Teret@n@

1. Монструме, не бих да ти рушим Снешка, али мислим да је донекле и нормално снимати филмове о стварима и догађајима који нису сасвим истинити? Мислиш да неко стварно живи у ананасу на дну мора?

2. ne zajebavajte se sa ramenim zglobovma, veoma su osetljivi marš kod doktora jebo te drugar, ako nije zavrsio za ortopeda

3. ne zajebavajte se sa ramenim zglobovma, veoma su osetljivi marš kod doktora jebo te drugar, ako nije zavrsio za ortopeda

da znaš da si u pravu... najbolja solucija :)

4. Мислиш да неко стварно живи у ананасу на дну мора?

Živi Spužva Bob i ne možeš me uvjeriti da ne postoji jer sam ga gledao na B92, a ima i film o njemu
    Slažem se sa tobom što se tiče filma ali u dokumentarcima sve mora biti istina, ili barem težiti njoj a oni su srali samo da bi prodali film o bilderima :D

5. Али, лепо су рекли да су снимили "докудраму", јер би документарац био превише досадан :)

6. HAHAHAHAHHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAAHA

7. кад каже "добро је", само што нисам пао са столице :))

8. ВРАЋАЈТЕ ЉУДИИИИ

9. http://www.youtube.com/watch?v=6UubgCvg2sE

Obratiti pažnju na suprugu koja ga pre dizanja bodri!

10. Hahahahha dobar ritual neki ..
    Nego, koliko je ovo kila?

11. 325kg, bez majice! Respect!

12. Aooo, svaka mu čast jebote ...
    Kakve majice jebote? Ne razumijem se baš ...

13. Kakve majice jebote? Ne razumijem se baš ...

Proguglaj "bench majice" ili slično, ali nije to nešto što će tebi trebati, ako me razumeš. ;)

Uzgred, ko voli powerlifting, neka pogleda "Power Unlimited" ima na YT ceo film ja mislim. Tu SM priča kako izgleda njegova ishrana - 2.5kg crvenog mesa, 40 belanaca, ogromne količine skrobastih UH, litre "Gatorade"-a, šejkovi i ostali dodaci ishrani; sve đuture 12.000 kalorija!

14. Kakve majice jebote?

Тврде, нерастегљиве мајице које смањују ризик од повреде на бенчу и раде део посла за тебе.

Поњер унлимитед сам гледо, супер је, само много смарају са тим бенчерима. Дебилно ми је што их називају пауерлифтерима, колко год они инсистирали на томе. То му дође као да Болт себе назива триатлонцем. Јебем му миша, дефинисано је пре 50 година шта је пауерлифтинг, што серу.

Иначе, онај лифт горе је импресиван, иако није баш прави бенч прес. Не знам у којој је федерацији дигнут, али по ИПФ правилима није легитиман. Ал ипак ми је готиван Менделсон :))

15. Устајем јутрос за тренинг, кад курац, дизвинете! Рокнула ме промаја, не могу врат да померим... :/

16. konjska crvena, izmasiraj vrat i ceo traps pusti da odstoji petnaes minuta i na zagrevanje

17. Јел има нека замена за црвену коњску, при себи имам само зелену?...

18. Jebem li ga, sve što lokalno pojačava cirkulaciju može, NIKAKO NE RAKIJA ORALNO, NI NA KOŽU!
    Istegli se posle kako treba i pored furune.
    Jebala vas promaja, ko da ste goli golcati po ceo dan.

19. А јеби га, сморио сам се кући, а много ми се тренира. Цео дан овај рад главом...
    http://www.televicious.com/wp-content/uploads/2012/02/stephen-hawking-0.jpg

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.