Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Jedino merilo snage, koliko god to besmisleno bilo za nekoga ko nema gotovo nikakav staž, su free weight vežbe. Dakle - benč, čučanj i mrtvo dizanje; ostalo je sviranje kurcu.
Мислиш компаунд™ вежбе?
Чучањ и мртво отац, чучањ мало више, мислим кад би човек само те две вежбе радио опет би напредовао. Иначе ја укупно не радим много вежби, ове које радим су плод дугогодишњег одабира и редакције :)) желим да извучем и користим оно што најбоље ради, и до сад сам дошао до закључка да су то:
чучањ, искорак, добро јутро, мртво, бенч, уски бенч, пуш прес, згибови, пропадања, летења, фејс пулс, висеће издизање ногу. 12 вежби, стим што продања сад нешто и не радим, а понекад убацим и бицепс прегиб празном олимпијском ал то и не рачунам у озбиљну вежбу.
Ја не радим мртво, нешто ме страх да не сјебем кичму :)
Ја не радим мртво, нешто ме страх да не сјебем кичму :)
http://z0r.de/3152
Што је сад, што је :Р
Ја умијем да га урадим правилно, али нешто не знам... Прпа :)
А боле ме доња леђа кад се разгибавам, искривим се као С слово, тада осјетим бол, и кад притискам прстом осјетим исто, који је то курац?
Slomijo si prst HAHAHAHHAHAHAA jesam šaljiv jebo ga miš!
Хаххахахха јеси, јеси! :Д
Ja radim mrtvo sa krivim donjim leđima i to mi ne smeta. Ipak, probaću da ispravim od sledećeg treninga, za svaki slučaj.
impressionism nemoj se zajebavati,tehnika mora da bude perfektna!
Laki jesi probao mrtvo jednom rukom sa strane? mnogo dobra vezba za bocne trbusnjake.
Ovo uvijek koristim kad radim pripreme, mrsko mi raditi te bočne na zemlji xD
Увек што већи део тренинга треба радити стојећи! Или висећи :))
Импре ради мртво :)) http://www.youtube.com/watch?v=P0ySblouCKs
Не Шеди, нисам то радио.
Uleteo bih kao ker u kasapnicu da kazem sledece:
Opadajuce serije na sajlama su nesto najbolje sto mozete prirediti bicepsu i tricepsu.
izgled jedne serije dvorucno:
10x 35kg
10x 30 kg
10x 25kg
Лаки, јеботе, где их налазиш више :))))
Прво ми је било смијешно јер сам претпоставио да ради неправилно нешто овај, али кад сам видио, стрекнуо сам и забољело ме :Д
@murbi
Voliš pump pičko? Hahahahaha šalim se.
To je samo pumpa i ništa više.
Nego jel bode neko neku testeru ili šta koj moj svi naturela? 0.o
ja razmišljao da li da se bocnem, al Laki me ubedio da to ne učinim.
Karakter si :D