Teret@n@

1. 8х2 на 95% реалног макса. Значи спржио сам се

А шта си очекивао? Па по свакој могућој теорији тренинга снаге не треба радити више од 2 или 3 серије на 90%+.

2. Belo meso ide od 450 pa navise,a teletina je skuplja,ne znam tacno koliko.Kilo mlevenog je 600.A pastrmke sam nasao od nekog lika za 400.:D
    impressionism a sta ako ti kazem da neki treneri preporucuju 8 serija po 3 ponavljanja kao idealan trening snage?i to sve preko 90% maxa! ;) + 3 pomocne vezbe.
    Jer je snaga uciva vestina,kolicina misicne mase igra manju ulogu nego CNS...

3. Thazz, uzimaj file u Tušu, na onu njihovu člansku karticu, kad su akcije znaju da spuste na oko 5,5-6 kermi.

Tuš? Ček, je l' to neki lanac marketa? Jebote, gdje ja živim kad nisam nikad čuo za to. Ima li u Banjaluci, lolo? Znam da je prije za 4.5 do 5 km na akciji bio file u Hiperkortu, sad nema. Jes' da je bio žilav k'o da žvaćem krokodila, al' meso je meso.

4. Знам ја шта је снага, али чак и Луи Симонс, главни баја у Вестсајд Барбелу, изумитељ многих контроверзних метода тренинга сматра да се када идеш преко 90% треба ограничити на 2 или 3 серије. Кажем чак и он, јер они у Вестсајду сваке недеље покушавају да оборе рекорд, иду преко 100%. Сад вероватно има неких метода од 8 серија на 90%, ал ја за то не знам. Мени звучи претешко.

5. Aj i ja malo da se ubacim, posto sam i upucen u cene mesa koliko nisam upucen u suplemente :) :

U Nisu: Mleveno rostiljsko 500 din/kg, Pileci file 550 din kg, Junetina 750 din/kg, Tunjevina od 90 din (ove sumnjive marke Aro, Mercator, Rial...) pa do 250 za Rio Mare u maslinovom ulju...

Sto se tice soje pre neki dan sam je prvi put kuvao, pokusavajuci da napravim neko jelo i dobio 30-tak pljeskavica za mog psa (jedino se njemu djaju :) ), sustina - taj miris kuvane soje me je potsetio na identican miris sa kojim se srecem kad god prodjem pored neke cevabdzinice u Nisu.

► Da li je neko koristio belanac u prahu, 300g 840 din, 80g proteina/100g?

6. Tuš? Ček, je l' to neki lanac marketa? Jebote, gdje ja živim kad nisam nikad čuo za to. Ima li u Banjaluci, lolo?

Ma da bre, oni slovenački hipermarketi, kontam da ima u BL sigurno (ima u Tešnju, jbt!), prijaviš se tamo, dobiješ člansku karticu, i kad su tako te akcije na nju kupuješ jeftinije, dosta jeftinije (ja jednom ufatio file na 4,5 marke) a meso im je odlično, uvjek svježe, nijednom nisam naletio da ne valja.

7. Ma da bre, oni slovenački hipermarketi, kontam da ima u BL sigurno (ima u Tešnju, jbt!), prijaviš se tamo, dobiješ člansku karticu, i kad su tako te akcije na nju kupuješ jeftinije, dosta jeftinije (ja jednom ufatio file na 4,5 marke) a meso im je odlično, uvjek svježe, nijednom nisam naletio da ne valja.

СВЕ ЈЕ ТО ЈУДЕОМАСОНСКА ЗАВЕРА! ПРИМИЋЕТЕ ЖИГ ЗВЕРИ И ИЋИЋЕТЕ У ПАКАО ЗБОГ БЕЛОГ МЕСА!!!!111

8. a dje ima uzeti taj bijelanjac u prahu?

9. U prodavnicama zdrave hrane (rinfuz) i u Swisslion Takovo prodajnim lokalima (firmirano pakovanje od 300g)

10. Синтол, значи сто посто. Овај је гори смарач од оног Валентина.

11. Postoji nešto u BB-u što se zove proporcija...

12. Majko mila draga isusova....

13. Мени звучи претешко.

Ne mozes da zamislis dok ne probas.;) :D ako je bodyweight vezba,onda gledas da ne mozes vise od 5 ponavljanja. Pauze 3 min izmedju setova. Probaj(al nemoj da probas benchpress!),jedno pakleno iskustvo.Narednih 5 dana si ko rasrafljen...:D

14. Нећу. Цепам Вендлера, и лепо ми је.

15. Наравно да је тешко, то је и циљ лоло.

16. Našo sam svoj dnevnik rada, tačnije jedan list iz njega, kaže
    dan treninga - utorak
    datum - 6.7.2010.
    vreme 13.25
    i sad idu redom vježbe u serijama, zapisana težina i broj ponavljanja (trening je za noge bio) i posljednja vježba "LISTOVI(do otkaza)" četvrti set je bio sa 170 kila, 40 podizanja na prste. Jesam bio životinja jbt....

17. ХАхахахахахха КИКА :Д

18. Ишао сам код њега у теретану, какав цар ...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.