Kolumbijska napadačica Mayra Ramirez (24) postala je najskuplja nogometašica na svijetu prelaskom iz španjolskog Levantea u engleskog prvaka Chelsea u transferu vrijednom 450,000 eura.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
добар штос ово ниакд нисам видио лол
koliki moras biti tard da na ovom lvl trigerujes kloparu nerealno jos radis na aerodromu sig baja imao jak cv
selektor u nemačku sig
Mirise na arabiju vrv ckodeu pun k stresa
Pa? Sir Alex je bio fazon 25 god u MU, Venger malo manje u Ars, mislio sam da ce pucati na tako neki rekord, ako ode u arabiju bicu masu razocaran
Па ништа супер са сву тројицу и симеонеа који пичи од 2011
Uh kad rece simeone, kad bi cholo dosao u Liv bukv bih svrsio u hlace
хахахахах а клоп у БАРСУ па ту барсу неће више нико да тренира ја мислим
žabi alonzo ide u liverpul eto i to sam vam rešio
to bi bilo vrh :O
нек иде таман да промене тренера фармацеути и да бајерн узме титулу :Д
Nek dovede i Maskerana da bude pomocnik i faktor straha, nesto kao zeljko buvac sto je bio klopu samo sa manje kose i vise kokaina u nozdrvama
pa klopara tek na kraju sezone otodi, kad već neverkuzen bude proslavio
S A L A T A R U
A
L
A
T
A
R
U
Lol nikad
jeahbac sad sam pustio prvi put ovaj klip sa tvog profila haha a bokte
@skauz ma Risto je magija bio
Kolumbijska napadačica Mayra Ramirez (24) postala je najskuplja nogometašica na svijetu prelaskom iz španjolskog Levantea u engleskog prvaka Chelsea u transferu vrijednom 450,000 eura.
Hahaha
Video sam negde odličan tvit da WNBA nije ni jedne godine ostvarila profit, što je de facto čini programom za donaciju para jako visokim ženama.
Da se javim samo.