A ako me na ulici debeli mamlaz obori i padne preko mene, šta da mu radim u parteru?
Realno, ako zna išta da uradi u parteru - tu možeš malo šta. Probaj da mu strpaš prst u oko ili da ga odalamiš po grlu.
A ako ne zna ništa - mnoooogo toga.
Dobro Tinkeru mozda se strongmen uplasio tog lika uvek ima ludji od najludjeg i jaci od najjaceg, al to ti ne daje za pravo da ga tako omalovazavas preko toga zato sto ga je neki vilenjak vijao, siguran sam da bi teme Milan(98%) prebio ko sto sam ja prebio Skocimisa i Lakija i naterao ih da mi operu carape...
jel ima smisla da tražim ovde na temi vežbe za telesno oblikovanje (he he kako dobro zvuči) al da se ne koriste utege (he he opet). Znači samo sklekovi, propadanja, trbušnjaci i tako to....il su ovde sve bilderi?
Nije do toga, problem je što se bicepsi nekako ne slažu sa sklekovima, jebem li ga zašto, vjerovatno je to do mehanizma rada samog mišića, tako bar vele....
Kol'ko vam je ova tema gej... Mrzi me da listam, al' garantujem da ste na svakoj drugoj strani ostavljali svoje polugole slike u nekim "zajebanim" pozama lololo.
Sto se tice borilackih vestina uvek ides suprotno do protivnika.Gledas da ga uhvatis na polju na kom je los...Znaci, ja sam onog mog drugara tekvondistu mogao da vezem u perecu u parteru.I stalno koristis taj princip. A one 3 vestine koje sam ja naveo smatram da odlicno pokrivaju svaki aspekt samoodbrane. Ako postanes pravi majstor ne treba ti vise od jedne,ali i vecina majstora poznaje vise vestina.npr. znam jednog majstora aikidoa koji odlicno poznaje jiujutsu,judo i karate(ne znam tacno koji stil).Ne bi se kacio sa njim...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
http://www.youtube.com/watch?v=LfFuz3p7-WQ
Прво стронгман такмичење у Срба, 2001. ћелави Мађар одувао Јовановића лоло.
Овај је за класу бољи од њих или се мени чини :)
Realno, ako zna išta da uradi u parteru - tu možeš malo šta. Probaj da mu strpaš prst u oko ili da ga odalamiš po grlu.
A ako ne zna ništa - mnoooogo toga.
Nešto baguje, izbrisala mi se tema sa liste, a poslednji post mi ovde. Da probam rifreš.
Katona ih ojebao sve. Kakav je to velemajstor....
Dobro Tinkeru mozda se strongmen uplasio tog lika uvek ima ludji od najludjeg i jaci od najjaceg, al to ti ne daje za pravo da ga tako omalovazavas preko toga zato sto ga je neki vilenjak vijao, siguran sam da bi teme Milan(98%) prebio ko sto sam ja prebio Skocimisa i Lakija i naterao ih da mi operu carape...
Inace nek mi neko posalje u pvt sklekove koji najvise uticu na biceps... Tegove nesmem da diram...
jel ima smisla da tražim ovde na temi vežbe za telesno oblikovanje (he he kako dobro zvuči) al da se ne koriste utege (he he opet). Znači samo sklekovi, propadanja, trbušnjaci i tako to....il su ovde sve bilderi?
Šta oš više? Ubaci još zgibove i čučnjeve i sve one vježbe što radiš u vojski. Za jedno 6-7 godina ima da budeš ko Zevs.
A meni neces da kazes jer sam te terao da mi peres carape?
Nije do toga, problem je što se bicepsi nekako ne slažu sa sklekovima, jebem li ga zašto, vjerovatno je to do mehanizma rada samog mišića, tako bar vele....
Kol'ko vam je ova tema gej... Mrzi me da listam, al' garantujem da ste na svakoj drugoj strani ostavljali svoje polugole slike u nekim "zajebanim" pozama lololo.
Čitajte komentare na klipu što sam postavio. Za $ 200 ovaj š'o je razvijen k'o stalak za infuziju je dao Milanu da ga dlanom oplodi po leđima.
Или је њему плаћено да га овај звекне? Сацам се збунио
Да га питамо за Владу Вилењака? лолололололололол
Sto se tice borilackih vestina uvek ides suprotno do protivnika.Gledas da ga uhvatis na polju na kom je los...Znaci, ja sam onog mog drugara tekvondistu mogao da vezem u perecu u parteru.I stalno koristis taj princip. A one 3 vestine koje sam ja naveo smatram da odlicno pokrivaju svaki aspekt samoodbrane. Ako postanes pravi majstor ne treba ti vise od jedne,ali i vecina majstora poznaje vise vestina.npr. znam jednog majstora aikidoa koji odlicno poznaje jiujutsu,judo i karate(ne znam tacno koji stil).Ne bi se kacio sa njim...
Skocko imas zvanje majstora ili tek nameravas?
Sljedeće godine akobogda
Evo mene, završio sam prvih mesec dana Lakijevog programa i sad prelazim na drugu fazu, aj reci mi laki zašto nema ruku u ovom tvom planu?
link
Једноставно :) Кад радиш груди правилно, активира ти се и трицепс, кад радиш леђа, ради и бицепс. Шта има да их радиш :))
A jesu kreteni svi oni vežbači što rade ruke posebno, kakvi retardi :)