Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Знам ја то све, јер сам трчањем и променом исхране скинуо 10 кила. Избацио сам скроз слаткише и грицкалице, газирано, леба свео на минимум. Кад кажем минимум, мислим на парче по оброку, контам да то није пуно, ако се узме у обзир да сам некад цепао по цео хлеб за ручак :) Углавном ми се исхрана своди на протеинској храни. Не знам, пробаћу овако месец, два, па ако нема ефекта, променићу нешто.
Ај' онда да се осврнемо на програм мало :)
Све радим у 4 серије (15-12-10-10). Трбушњаке радим на сваком тренингу, 3 серије по 50.
Што је ово?
Мислим да је боље да овај кардио радиш макар са по даном размака, а трбушњаке и склекове тада изостави, склекове поготово, ради их са грудима...
Значи више ефекта има ако радим теретана-кардио-теретана-кардио-теретана-кардио-теретана него 4 дана теретане, па 3 дана кардио ?
Па није сад бог зна неки ефекат већи, али ти је боље и лакше тако, али како оћеш ти :)
А какав ти је ово кружни тренинг?
Па све групе мишића тада погађам :) ...то сам нешто сам додао, јебем ли га дал ваља лоло
Не'а потребе :)
Мада ако баш оћеш, што да не, неко ће рећ' да је то превише, али не бој се, нећеш се осушит' :)
Ради нпр шипке тај дан само...
Prodajem pirinac na dzakove od 50kg, 60din po kg da znate
Pa brate ko može da pojede 50 kg pirinča?! Meni bi to trajalo godinu dana...
Шомаро, опробај ове кросфит
http://vukajlija.com/forum/teme/3511-teret-n?strana=439#post_2573357 и пост испод њега
Arlovski meni 50 kg traje pola godine, jedem 1kg nedeljno, jede Staford, keva ubacuje u sarme i ponekad napravi pilav :) . Recimo uzmu 2 drugara po 25 kg i milina.
Baš je džabalesku. Meni je nabavna u radnj kad uzimamo na veliko oko 90-100. To je baš džaba...
Uzo bih ja al' ne smijem bijelog.
Koji je najveći obrok koji ste imali do sada?
Kako to mislis? Najvise koliko sam pojeo odjednom?
7 kriski porodicne pice, ravno 1kg bureka u 45 minuta, ima toga jos ako sam pogodio poentu.
Де, идите објасните чо'еку да ће да му опадне коса и тако те нус појаве остале, речите му да неће постат' велики и да се не замајава чо'ек џабе
http://zaslike.com/files/ilqhyps9byomezy8dpwo.png
To, to. lolo
Ja sinoć pojeo pileće belo, 2 pljeskavice i jednu krmenadlu, tanjir graška, karfiol i paradajz. Ne sećam se da sam nekada više pojeo za jedan obrok.
Ал ова америчка срања, течна беланца, су шатро пастеризована, тако да нема опасности по питању тих болештина. :)
Lolo, juce sam pojeo 450gr pileceg, oko 50gr rize i nesto sice okolo za jedan obrok. Jednom sam maznuo oko pola kg jaretine tople, krte, hljeb, salatica, nakon toga torta, pa vops. Ni janjetinu ne odbijam. Prase najmanje volim.
Jednom smo nas cetvorica uzeli platu za 3 osobe. Oni su se svi najeli za 10ak minuta nesto sitno koliko su mogli jer su se stidili. Ja sam nastavio narednih sat vremena polako i omakle mi se samo krmenadle 2-3 koje su se skroz ohladila pa mi se nije mrcvarilo sa njima. Naravno salatica i hljeb se podrazumijeva. Tvrdim da se od te plate za 3 osobe moze najesti 5 ljudi bez problema.
A posle kada je mešalica upalila, vrti stomak ne prestaje,a ? :D
Poslije sam se uvalio u neku fotelju i uzivao dok se nisam nakon sat poceo lagano pomjerati lolo. A nisam mogao prestati, blesavo meso, preukusno.