME I MACOLA I TRAKTORSKA GUMA I BICEPS KO MERCEDESOVA FELNA.

20. Ti pričaš ka' da ja znam šta ti je deltoid lolo

А и то што велиш :Д

Pa ovaj biceps je najmanje od dizanja tegova...

Од склекова, болан :)

Ти си на добром путу Марко и сам кажеш да трчиш сваки дан, не брини за величину, Можда да набавиш мацолу и тракторску гуму...

И о томе сам размишљао, али сад ће ова дрва, знаш, па ће ми то бит' мацола и тракторска гума :))
    Мада можда је таман набавим, добра је оно стварчица...
    Ионако планирам сад зими да набачим још које кило, кол'ко могнем, па у фебруар, март да пробам ротацију ух или само да трчим :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.