Šta STVARNO može da se izveze iz Srbije

1. Reme je pomenuo keramiku. To je ok, ali su sve strane firme u pitasnju. Pre Zorke, predlažem Kanjižu.

2. www.mbs.com
    Proizvode nešto kao nove i modernizovane smederevce, lepog izgleda i odličnog kvaliteta, moji baš hoće da uzmu jedan za vikendicu. Verujem da će da doživi bum na našem tržištu

i fabrika tepiha Diana, sve sa svetlanom bojković u paketu :D

3. Што јес јес добра је Кањижа, заборавих на њу.

4. ma ovde je sve na plin...drva, ugalj, struja i nafta ne postoje...

Bila je ideja sa onim Katana(Kragujevac) kotlovima iz ruskih podmornica, pa je i to otpalo...

5. Kurde, mene ne uzimaš u razmatranje, da znam, da se povučem :)

Kablovi? Zaječar, Jagodina...

Што јес јес добра је Кањижа, заборавих на њу.

Džabe, brate, i to su strendžeri, sve fabrike keramike drže njini.

6. Moz budale da izvozis oololol

7. Neću ništa da govorim...samo nemojte da brišete ove postove, molim vas.

Moram na miru posle to da čitam...ovoliko ideja ni u ludilu nisam očekivao.
    Naročito ne ovoliko dobrih...stvarno!

8. Si razmisljo nesto o pirtoskim cilimima.
    Msm da bi to tamo bilo zanimljivo

EDIT: Metalac posudje sto posto ima tamo izvoz?

9. Ne mogu da se setim ime firme, uglavnom proizvodi one elemente od plsatike za wc-ove. Skoro svaki lokal, kafić, diskoteka u Novom Sadu, a viđao sam i u dosta drugih gradova imaju njihove elemente, znači dobro posluju. A dal se isplati izvoziti te sitne stvari ne znam

10. Имам једну сулуду идеју. Брате, а што ти лепо не би узимао овде за неке мале паре и продавао тамо антиквитете, старе предмете и тако то. Рецимо, пола Србије има разне предмете из разних ратова, фазон, можеш да нађеш аутомобиле по 50 - 60 година старе, мало их дотераш и вози тамо. Ионако је у Луксембургу веома висок стандард, па капирам да има доста надобудних колекционара. А где су антиквитети ту може доста да се заради. Можда можеш да идеш на тај фазон.

11. Ја тврдим да би добро прошла етнографија. Можда оне старе лампе за расвјету, чисто као украс, они наши фењери

12. lebtejebo šta rade euri... a da nisi spomenu nagradu ovo bi se pretvorilo u najveću moguću sprdačinu...

13. buri, jebeš evre, kurd je mod - možda padne odabrana :)))

14. Имам једну сулуду идеју. Брате, а што ти лепо не би узимао овде за неке мале паре и продавао тамо антиквитете, старе предмете и тако то. Рецимо, пола Србије има разне предмете из разних ратова, фазон, можеш да нађеш аутомобиле по 50 - 60 година старе, мало их дотераш и вози тамо. Ионако је у Луксембургу веома висок стандард, па капирам да има доста надобудних колекционара. А где су антиквитети ту може доста да се заради. Можда можеш да идеш на тај фазон.

Нпр. мој комшија има ауто 70 му година, ферцера ко лудо и очувано али му фале кочнице. Лапиш га и ето бизниса :)

15. haha jebeš odabranu, možda padne 150e barem da imam da se prehranim sledeći mesec :))

16. Моја кума шљака бризгану пластику (казанчићи, ПВЦ цеви, тештиси, и остале заебанције тог типа) и фино им иде .. фирма је релативно мала (20-так) упошљених, али 90% ради извоз (Босна, Македонија, Молдавија, чак и Јужна Африка) .. само квалитетан производ и добра штела у земљи извоза .. то видим као рецепт ..

17. lebtejebo šta rade euri... a da nisi spomenu nagradu ovo bi se pretvorilo u najveću moguću sprdačinu...

Ђе је споменуо евре?
    ЕДИТ: А ја мислио спрда се неко на теми, ето кад не читам први пост. :)

Нпр. мој комшија има ауто 70 му година, ферцера ко лудо и очувано али му фале кочнице. Лапиш га и ето бизниса :)

Па тај рад, али озбиљно. :)

18. Bruce...bez šale, eno je jedna tvoja u mojim odabranima, stvarno je stavljam ovih dana, ali nema veze sa ovim. Planirao sam je još pre tri dana.:-)))

19. Реме долази у Вишеград, правимо бизнис :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.