Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Е па јебига сад, не знам како себе да одредим ту. Са кевине стране од њене мајке то јест бабе, добар део је ђембео, са дедине не знам баш, ал деда је био змај у младости и био до скора, атлета, јак. Са ћалетове стране од бабе сви су делије, јаки људи, Шумадија стајл, са дедине како ко, деда је био доста жилав ал нема ону сирову снагу да диже нека чудеса ал може та тера цео дан, зато парадеда био најјачи у селу :)). Сами ћале и кева нису ни велики ни јаки а од њих ваљда највише зависи, надам се да су пренели нешто од старина на мене па се то примило :)) или сам ја много упоран па превазилазим генетске недостатке ЈЕБЕМ ЛИ ГА, ЗБУЊЕН САМ!!1
Moj deda sa kevine strane bio 2m i 100kg i bavio se boksom, rvanjem, apsolutno svaka teška atletika mu išla od ruke. Prirodna sirovina. Sam samcijat je donosio na četvrti sprat, bez lifta, frižider, šporet, veš mašinu, televizor, sve. I to u kasnim četrdesetim, bar deset godina pošto je prestao da se bavi bilo kakvim sportom. Keva i ćale su ukupno imali 105 kila kada su me pravili, al nadam se da sam bar malo povukao na dedu :)
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=E79KMt67tsI
Jebeš mi sve ako su ovi Rusi normalni!
Elem, ipak se zna ko je ultimativni šampion "Istočnog bloka"!
https://www.youtube.com/watch?v=cA8s17YIbSY
Eto, i konstantin trenira ful-bodi. Pa vi splitujte :)
Konstantin je powerlifter, njemu su cilj brojke! ;)
Moji su svi ogromni, jaki, međedi. Jedino je stari malo zastranio sa visinom od ostatka familije (ostao je na 175) ali je zato sve nadoknadio snagom, ko medvjed je, ja mu još nisam do koljena a on nije 15 godina potrčao a i dalje ima kondicije. Amin.
Da je upamtim tu sa strane. Moj otac međed sromanije, pobego on izbosne al nije bosna iz njega. Prate ga drva gde god da krene :D
Ajde kad nabrajamo porodično stablo, roditelji mi baš nesportski izgledaju, za majku je to tačno, ali ćale iako ima preko 100 kila (mnogo od toga je salo) i ne može previše da povuče, može da cepa tenis i košarku ko blesav i da pobeđuje po 20 godina mlađe od sebe, ali sad ga stiže vreme i šećerna bolest tako da sumnjam da će više da igra.
Sa majčine strane babine ne znam, ali deda mi je bio i ostao seoski baja i najveći frajer. Kao mlad je karo po selu i plodio, a za to je zaslužna bila njegova pojava, radio sklekove na jednoj ruci, zgibove na jednoj ruci, nije krupan ali je jak.
Sa ćaletove strane, opet babine ne znam, ali su tamo na granici ka bosni pa računam da su međedoliki, a dedin deda je ratni veteran i najači čovek u okrugu celom. Pričao mi deda, kad se popločavao grad, koristili su neke cigle i imali su velike kofe koje si kao ranac oblačio da lakše preneseš te cigle. E kad se popuni taj "ranac" do kraja bilo teško u pičku materinu, u glavi mi je 150 kila ali za broj nisam siguran. I sad se taj moj čukundeda takmičio sa nekim zajebanim ko će pre da pređe sa tim teretom 200-300 metara ili tako nešto, opet nisam siguran za broj, i moj čukundeda ga ojebao :)
Moj deda od keve mi pricao da je sve vase dede slao po burek bez para i uzimao im kusur, nisam siguran dal' je pekara bila 200 ili 300 metara odatle. One najjace vase dede koji su iz Bosne i vole drva, oni su mu cepali i donosili drva. Koliko metra donesu, plate mu 100 dinara po metru i plus koliko iscepaju, dodatno mu plate 100 dinara. Znaci plate mu 200 dinara po metru drva, a njihova drva.
Slicno je radio, odnosno oni radili, sa ovima koji voleli da nose kamenje. Poplocali mu celo dvoriste od 3 hektara kamenom iz Crne Gore, a kamen je deda doneo natovaren u drvenim kolicima koja je sam napravio od onih drva sto mu oni prvi donosise, i to iz Crne Gore do Nisa sve na jednom volu, zilav vo bese. A bese oko 70 tona kamenja, tona gore/dole.
Ovaj drugi deda ovog prvog samo koristio kao sparing partnera kolko prvi moze da izdrzi, i onda kad se tako zagreje tek pocinje trening, ali da vas ne davim sad...
Је л са сиром? :)
tim pre! Al čovek je lud, kaže ponekad mu trening traje 4 sata :)
А тренинг изгледа овако: дође у теретану дигне 300кг кеца, одмори 4 сата, дигне 400кг кеца и оде. лолололо
Па такав је и мој тренинг, шта фали?
Имам ја овог једног таквог...
Он тренира само руке...
Дође једном у неђељу или два пута ајде, субота и неђеља...
Ја радим груди-трицепс у суботу
Ради се прво бенч, одрадимо то, онда ја наставим, а он диже тег од 50 кила у дворучном прегибу за бицепс, тј напреже се само и криви два пута па онда га бачи.
Дође на разбој, уради три комада, па узме бучице и убије се од рађења бицепса, у међувремену уради још два пута по 7 на разбој, онда узме и запали цигар јер је завршио тренинг.
Кад испуши цигар прича мени како сам ја нула јер не радим бицепс нон стоп, а он има јабуку на бицепс, мада ми је опет рука већа од његове ко зна колико, али ај'.
Онда устане и узме опет тег мањи од 20 кила и ради дворучни прегиб за бицепс до изнемоглости.
Умеђувремену испробава разне вјежбе које немају везе с мозгом него се само криви, а већ је крив.
Неђеља, ја радим леђа-бицепс, он ради опет бенч, али мање јер га убијамо у појам да је монголоид и да је јуче већ радио бенч, он наставља да ради то.
Онда иде све укруг од суботе све...
To je nekad bio hit, samo se pumpale ruke i grudi... Jos se onda pojavi kreatinin, a sa njim i Dzoni Bravo tipovi, napumpani gore, a dole neke pikljice, na bazenima obuce neki muhamedov sorc do cukljeva...
Sto rece onaj "Picko izdefinisana!", ja se secam gledao sam "Top Gun" u bioskopu, i kad igraju odbojku Toma i ostali likovi, tad sam prvi put to zapazio, mala kilaza sa izdefinisanim svakim misicem, tad je vec pocela hemija da radi. I tad je sve otislo po kurcu, muskarci su poceli da se pretvaraju u Boska Jakovljevica...
Svetli primeri su Bert Rejnolds, Carls Bronson, i Tom Selek, naci zajebane brkajlije sa prirodnim misicima...
Ја кад сам почео на диф, један асистент је био такав, горе машинерија, доље куртончић...
Брате, дифовац си, ваљда знаш нешто, јеб'о те отац, сељаку глупи
Ne sudi o znanju po izgledu.:P znanje je u glavi,ne u bicepsu ;)
http://www.youtube.com/watch?v=FHLySoxFXu8
вала, кад је неком бицепс већи од квадрицепса, безбедно је оценити да нема појма
Hahaha tacno.:D btw najbolji pokazatelj necijeg znanja je broj povreda,jer neko ko zna nikad nece sebe dovesti u rizik da se povredi.Mada je i to paosalno,al ajd.Ako neko kuka na sve strane nemoj da ga slusas.Taj nije znao ni sebe da sacuva.:P