Фудбал

1. Dobro izvedena kontra, ali i uzasno nespretno postavljena odbrana, ne znam bas koliku vrednost imaju ovakvi golovi, zato i postoji Liga Sampiona da se istinski odmeri kvalitet fudbala...

2. Gol je gol zajebi tu spiku, Kristina misliš da je postao rekorder po broju golova u reprezentativnim tekmama postižući ih protiv brazila francuske nemačke ili tako što je farmovo san marino luksemburg i estoniju.

3. Pa i tu su ga forsirali da bude golgeter, nije da i ostale ekipe nisu razbusivale mreze reprezentacija San Marina, Lihtenstajna i Gibraltara... Nije ti neki primer i da smo mi imali neku fudbalsku maskotu koju bi gurali da natrpava golove kad igramo protiv takvih opet to ne bi nista znacilo... Gde ti je Mitrovicev Fulam sad Smokljo?

4. Istrolovan sam solidno, saću ti napišem u podužem postu gde mi je Mitrovićev Fulam sad.

5. Ni Kiki ne bi bio to sto jeste da nije igrao u vrhunskim ekipama, seti se tipa koliko se durio djecacic kad odbiju da mu nameste sut i kad se teziste igre prebaci sa njega, zato i jeste najodvratniji fudbaler svih vremena i gotive ga samo klinci debili koji znaju samo za sugavi Real i jos sugaviju Barsu u prevodu, ne znaju nista... Sto otisao iz Juventusa, pa cela napadacka postava treba da bleji na klupi da bi on zablistao, svi da zanemare svoju igru i koliko je sansi takodje propusteno jer Kristina nije bio u mogucnosti da sutne a mora njemu ili promasi a neko drugi iz napada bio na boljoj poziciji za sut...

6. Projekat jebeni, oduran kao i svi vestacki projekti, zato prezir prema Zvezdi je nesto neobjasnjivo sto samo realan covek moze da shvati i kapira...

7. оно енглеско легло од ртса опет не преноси дерби.

мислим да од 2015/16 уопште не преносе јебем им мајку ббцовску

8. Jako lep fudbal real - barsa, baš uživanje za gledati.

9. Sto kaze Njegos “pod Becom je Burak posrnuo”

E moj Burace, toliko godina igras fudbal i sutnes ovakav penal, kakav retard, i prezivece portugalski cigani ovo

10. Makedonci resavaju italiju, falanga razbija legiju opaa

11. Друго светско без Италије, јбт, то као да Литванија не игра кошаркашка првенства, срање, ал' од европског имају очигледно неких проблема (ван тога што од Луке Тонија немају доброг нападача, већ све неки ОК играчи типа Имобиле, Белоти, Ди Натале, Јакинта, Кваљарела итд.), у задњих 10 утакмица 2 победе само имају ваљда....

12. 32 шута па ово се не извлачи ни против сан марина
    баш ме занима оће манћини остати тренер

13. ал то је то казна јер је отписан балотели знао сам

14. Koliko god ja srao po peškiroglavim kozojebima ipak su na višem stupnju civilizovanosti od dubokoafričkih crnih gorila. Pazi ti ovaj jebeni lajt shou kod penala Senegal vs Egipat: https://streamgg.com/v/vy04f5qj
    Drago mi je što na svetsko idu crnje a ne arapi ali brate ovo je sramno ponašanje, ajde da kažeš ok jedan ili dva lasera jebiga, prošvercovao neko, ovo jebote kao da nije bilo obezbeđenja na stadionu (a i nije verovatno). Uporedi to majmunisanje publike sa ovim, Alžir na domaćem terenu prima gol od Kameruna u nadoknadi drugog produžetka zbog kojeg ne idu na svecko: https://streamgg.com/v/97fc3gc1
    Idu do tribina, niko ne pizdi, sve ograđeno, pravilno obezbeđeno. Sand niggers su barem na dovoljnom nivou razvijenosti da znaju da su navijači najgori ljudski šljam i deluju shodno tome, čamugari su me izneverili još jednom u pogledu ponašanja kao ljudska bića. Svejedno je lepo gledati kako ga puše mudžosi za svetsko, skupljaće se album u šarenim bojama Kameruna i Senegala.

15. Alžirci gospoda, Francuska sa halakanjem...znači Franuska, jbg

16. Pa jbg u Francuskoj imaš više Arapa i crnaca nego Francuza

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.