Teret@n@

1. Hoćeš li reći da ja onda nemam pojma o životu, je li? A? A? A?

2. јес вала, опет глупост изваљује шејди :)

3. Šejdi, poslednji post je diskreditovao sve tvoje naredne postove!

4. Jes vala! Ja sam rekao da je i to paosalno.Ne znaci da je neko ko nije imao povreda strucnjak i obrnuto.Ali neko ko zna sta radi ce paziti da se ne povredi.
    Nemam nista protiv.Neka diskredituje.

5. Некако недовољно примећен, с обзиром да је вероватно најбољи бенчер на свету. Са дигнутих 232.5кг држи званичан ИПФ "класик" (raw) рекорд у категорији до 93 киле. Значи да је дигао тачно две и по своје тежине, што је збиља невероватно.

Ево званичног рекорда.
    http://www.youtube.com/watch?v=SFsf_17VN14

На овом снимку диже и више од тога
    http://www.youtube.com/watch?v=zxIhi58AyNM

6. Vidim danas u teretani klinci furaju neke akne, ovo-ono. Radi se metan, nema šta!

7. МЕТАН ЕТАН ПРОПАН БУТАН ГУТАМ!

8. DEKA I GALENIKA, NEMA DA OMAŠI!

9. A ja se polako vraćam po pitanju snage i kilaže. Ekspresno sam se približio stotki, izgleda da moram smanjiti hidrate, dobio 6 kila za dve nedelje. Ima da ljudi mislU da sam ja na metanu, lolo! Mada mi koža k'o dečja bulja!

10. провирон, колко дижеш?

11. Sad sam dosta slab, još uvek nije ni kilaža koja treba, ni potpuno ishrana, treba mi tri meseca da dostignem težine koje sam pominjao na temi.

bench press - 155kg

mrtvo dizanje - 240kg

čučanj - 225kg

Mada je benč bio dosta sumnjiv, možda i čučanj, pitanje je da l' sam probio paralelu, ali tad sam bio fanatik. A i bilo je još uvek turskog efedrina na tržištu, ako me razumeš.

12. Noge su mi jake od fudbala, a i neću da se napucam previše!

13. Али оћу да изгледам ка' карикатура :)

14. "Noge su mi toliko napucane da ne mogu jebati zboka!"

15. Jel vi ne viđate po 5 takvih svaki put kad uđete u teretanu? Ne znam što vam je toliko zanimljivo :)

16. Ја не идем у теретану, па ми зато занимљиво, а и како је почела зима, не види се толико добро јебем ли га :)

17. impressionism

Jel vi ne viđate po 5 takvih svaki put kad uđete u teretanu? Ne znam što vam je toliko zanimljivo :)

Kod mene u teretani niko ne radi čučanj, odrade nožnu ekstenziju, zadnju ložu u dve serije i to je to.

18. Kod mene su skoro SVI takvi. Možda ima jedan dobre noge al je fudbaler i ima jedan ruljak kojem se vidi da je genetski jak u nogama. Ovo ostalo sve čačkalica. Pogotovo oni veslači, ajoj majko kakva komendija....

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.