Za alkoholisanje: Krug Dvojke, Dobrila, Corba, Fristajler, Saund, Sindikat, Braun, Magacin, kafane u Skadarliji pre svih, pa kafane u Zemunu posle njih, ima i par dobrih dzez barova...
Za klasican zabod spic-brada: Sinema na Kalemegdanu, na kraju krajeva Kalemegdan u celini , Ada (osim petkom, subotom i nedeljom uvece jer tada se skupi marva od kojekude i krene da se bode nozevima), Informbiro, Vespa, BRE, Skver, Ski staza na Kosutnjaku, Fektori (najbolju kafu u gradu imaju)...itd
Klopa: Burek kod Gradica Pejton...najbolji ubedljivo. Pljeka u Vajatu i kod Lokija, Rostilj u Cuburi, Zaplet nije los, Giros u Soluncu moze da prodje.
Za sutiranje penzionera u stomak i otimanje penzija: Tasmajdanski park (svanulo je iznad crkve svetog marka, penzionere gnjile sam vrebao iz darka), studenjak itd...
HINT:
Savetujem da prvo sutirate penzionere u stomake i otimate im penzije, kako bi mogli da isfinansirate sopstvenu zajebanciju u kafanama, klubovima i kaficima. Toliko
mene vodile neke kolege prije mjesec dana prvo na neku živu svirku, neki red kafića pored rijeke gdje su bili neki kao magacini ispod parkinga a poslije samo preko ulice na otvoreni šank i DJ-a na tvrđavi (bio je mrak a ja sam bio smanjene vidljivosti ali mislim da je bio Kalemegdan). mnogo sam se fino proveo.