U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Uuuu Bielsa bi bio boleštija u takvom timu. Ali verovatno uzimaju nekog retarda tipa Poketino.
Šmo, koji engleski klub simpatišeš ?
Czv - Bajern 0:6
PSG - Czv 6:1
https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/2998989-francuski-lekip-izazvao-buru-celnik-zvezde-uplatio-5-miliona-na-debakl-uefa-istrazuje
Vuziju samo kurac u inboks, ne moze da se opameti drugacije
Lečim ljude kurcom, prve 3 slike besplatno.
I šta sad ofucana zadrigla kornjača otegla papke i ja treba da ispaštam zbog toga da se odlaže celo kurčevo kolo premijer lige o jebem ti teško ovo život
Šmo, koji engleski klub simpatišeš ?
Nisam ni vido ovo plidu izwini, Fulam, ne samo zbog Mitra sad, imali mnogo dobar tim u PES šestici: Niemi, Kristanval, Zet Najt, Rosenior, Quedrue, Buba Diop, Džimi Bulard bratina, Malbrank, Radzinski, Boa Morte, Brajan MekBrajd, Kolins Džon, Klaus Jensen, Moritz Volz, Helguson itd itd.
Burazer i ja pikali taj pes dugo, on everton ja fulam uglavnom
Bulard što imao dobar šut tu, sevale cevke sa 20m+ samo tako
I malbrank ofc
I Bulard i Buba Diop, obojica imali zvezdicu za middle shooting a obojica shot power preko 90, fantazija vezni red.
Њукасл. Партизанове боје, јак локал патриотизам, верност, и овај филм.
https://m.imdb.com/title/tt0246875/?ref_=ext_shr_lnk
Kako podnosiš sad što ih kupili peškiroglavci? De te boli kurac, za pet godina biće kao shitty
Šefild Vensdej.
Luton Frajdej
...Imao sam inače zastavu i šal Milana iz sezone '91.-'92. kad su uzeli skudeto i...Ko zna gde je to nestalo iz kuće. Šteta velika.
Mexiko prva repka koju sam popunio u album, osvajaju znači.
Zapamtite ovaj post pichke
Doviđenja na Alegrija, biću iznenađen ako i dalje bude bio u radnom odnosu nakon ove tekme, osim ako ne napakuju neki prelaz iz dvojke u keca. Kostić ovim prvim partijama podseća na Krasića kad prešo u Juventus po vezarstvu. Koj gi pa jebe kad izabrali najmrtviji tim da pojačaju.
За албум за светско је иритирајуће што су убацили по репрезентацијама нумерисање сличица а не само бројеве, мењажа и сортирање далеко дуже траје, апсолутни L што се тиче тога....
E šta ja znam ja sam se priviko čak sad mi taj sistem bolji. I dalje mi je užasno što nema trenera, nema kluba za koji igrač igra (doduše to ae kapiram, album izašo pre kraja prelaznog roka + licenciranje kurac palac). Kenja mi se od onih sličica na kraju što se mora kupuje koka kola mrtva.
Е не мора, то сам и ја мислио, па претражио, не рачунају се те Кока Колине за попуњен албум, нису се ни за Русију рачунале где су биле, а и нема их свака држава опет....
Тренере не знам кад су били задњи пут, али бзвз ми је што репрезентација нема већ су као слика само.... Свиђа ми се што су опет убацили старе освајаче као и за Русију....
https://streamja.com/0OdK7
Ali kakav centaršut ima jebem ga u tu nogu levu, jedva čekam katar i da ne centrira nijednom ovako precizno.
haha jos ce da okrenu na kraju