Teret@n@

1. Ja danas pokušavao uraditi zgib na jednoj ruci, neće da mrdne kurva :D
    Treniram sad polako i nadam se za jedno godinu dana da ga imam.
    Ili da se ošišam sutra pa da uradim 3 serije po 10? :D

2. Pišem Uz Vetar

Kada mrtviš svoju težinu, to i nije uspeh?

Ovo je trebalo biti duhovito i lucidno?

3. Kada digneš iz mrtvog svoju težinu, da li je to uspeh?

EDIT: Pošto je meni to maksimum, ali pretpostavljam da ti recimo nemaš 200 kila a dižeš toliko.

4. Duhovito ili ne, jubilarni pethiljaditi post na temi. Uraaa!

5. Ovo je trebalo biti duhovito i lucidno?

U kom kontekstu si iskoristio lucidno ovde? Tj. šta to znači?

6. Није никакав успех дизати своју тежину на мртвом, то је мислио.

7. Ja ne radim mrtvo dizanje, vele mi da je loše za kičmu ... ja poslušao:D
    Kako sam se zgadio danas u teretanu .. nije mogao trening da se održi od momka koji se samo šetao od sprave do sprave i ispuštao svoje savršeno otrovne gasove ... Daj brate, nisam radio triceps, nisam mogao od smrada .. PU
    imate li običaj da prdite kroz teretanu?

8. Па вероватно ниси пробао да мртвиш макс тежину јел, може се доста на мртвом повући, рецимо солидно мртво је 1.5 пута телесне тежине, и чучањ, код бенча је то већ јако, а на војничком потиску си супермен, за данашње стандарде је и телесна тежина на потиску одличан успех.
    Елем, пустим кад ме притера, некад не могу лепо да одрадим мртво или чучањ па нек лети лоло. А код мене је ситуација са косом другачија, и то не само код мене. Многи тврде да су јачи са дужом косом, Самсон стајл.

9. Mogo si mi reći je li loše mrtvo za kičmu .. :D

10. Лоше је све ако неправилно радиш....
    Имаш на сваку страну мало о томе :Д
    Типа равна леђа, шипка на средину стопала, кад вучеш не криви се, не криви ноге итд...
    Али ако немаш мало смисла као нпр мој друг који се искриви и кад дигне тег и мене кичма заболи кад га видим, онда $еди с миром и ради добро јутро или оне леђне трбушњаке, како ли се зову :)

Ео ти видео за мртво, баш ми га је Лаки прије неђе посла' http://www.youtube.com/watch?v=cs-wOHN5tdw&feature=player_embedded

11. Dobro Smare tebra, znam da je loše ako nepravilno radiš jebemuga ...
    Nego su mu rekli, radio bilo kako, loše je za kičmu, kao se kičma nešto previše nateže, što znam ja .. I rekoh dobro ... Nego sad kad pogledam, radim premalo vježbi za ledja, oću da ubačim neku novu .. I kad je već spomenuste, ja da se raspitam ... Probaću to vala da radim, pa ako bude problema, hejtovat vas sve!

12. Не би требало... Једино ако си коњина па узмеш одма' да дижеш 200 кила...
    Рекли су и мени многе ствари па трт... Како тренирам више и читам и мало се удубљујем, капирам да оно што сам чујао около су толико смијешне ствари да је то невјероватно :)

Ради леђа, немој да си Коничар и да радиш само руку и груди али само од бенча :Д

Вратило је мајка и веслања у претклону са шипком и једноручна... Вјероватно има још на кул справе али нешто нисам гледа' :)

13. Nisam konjina, ja sam magarac:D
    Trudim se da radim pravilo brate, ne bih da se iskrivim, a imam neki trip da sam kriv, da mi je jedno rame veće od drugoga, da mi je jedna ruka veća, da mi je jedna sisa podignuta više .. Muka na mene:D
    Ahahahaha, dako te Meśa čuje... Ne, ne, radim po programu svaki dan:D
    KaT sam počeo, dva sam moga na vratilo, sad radim po osam iz serije .. MAŠINA!:D

14. Na benču neki indeks 1.5 je više nego korektan, dok za mrtvo i čučanj to može ići preko 2. To je od prilike neka granica do koje telo može ići bez dopinga, ovi koji su na dopingu to prebacuju iha-ha.

A što se tiče izbora vežbi, svi koji su u prvoj ili drugoj godini treninga treba najviše da rade slobodne težine i da razviju pravu motoriku pokreta, tako će osetiti koja im vežba odgovara više, koja manje. Takođe, pravilna forma se najbolje nauči kada vi kontrolišete teret, a ne neka sprava.

@Pišem Uz Vetar

Nisam nikad imao 200kg, najviše što sam imao je oko 118.

15. Na benču neki indeks 1.5 je više nego korektan, dok za mrtvo i čučanj to može ići preko 2. To je od prilike neka granica do koje telo može ići bez dopinga

Prilično sam siguran da si ovde pogrešio. Steroidi nisu magija, možda ti mogu pomoći da dodaš koji kilogram na benč ili čučanj, ali svakako ti neće omogućiti da dižeš 50 - 100% više nego što bi dizao "čist". Moguće je i bez steroida doći do čučnja od trostruke telesne mase, pa i više.

16. Evo da pomognemo Kobeta, posto se i ja isto u najvece raspitujem za mrtvo:

Pricao sam sa 3 najveca profesionalca kod mene u teretani, koji zajedno imaju staz u vezbanju i profi bodibildingu kolko ja imam kila.
    Svi do jednog su mi rekli da izbegavam mrtvo, nece prvi mesec ili drugi da bude rizicno, medjutim kasnije kad pocnes da napredujes u tezinama i da secas, zacas zaboravis na kicmu, malo savijanje = mnogo prsljenova letenje. Tako da sam resio da to preskocim za sad, mada mi se radi.

17. Na benču neki indeks 1.5 je više nego korektan, dok za mrtvo i čučanj to može ići preko 2. To je od prilike neka granica do koje telo može ići bez dopinga, ovi koji su na dopingu to prebacuju iha-ha.

Кења ми се од ових "толико и толико можеш да догураш без стероида/суплемената", дај молим те, ко да слушам оног победника из моје теретане лоло.

И маните ме те билдерске логике, мртво не ваља, чуј курац не ваља, основа сваког тренинга још од пре 100 година и сад нека три билдера кажу да не ваља, јесте.

18. E nek ste se ismejali :) !
    Kad pocnem da radim mrtvo, kojim danima je najbolje? Kad se rade ledja, ubacim i mrtvo? Ili poseban dan za mrtvo i cucaj?

Pitanje samo za prave poznavaoce. Cimanje stop!

19. Probaj. To ti je individualno, jbg. Neko može sa nogama, neko može sa leđima. Neko uradi mrtvo i leđa pa onda dobije upaluu nogama i ne može duradi čučanj kako treba kad dođe na njega red...
    Rumunsko mrtvo radi kad radiš noge, jer je super da istegneš ložu.
    Mrtvo kad radiš uz leđa radi ga kao zadnju vježbu (to je preporuka ovih iskusnih dizača, stare škole) jer su velike šanse da dobiješ predimenzioniran trapez kad ga radiš prvo a i poslije njega slabije ćeš odraditi ostale dijelove leđa (ipak su leđa kompleksno polje, tu mišići šibaju na sve strane)....

Jebem li ga, nek se neko nadoveže na ovo moje.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.