рукометна репрезентација Србије

  1. По мени је ово сребро огроман успех,много више од очекиваног!! Иначе, Хансен ЈЕБЕ и по мени је тренутно најбољи рукометаш на свету (иако га није ишло на почетку првенства). И драже ми је ово сребро од Ђовакове победе и злата ватерполиста заједно.

  2. Meni samo žao Šeuma. Zamisli, pogode te vlastiti navijači, propustiš da igraš finale. I ono najgore, moraš sat vremena da sjediš kraj Tadića. Jebote...

  3. Ovo zadnje je zaista surovo

  4. Steta. Jebi ga, nasi su morali da se otvore i napadaju jer im nije odgovarao neresen rezultat a sa pobedom bi sigurno osvojili evropsko. Al sta je tu je. A i slabo smo izvodili slobodne. Otkako je otiso Mihajlovic mi nemamo dobrog izvodjaca slobodnih.

  5. Steta. Jebi ga, nasi su morali da se otvore i napadaju jer im nije odgovarao neresen rezultat a sa pobedom bi sigurno osvojili evropsko. Al sta je tu je. A i slabo smo izvodili slobodne. Otkako je otiso Mihajlovic mi nemamo dobrog izvodjaca slobodnih.

    HAHAHHAHAHA

  6. Pa nije smesno. Ozbiljan sam. Rakocevic je izvodio dobro slobodne, ako se ne varam pogodio je skoro 100 uzastponih al sta ces kad je budala i zamerio se Pizonu pa ovaj nece da ga zove

  7. zamerio se Pizonu

    Ne bre, zamerijo se Toletu. To si ti nešto pomeš'o.
    http://www.sportal.rs/news.php?news=67435
    E, zbog ovakvih govana mi je baš drago što smo tukli Hrvate! Zamislite jadni šta su proživeli, velikosprsku agresiju. Jaaadniiii. A Oluju ko jebe? A strane intervencije isto tako? Jebem li vam ja familiju onu usranu. Ceo život će da seru kako su oni bili žrtve i niko drugi, pogotovu ne Srbi. Ma boli me bre uvo, indijanci ostaju indijanci. Bitno je da smo mi njih potukli i sad mogu samo da sisaju kurčinu. Samo je ostao problem što smo juče puštali onog Hansena da šutira odakle 'oće, umesto da ga ugazimo lepo, ali jebiga. Veliki je uspeh i srebro, treba biti realan.

  8. NABIJEM NA KURAC ONE PAMFLETAŠE SA ONIM KRALJEVINA SRBIJA GOVNIMA! NABIJTE I PRESTOLONASLEDNIKA I PRESTO KOJI NASLIJEĐUJE U VAŠ ŠABANSKI ŠUPAK!

  9. NABIJEM NA KURAC ONE PAMFLETAŠE SA ONIM KRALJEVINA SRBIJA GOVNIMA! NABIJTE I PRESTOLONASLEDNIKA I PRESTO KOJI NASLIJEĐUJE U VAŠ ŠABANSKI ŠUPAK!

    Opravdan spem +1

  10. 'Ајде да се најебемо кеве, овом глупом усташи, Шиптару, Милогорцу, шта ли је већ.
    Човек нас је напљувао, време је за спемовање!

    http://www.youtube.com/watch?v=x2Zgm4uf-5I

  11. Курва класична. Љубомора, завист, плекс.

  12. Evropsko je prošlo, može naziv teme da se mijenja... Zna li neko koji rezultat nam treba na ovom turniru u Španiji, da bi otišli na OI?

  13. Ево каже 2 првопласиране екипе
    http://sportal.rs/news.php?news=71597

  14. 1. ili 2. mesto u grupi.

  15. Hvala ljudi. Biće tvrdo...Kako se vama čini?
    Nisam siguran kakav je Alžir trenutno, al vazda su bili solidna ekipa. Ako ipak računamo da ćemo njih da dobijemo, s Poljacima nam je odlučujuća...Pitanje je da li smo bolji od njih, pogotovo ako se uzme da nam sudije neće puštati onako duge napade kao na prvenstvu...

  16. ал рекло би се да смо сазрели, да више није толико важно где играмо, знаш, ипак смо ту сад вицешампиони, ово оно, знамо ко смо и колко смо јаки, па капирам да неће играти у неком грчу, него чак још тврђе и одлучније него на ЕП

  17. Hvala Špancima! Eto, dobro ispade. Čini mi se da smo sve tri utakmice odigrali bolje nego većinu na EP i bilo bi šteta da nismo otišli na OI. Šteta je i za Poljake, dobra su ekipa, al ko ih jebe, imali su sve riješeno protiv nas, sami su krivi...Nejasne su mi te grupe, ova naša bila daleko najjača...
    Kao što David reče, izgleda je ekipa baš sazrela. Odbrana konstantno na vrhunskom nivou, ali me ugodno iznenadila raznovrsnost u napadu. Mislim da sa Ilićem, Šešumom, Vujinom, Čuturom, Rnićem i Vučkovićem imamo jednu od najboljih bekovskih linija svijeta i to ne zbog individualnog kvaliteta pojedinaca, nego zbog većeg broja jako dobrih bekova od kojih bar dvojica prorade na svakoj tekmi. Krila i pivoti sve bolji...Još da popravimo kontru i polukontru, pa medalju na OI i nije tako nerealno očekivati.

  18. nego zbog većeg broja jako dobrih bekova od kojih bar dvojica prorade na svakoj tekmi

    То. Већи број добрих а не два прејака. Заслужили смо да прођемо, било је густо. Пре свега идиотски је систем да вицешампион европе уопште треба да прође некакве квалификације. Ал ајде. И опет ко и увек у свему нааајтежа група. Ал ајде. Можемо добро да се покажемо, сва је прилика.

    И промените назив теме.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.