Pomoć na sajtu

1. Ako mogu da pitam zašto mi je oduzeto 21 bod od definicija, sad sam spao na šest hiljada neko, a bio malopre 5000 neki :D o Bože , a sve ocene ostale nepromenjene , hvala za odgovor

2. Otišli su ti bodovi zato što si se samolajkovao sa duplih naloga, eto zašto. Zbog togaćeš i na ovom nalogu dobiti jedan fin poduži ban.

3. Moj buraz ima prof na mom kompu , zato je to to :)

4. I ne samo što si lajkovao sebe, već si i sa tog i sa tih banovanih naloga hejtovao druge. Možeš se oprostiti od ovog naloga zanavjek.

5. Ehe he...tvoj buraz i ti, a tri naloga? :-)

6. moj buraz ima profil na mom kompu, zašto on ne može meni da lajkuje neku defku ?

7. ddookkttoorr
    Moj buraz ima prof na mom kompu , zato je to to :)

Jeste, jeste... "buraz".

8. "Pomoć na sajtu"....he he...

9. dodati 'radoznalost je ubila mačku' u naslov teme

10. Ахахахахахх обожавам ове самоиспале...

MOD EDIT: A kakvi su tebi ovo lajkovi sa duplih?

11. Колико ја могу да направим дуплих? Имам кеву, ћалета, 3 сестре, бабу и деду у кући.

12. Имам кеву, ћалета, 3 сестре, бабу и деду у кући.

Vas je 8, znači 12 naloga.

13. Оквирно +/- горе доле, то је то :) Имам око 100 дефиниција, пута 12, иххаа па то му дође као да сте ми одабрали дефку :)

14. E kako mogu da saznam kako sam glasao do sad? Hvala unaprijed

15. Kako da linkujem definiciju, ono da mi bude jedna rec?

16. Ставиш угласте заграде на почетку и крају тога што хоћеш да линкујеш.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.