Šta STVARNO može da se izveze iz Srbije

1. I ja bih volo odabranu ololo
    A trebaju mi pare za vozacki i dzitru...

2. I ja bih volo odabranu ololo

Сад се сви гребу за одабрану. Оћу и ја лололо

3. Hvala, više sam se zajebavao, ali neću odbiti - moram da stignem JK :)
    Sad sam ja ozbiljan, nije mi cilj da ovde uzmem novčanu nadoknadu, ako postoji mogućnost da se nešto iz ove zemlje populariše napolju i da neko ovde zaradi, uvek sam voljan da pomognem.

4. Cokulo mi smo zabranjeni :(((

5. Cokulo mi smo zabranjeni :(((

Одбраниће нас :)

6. ma i meni se to mota po glavi...hoću da uradim nešto najzad i sa svojom zemljom...
    Sve nešto poslujem sa svima osim sa svojima.
    Doduše, to je zato što naši ne plaćaju, ali ovako je ok, uzimam robu, a ja dajem pare. :-)

7. Имам једну сулуду идеју. Брате, а што ти лепо не би узимао овде за неке мале паре и продавао тамо антиквитете, старе предмете и тако то. Рецимо, пола Србије има разне предмете из разних ратова, фазон, можеш да нађеш аутомобиле по 50 - 60 година старе, мало их дотераш и вози тамо.

Ovo je do jaja fora. Pre neki dan videh Pežo 504 sa novim tablama.

buri, jebeš evre, kurd je mod - možda padne odabrana :)))

Nisam znao da je Kurd mod. Čestitke, valjda.

Mogu da ti predložim i što se muzike tiče, imam dva lika koji prave ručno rađene bubnjeve, od drveta koje naručiš. Ako te zanimaju pojedinosti, reći ću ti na PVT, pošto nemam saglasnost da ih reklamiram javno.

8. Одбраниће нас :)

Da, bice jednom :P

9. čega god da se dograbiš, ako si dobar prodavac ima i zemlju izvoznu da im uvaljuješ :)

10. Пази имаш тону бајонета са солунског фронта по Србији. А колико сам видео за бајонете из '41 траже по 70 евра. Капирам да ови тридесет година старији вреде макар 30 јура више. :) Луксембуржанима продаш за 200 и то је то. И ваљаш те старе ствари. Имаш н "Буба" старих по 50 година, аутомобила који су прешли огромне раздаљине, зајебавај се на тај начин. Имаш доста таквих ствари по Србији. Ем људи задовољни јер су узели кинту о овој кризи ем ти срећан јер си узео кинту, ем Луксембуржани срећни јер су пазарили нешто чега нема код њих.

11. kolko sam skontao on traži neku firmu koja samostalno posluje i koja ima afinitete da se proširi na tržište zapadne evrope, a ne da ponaosob kupuje noževe pa preprodaje. Mada nije to loša ideja, al nzm dal to hladno oružije može da se izvozi tek tako?

12. не причам само о ножевима. Имаш н антикварница које би ти продавале такве глупости. Ножеви могу да се извозе, људи купују мачеве по грчкој јеботе. :)

13. Pojedini očuvani primerci naoružanja su skupi ko đavo, samo od toga slaba vajda.
    Treba gledati nešto čega tamo nema, a može da prođe kod potrošača.

14. Inače, jel zna ko kakvi su uslovi za izvoz po evropi? jel ima neke veze što nismo članica ako hoćemo da izvozimo po zemljama članice?
    Ko mi lepo odgovori dajem 100 000 evri!

15. Брате то је само један од предлога. :) А и јебало вас наоружање, имаш и намештај и разне пичке материне. Све то може да се извезе. А велика зарада се врти тамо где су антиквитети било ког типа.

16. Млади умови. Најизвоженији производ Србије, више их извозимо и од малина.

17. рецимо соларни панели и тако нека фора са алтернативним изворима енергије
    машине за прераду смећа, рециклирање, тај неки зелени фазон

едит: МЕД, лоптице за сквош, секнд хенд гардероба, пвц профили

18. Jedan lik proizvodi palice za kriket u Hrvatskoj i izvozi ih u Irsku. E to je posao.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.