hahahahahh al ozbiljno ovde nam crkva skroz na drugi kraj grada od mene, u bolničku i to na vrh brda, sig deo grada gde najmanje cirkulišem, možda nesvesno i planski.
Imam keca gledam debile imaju igrača više i ne mogu da ih probiju JEDVA uspeli jebem ti domovinu da ti jebem. Nije to to kad nemate više gol mašinu kao što je bio Andres Oper.
A Ungri ima da čoukuju epski protiv žabara u poslednjem kolu, sve što im treba je iks kući i biće prvi u grupi sa italijom njemačkom i engleskom. Svi znamo da dolazi dvojka tho.
Poremećeni norvežani LOL su uspeli da izgube od slovenaca što znači da nam ova tekma danas ne znači bukvalno ništa možemo i da puknemo i da dobijemo svejedno mora dobijemo norvešku u poslednjoj tekmi u gostima. A znamo svi kako ovi kreteni igraju kada krajnji rezultat utakmice ne menja ništa. BRZO SVI SVE PARE NA DVOJKU JEBEM VAS USTA
Ima i sad toga kraj svake crkve ali jbg Šmokljo tuda ne prolazi
hahahahahh al ozbiljno ovde nam crkva skroz na drugi kraj grada od mene, u bolničku i to na vrh brda, sig deo grada gde najmanje cirkulišem, možda nesvesno i planski.
американци и фудбал тј ногомет па то нема нигде свуда морају своје јенкијевске њушке да гурају
Zahuktala estonska konjica gazi uvek opasnu Maltu. Spektakl sporta.
Imam keca gledam debile imaju igrača više i ne mogu da ih probiju JEDVA uspeli jebem ti domovinu da ti jebem. Nije to to kad nemate više gol mašinu kao što je bio Andres Oper.
Stavio keca na njih, na finsku sabraću i na žabare.
Dobra kvota na žabare, oko 3 bila juče, nisam imao jaja da odigram, neka je sasrećom ja čekam isto fince i VVV Venlo kec.
LOL
govna alkoholičarska, raspali se dabogda, jebo ih death metal u dno dupeta
..
Meh, ko ih jebe. Nije ni kladionica zabavna ko pre.
жабаријана јебала енглезе тооооп
а гле крстаја што води бугаре иди бре
Ovo večeras je mislim tek uvod pred ponedeljak i gaženje od strane Švaba nasred vemblija.
Ima Nemci da se nalože jako da ispljevaju Engleze kod kuće, stari su to kompleksaši, ne znaju za umerenost. Gaziće ih 90+ minuta stati neće.
ма неће их добити саутгејт је супеер тактичар па ће завршити нешто
A Ungri ima da čoukuju epski protiv žabara u poslednjem kolu, sve što im treba je iks kući i biće prvi u grupi sa italijom njemačkom i engleskom. Svi znamo da dolazi dvojka tho.
ова лига нација ко нека лига конференција то никога врв не занима каква је оно група човече мађари глат први
https://www.football365.com/news/transfer-gossip-arsenal-dusan-vlahovic-100m-juventus-miretti-baena-majer
може влахо да пређе у арсенал само ако арсенал узме титулу у ПЛ за ову сезону никако другачије
Miriše mi na 1:1
Poremećeni norvežani LOL su uspeli da izgube od slovenaca što znači da nam ova tekma danas ne znači bukvalno ništa možemo i da puknemo i da dobijemo svejedno mora dobijemo norvešku u poslednjoj tekmi u gostima. A znamo svi kako ovi kreteni igraju kada krajnji rezultat utakmice ne menja ništa. BRZO SVI SVE PARE NA DVOJKU JEBEM VAS USTA
јој јел играмо у новим дресовима хахаха