Prijava

што нам је ружан дрессс децооооооооо
а гле кинез брат што поје химну!

Amaterizam od štopera. Kakav bre Stefan Mitrović pičke materine kurac.

искупио се жквковић асистенциом а хтедох да га попљујем за промашену шансу

баш смо танки у одбрани де је ераковић као нови видић
ко је овај емрах машовић неки бошњак не поје ни химну видео сам га!

Odbrana mora biti Milenković, Strahinja i Gundelj a ne ove ubazde trenutne. Doduše Babić mi je ok, počeo sezonu kao kapiten Almerie i dobro igra.

Sad htio da pitam igra li vam babic iz almerie mrtve

Napad nam je Lana Rhoades, odbrana nam je Ruška Jakić.

одлично поређење хер отто

A brate mili ovaj Mitrović postaje čit igrač. Heading 20 Jumping 20 u menadžer pod hitno.

све ће то бити џаба ако у клупској каријери ништа не освоји а са репком рецимо титула на ЕУРО или Лига нација

а замислите да у фулхему митровић има де брујнеа и тако те мајсторе које халанд има у ситију па дао би 70 голова за сезону

Piše se po internetima da bi mogo Bajern da zagrize i da pljune pare da ga dovede, fali im klasičan špic odlaskom Lewandowskog, to bi bio baš ono wet dream da vidim kako bi izgledao u vrhunskom timu. Al verovatno bi bio pušiona jer veći timovi iziskuju i veće zalaganje i rad.

Svaki put kada priučeni SNS komentator sa arene kaže 'ful bek' umesto 'wing bek' onako prepun sebe kako je jelte naučio neki novi fudbalski termin i kako on ide u korak sa svojim stranim kolegama jedno maleno lane umre u šumi. Zakržljali krezubi retardi misle da je to odgovarajuć termin za bočne igrače u formacijama sa tri štopera, a 'full back' se odnosi na klasičnog levog i desnog beka u formacijama sa 4 odbrambena igrača.

Vlahovic je nesto sto je ovoj repki falilo jos od 2006 i Save. Nema nikakve veze s taktikom vec: moras imati prelepog glupog uobrazenog napadaca.

Sve ozbiljne ekipe to imaju: prelepi gordi glupan u špicu

Tadić je izgubio korak i to je baš očigledno, stigle ga godine jbg, nadam se da se neće od njega previše očekivati na sveckom što se tiče trčanja i takvih stvari i da će ostatak veznog reda biti svestan da će morati da trče ko nezdravi da bi ga pokrili. Najbolje bi bilo da igra ulogu nekog Куаутемок Бланка, tromi istureni plejmejker kome je zadatak da gurne poneku bombonicu u prostor, izvede korner ili eventualni penal i izađe negde u 70tom minutu.

или уђе у 70ом минуту то је реалније да повеже редове и покаже какав је мајстор

To je mnogo bolja varijanta što se tiče efektivnosti ali je sprečavaju neki drugi faktori, kako će on kao kapiten zaboga igrati samo 20 minuta pa na šta bi to ličilo itd itd. Ma samo nek je živ i zdrav, pa i nek služi samo da bi izvodio kornere iz kojih Mitro trpa golove.

Tadic je prelepi glupi nadmenko, ali na sredini terena. To je manje vazno nego prelepi prepotenko u napadu.

баш лоша швецка

gledam ovo i mislim se, zasto golmani poceli da nose jednobojne, tamne dresove. eventualno neki drecav, jednobojni.

sta se desilo sa psihodelijom 90tih? zasto je to zapostavljeno i zaboravljeno?