Prijava

Smorio me el klasiko. Poslednji na kojem sam uživao je kad je Barsa uzela Real u gostima, nakon dužeg vremena, kad se Ronaldinjo tek pojavio u Barsi.

Ја сам задовољан утакмицом. Потпуно сам неутралан по питању шпанског фудбала, ниједан клуб ми није драг, тако да ту лигу некако најравнодушније гледам. Реално, ова утакмица је била боља од већине које сам гледао овог месеца.

А замисли ти кад неко може да плати пет пута више за пакет који делите и може да бира коју ће утакмицу да преноси. Смири се мало.

Brate, pa ti plaćaj kad ti se isplati. Kako ja matorcu da objasnim da mi treba da bih gledao najjaču utakmicu na svetu? Reci mi samo šta bi ti pre prenosio, Klasiko koji će ti sigurno više doneti, ili neku tamo tekmu koja je u odnosu na Klasiko go kurac? Izludeo sam bre. Na svu sreću, DOMINACIJA SE NASTAVLJA! Iako se nisam nadao da će dobiti, ipak ih pocepaše. I nađoh neki HD snimak, jebe keve. Sad mi i drago što nisam gled'o na TV-u. Čudo samo kako je najnormalnije cep'o, ja rek'o sad će da mi seče k'o lud, iako imam skroz ok net...

Пуни нероткињу ... прилично понижавајуће за онакав формат играча .. чини ми се да су већ искомплексирани ...

Jbg Grifine, svuda je tako.

Dobra je utakmica bila iako je nedostajali šansi, pogotovu u prvom. Ali je zato bilo žestoko na sredini. U drugom su se malo otvorili i igra se razvila. Sudjenje odlično bilo. Alal mu vera za pregled igre i za procenu.

Ovim el klasikom je Barsa dokazala ,da i kada nije u najboljoj formi, da je bolja od Reala.

Ovim el klasikom je Barsa dokazala ,da i kada nije u najboljoj formi, da je bolja od Reala.

I ja mislim da je van Persi najbolji napadač trenutno.

Блејче Грифине, нема ту шта бих ја преносио, шта би РТС преносио, шта би Б92 преносио. Они су откупили део права на преношење утакмица Примере од Арене, па преносе оно што морају, а не оно што хоће да преносе. Арена је спортски канал и њихов буџет је намењен за куповину искључиво права преноса спортских дешавања, док то није случај са Б92. волели би и они да су могли ел Класико да преносе, па да зараде од рекламе дупло више него што су платили пренос.

Treba da zapale Arenu, pa da narod opet gleda na kućnoj antetni dobar fudbal. Koji kurac plaćati pretplatu, kad za te pare moš da platiš paket na Areni?

Jest da je već prošlo od kraja utakmice, al samo nešto da kažem...

IT`S BARSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.......

Ovim el klasikom je Barsa dokazala ,da i kada nije u najboljoj formi, da je bolja od Reala.

Treba da zapale Arenu, pa da narod opet gleda na kućnoj antetni dobar fudbal. Koji kurac plaćati pretplatu, kad za te pare moš da platiš paket na Areni?

To ti bre pričam! Ma znam Benisijo, to je očigledno, ali opet brate... Lopovluk je to neviđeni. Oni stave 4 kanala jebene Arene i Klasiko namerno metnu na 3. ili 4. da bi ti mor'o da kupiš taj paket, a na kecu repriziraju Korintijans - Avai. Imam ja Arenu 1 koja bi trebalo, gledajući po imenu, da prenosi najvažnije tekme, kad ono međutim... Boli me bre kurac. Bitno mi je da sam sad zapamtio preko čega gledam sve sledeće tekme, ako bude među ponuđenim tamo preko neta, a ako ne, biće na sledećem Klasiku sigurno... :)

tako je i Sportklub radio bio, na glavnom kanalu prenosio glupe mečeve, pa su se promenili

Ja sam bio ubedjen da će biti na Areni 1 kad ono bilo na trojci. Na svu sreću imam ovaj IPTV pa ima paket Arena. Lgino bi bilo da prenose na jedinici pošto je najgledanija od svih arena.

Fatale rekao bih 2:1 ili 3:2 za Barsu.

E jeb' ga.

Blejce daj taj link za prenose.

Rosoneri, postavio sam ja gore, maltene sve tekme moš naći.