Prijava

Reme, jebaću te za ovo, ali baš ljuto!

ili kupi ribicu i kad shvatiš da se ponašaš ko ribica shvatićeš jebote pa nisam ja ribica i postaćeš super produktivan!11

Radi nešto rukama, ali da se može prodati :-)

Na istom smo burazeru. Još sam ja krenuo na trčanje jedno vreme, pa je došao period gde nisam imao snage da stojim na nogama od vrućine valjda i neka alergijska astma, pičke materine. Da bude najgore i pišem za neki sajt od kuće, pa i tu ne izlazim napolje, i onda često ležim po ceo dan do uveče. Sa ribom sranje situacija, društvo se isto nešto razišlo svako na svoju stranu.

Ali kontam moram što pre da se izbahanališem nekako, tipa kafana tri dana za redom, i valjda dođem malo sebi. Bliži se i ispitni rok pa se valja pokrenuti.

ŠTA JE STUDENCKIH GOWANA DAN TE JEBO

Studenti smrdimo.

Kako izgleda prosecan subotnji izlazak "ribica"? Ukratko,oko 14h pisu svaka svakoj na zid ''Danaaaas ludnica bicemo glavne,picemo Moet i sibacemo belo iz Kolumbije''.Od 15 do 18h sledi sminkanje,a pocinje tako sto iznajme avion za oprasivanje komaraca koji natovare puderom,nekad i onim vodootpornim,onda se sminkaju 2 sata od kojih 45 minuta placu i kukaju pred ogledalom jer im se vide brkovi koji samo brusilica moze da skrati.E kad to zavrse i lice otprilike na mumificirani les faraona Ramzesa II pocinje oblacenje.Dakle,obrati paznju,na Ne depilirane celulitne noge obuku stikle od 28 cm,neku haljinu gde naravno sevaju i bulja i sise i slauf sa strane,a da ne pricamo sto ispadne napred stomak koji je kao vetrobransko staklo na nekom sleperu.Tada se odluce da se sve nadju kod jedne od njih koja je sama kuci,jer su roditelji otisli u obliznju crkvu da se pomole Bogu da vise nikad ne dobiju neko takvo dete.Kad dodju njih 3-4,piju bocu kvalitetnog vina od 200rsd od kog rastu pecurke iz prstiju i odma krecu statusi,drustvo se skupilo vino nas ubilo itd.Ali ne lezi vraze,sad kad su strasno pijane,svaka ima otprilike 0.005 promila,krenu prema nekom klubu.Obzirom da svaka ima po 340 dinara u dzepu,naruce Red-bull i vodku sa slamcicom i njih 3 cuclaju to 3 sata.Odjednom,ludnica,krece omiljena pesma navedenih domacica,"ZATO STO SAM TI STA?''i krecu sa igranjem ko epilepticar+asmaticar na dopu.I posto su previse pijane,dok plesu sudaraju se sa nekim momcima,a najzgodniji od njih izgleda ko ruski specijalac za rad u ruskoj nuklearnoj podmornici,al mu iz dzepa vire kljucevi od Mercedesa,Bmw-a ili nekog Audia.Sekundu kasije,ova debela mu nabije jezik do tankog creva uputi se sa njim do njegovog auta,45 minuta kasnije vraca se rascerupana ko guska koju je neko rafalom iz Kalasnjikova pogodio,a hoda pritom kao da na ledjima nosi plinski bojler.Eto ukratko,detalji sledeci put.

Mickey Savage
Moram oživeti temu. U najgoroj sam fazi lenjosti, tolikoj da jurim decu iz komšiluka, naročito onu sirotinjsku čije babe nemaju za pljuge, da idu da mi kupe duvan. Donosilac odnese jedne ili dve cigarete mami ili baki u zavisnosti od kvaliteta (neću sigurno sirotinji poslati dve Džordž Karelije i Marlbora, ali mogu dva Lakija). Puši mi se toliko, a ne mogu preći 30 metara do prodavnice. Planirao sam neke teške ispite spremati za septembar, od toga nema ništa. Spavam, pijem, varim kad me ne mrzi da siđem do grada. Čitam stvari koje ne bi trebalo čitati sad, nameštanje garniture za dvorište mi je bilo kao noćna mora, a samo nekoliko sati rada. Pominjem da je stanje još gore kako su žege prestale i došlo ovo usrano kišovito vreme. Čak mi se ni ne jebe, drkam kad se setim, ili kad mi jaja previše oteknu, pa da malo rasteretim sedenje.

Kako izaći iz ovog ambisa?!

Kupaj se

Šta se drmate oko teretana. Ako imaš vremena za to bolje nađi još neki honorarno posao.

Prove da sam znao da u kurcu si ranije bih ti odgovorio, izvini :(((
http://www.dodaj.rs/f/3n/qn/1h502evj/2015-08-17-23-06-16.png

Рађарде одакле ти овај текст???

Објавио си га 15 минута после мог ортака и доводим у питање да ли сте ти и он исти лик???

Ju tek sto sam ja u kurcu...

Papetu metili kokosije jaje medju brvna na krovu...hahaha

Nije to brate zajebancija.. Pogotovo tako mislim posle par razmenjenih PVTova sa nekim clanovima odavde.

Miki to nije brt lenjost sto te mori...ne verujem da mozes nesto promeniti dok razlog za to ne dodje sam po sebi..

@papet znam, nego sam se malo nasalio..

Izijem hocu li moci da prenocim kod tebe kad dodjem u Beograd u zoloski vrt u Oktobru?