Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Cuvaju se za svecccko nemoj da ste naivni
Lekip javlja da Sadio Mane propušta svecko. Koje giga sranje za senegal a baš izgledalo da mogu da teraju do četvrtfinala lagano. Nadam se da je fejk priča tho.
Ujke objavile spisak, nema Rebića interesantno, kenjao nešto po Daliću javno i ovaj reko ok batke nema svecko za tebe znači https://pbs.twimg.com/media/FhHQ7N1WYAIVSgk?format=jpg&name=medium
I švicarska isto objavila sastav https://pbs.twimg.com/media/FhHV8xiXwAE3Evv?format=jpg&name=large bez nekih većih iznenađenja, jaki su, biće tvrdo strame
jan somer moz se desi da ne igra btw
Da brt kolko mi zao Manea :(
Gledam ovaj sastav hrvata, jebeni su baš. Nije sad “over 9000” ali sve se može očekivati
Pa kad kreće sp pred kraj polusezone, jebenti arapi u pičku akrepsku
Zna se kad se igra, leti brt, leti, kad se završe sva takmičenja
Jebemti arapi da ti jebem
Faliće im Rebić. Ne znam, tešku grupu imaju, Maroko je tvrda ekipa.
Celt brate iskreno, mislim da se Vlahović i Mitro više čuvaju i da tu nema neke povrede, a mediji moraju malo da pakuju da bi ta priča prošla u klubovima. Bar se nadam. Pazi ovo na primer, hardkor
https://www.republika.rs/sport/katar-2022/393857/dusan-vlahovic-operisan-mitrovic-povreda
Prijovića zovte
jel se zna kolko su novca na kraju suknuli fifi, i koliko obecali od prava na reklame, tv itditd.
najverovatnije je u odnosu na sve ostale bilo, mi cemo sve da platimo, a vi uzmite sve sto se zaradi.
i gledam sve to, i mislim se jbt, al bi bilo dobro sad da krene da se ulaze opasno u struju da pojeftine nuklearne centrale, svi automobili i grejanje predje na struju, da spustimo cenu nafte na 0, pa neka ih zatrpa pesak, al jok, global warming's a hoax i slicna sranja koja guraju upravo ti arapi ili oni sto rade sa njima
https://ba.n1info.com/sport-klub/nogomet/blatter-otkrio-ko-je-i-za-koliko-novca-naredio-da-se-mundijal-igra-u-kataru/
Kaze Blater..
totalno me ne bi iznenadio despot katara da dodje i pogadja se za avione, vazi moze 15mlrd, al da glasate za svetsko kod nas
Stokere nemoj da tugujes, ususkaj se u dekicu s ženom i gledaj dok vani veju pahulje
Salu na stranu, meni dosta vise odgovara ova zimska opcija svjetskog nego ljetna
Vise smo navikli na ljetnu pa nam je kao bolja ali okej je gledati i zimi malo promjene sta fali
ma ok brt, australija, juzna afrika gde god, naravno da se cepa u zimu. nije to problem, katar je problem po meni.
A sto je problem katar ozb pitam, jel mislite da nece valjati organizacija ili cisto zato sto kao arapi fuj
Ja mislim da imaju kapacitet da to organizuju da bude ful fulova, na stranu ona tamna strana i sve sto je dovelo do prvenstva tamo. Rusija je po meni bila dosta diskutabilnija opcija za organizaciju.
A i malo da budemo fer prema južnoamerikancima i još nekima kojima se lige igraju po kalendarskoj godini pa onda svako letnje svecko im se usere u raspored, da osete sad malo i evropljani kako je to. E sad što 99% igrača koji učestvuju na sveckom igraju u evropskim ligama to je manje bitno.
A sto je problem katar ozb pitam, jel mislite da nece valjati organizacija ili cisto zato sto kao arapi fuj
Ja mislim da imaju kapacitet da to organizuju da bude ful fulova, na stranu ona tamna strana i sve sto je dovelo do prvenstva tamo. Rusija je po meni bila dosta diskutabilnija opcija za organizaciju.
Meni lično jeste zbog toga arapi fuj što si naveo, a ako zanemarim te svoje lične zatrovanosti onda mi se jednostavno ne sviđa taj sudar dijametralno suprotstavljenih ideologija i načina života, s jedne strane woke lgbtq+ zapad, s druge strane šerijat. Mislim boli me kurac i za jedan i za drugi ekstrem i želim im sve najgore, ali nisu baš morali jedno od mojih omiljenijih sportskih takmičenja da uvlače u ta svoja sranja.
imam moralni problem sa arapima koji kupuju sve krvavim novcem. to, i recimo ono da poginulo tipa 7k ljudi na izgradnji svetskog prvenstva, al to nikog ne boli kurac, posto tamo robovlasnistvo cveta i dalje.
gori su od rusa i tu nema nikakve price.