Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
'вако...
Нашла сестра некад давно рози ајпод и мени тек сад пало на памет да јој га тражим јер га не користи, није га никад ни користила, али ја нисам геј, то је кључна ствар ове теме. Дакле желим да га префарбам.
Ово је то
http://www.custom-product.com/upload/139/185uij3/ipod-holder-ck-0005-451.jpg
Има клип за мијењање батерије који је сличан томе што мени треба јер морам све да извучем из металног оклопа да бих офарбао да ваља
http://www.youtube.com/watch?v=gT_0yyogtiE
Рече ми друг да пробам да скинем ацетоном или разређивачем то, али не бих рекао да су баш таква говна направили...
Е сад, је ли неко имао слична искуства са таквим радовима? :)
Да ли морам да стављам основну боју кад га ишмирглам?
Да ли морам да стављам више слојева фарбе?
Коју фарбу (спреј) да користим? Пожељније спреј због љепшег фарбања.
Постоји ли безбојни лак у спреју?
Da ga jebeš, gde baš nađe roze? Inače za farbanje plastike kolko ja znam koristi se neka podloga koja se stavlja pre boje. Kad se ofarba, mora obavezno da se pređe lakom preko boje inače se vrlo brzo oguli i oljušti. To je ono što znam vezano za branike na kolima, a farbanje ovako malih stvari nije po meni isplativo. Možeš samo da ga usereš sto posto.
Smarko ova ti boja odlicno pristaje uz karakter lolo
I da, nemoj da šmirglaš napravićeš pejzaž kao posle Mojkovačke bitke. Probaj nečim da skineš tu boju, na primer nitro razređivačem ili acetonom. Samo pazi, razređivač može da sjebe plastiku.
http://www.youtube.com/watch?v=elKxgsrJFhw&feature=player_embedded
Rokaj aceton. Jebi mu kevu.
Боље продај то и од тих пара купи Сандиск Санса Клип и неке пристојне слушке.
Мислим да није пластика у питању него метал, тј сигуран сам да је метал.
А знам, него не бих баш :)
Ма не може, метал је бре :)
Узми темпере и четкицу, и цепааааааај. ОПААААА
А не могу да га продам :)
ШТО СИ ГЕЈ?! РОЗИ АЈПОД ЈЕ ВРХЧИНА! РОЗЕ ФТЊ! НЕМОЈ ГА СЛУЧАЈНО ФАРБАШ У ПЕДЕРСКУ ПЛАВУ ИЛИ БЕЛУ, ЧУО САМ ДА СЕ ПРАШИНА СКУПЉА У ТЕМ СЛУЧАЈУ И ДА СЕ СВЕ ВИДИ! НА ЦРНОМ СЕ ВИДЕ ТЕЛЕСНЕ ИЗЛУЧЕВИНЕ А ЗЕЛЕНИ ТИ ЈЕ У ТОНУ СА ЕКОЛОШКОМ ДРЖАВОМ АЛИ НЕ ИДЕ УЗ ВИСОКУ ТЕХНОЛОГИЈУ! РОЗА ФТЊ!
E ako je metal onda udri po hemiji, jebi mu majku majčinu.
УЗМИ КОЛАЖ ПАПИР И ЈЕБИ МУ КЕВУ!
Јебаћу му мајку све су прилике...
Пушти реме, нисам ти ја кул, ја сам клошар, само оћу да нисам педер, па како год :Д
НЕМОЈ АЦЕТОНОМ, МОЈА КЕВА СЈЕБАЛА ЈЕДАН ФИКСНИ ЧИСТЕЋИ ГА НЕКОМ ХЕМИКАЛИЈОМ ВРСТЕ АЛКОХОЛ ИЛИ АЦЕТОН ЗАБОРАВИХ ШТА ЈЕ! ПРОКУВАЈ ГА ЗАЈЕДНО СА ФАРБОМ ЗА ЈАЈА!
To. Nitro razređivač, žicu za šmirglanje ili neku šmirglu 1000 ili 2000, dovoljno samo sjaj da skineš. I udri lak.
TO!
Nego, jel postoji neka maska za ipod?
Šta fali rozoj jebogati?
Ja oću džipa u roze da ofarbam a ti neš ajpod rozi....
DOMINACIJA!
SMare žice i šmirglu ni pod tačkom razno!