Постери са коњкурса и њихово враћање

1. Ово је као предлог за каизена, ал' пошто ме мрзи да сад уплаћујем кредит да уплатим ктитора па да га питам на оном форуму, ајде овде ћу...

Је л' би могао да некако оживиш све постере који су били на коњкурсу за најглупши постер и да нам их даш, јер то су реално најбољи постери који су икада направљени на овом сајту?

И за крај:

ОДАБРАНЕ НА ВРБЕ, КОЊКУРС ФТЊ!!!

2. јел цара обрисо оне клипове с тим постерима?

3. ja mislim da nije. ima na jutubu i dalje čini mi se.

4. ВРЋИТЕ НАМ ЋИРУ! ОН ЈЕДЕ БУРЕК БЕЗ МЕСА!

5. Не знам да л' имају клипови, али нема више постера...

Можда Цара има са два, три коњкурса постере на компу, али то је он скидао оних педесетак најбољих које је убацивао на клип...

Још боља идеја, одбанујте Цару да га питамо да нам да постере.

6. Цару за сервера!

7. Грофе, од Ћире је све и почело. Али, кад се боље погледа, ти коњкурси су имали толико прејебено добрих постера да је грех што их више нема...

8. Још боља идеја, одбанујте Цару да га питамо да нам да постере.

Kakav razlog, jebote :)))

9. Још боља идеја, одбанујте Цару да га питамо да нам да постере.

Могло би, и мене занима где су ти постери. Ајде Брус, знамо да не смеш да одбанујеш Цару!

10. Са првог коњкурса, остала само ноина коцка и то зато што реално ОБЈАШЊАВА! И зато што је неко паметан пребацио на имагесхацк или додај.рс
    http://vukajlija.com/var/uploads/illustrations/201012/191813/ko-ovo-nemoze-da-sklo-49916.jpg?1296957503
    А ево како изгледају победници на првом првцатом коњкурсу
    http://vukajlija.com/forum/teme/16557?strana=26#post_838431
    БРУКА!

11. Kakav razlog, jebote :)))

Ако кајзи нађе постере, онда можете да га одбанујете реда ради. Али тренутно су најважнији постери бре!

12. ТО КИЗО БРЕ!

Захвалите се кизи, а сад да налазимо и друге постере...

13. Ајде Брус, знамо да не смеш да одбанујеш Цару!

Grešiš silno, ja Caru NE ŽELIM da odbanujem i ne pada mi na pamet da to uradim.

14. Ćiro je zaslužio život vječni. Zato ga sčuvah od administratorske čistke.

15. Znam, Lole, da je krenulo s Ćirom...ko da je juče bilo...
    Taj konkurs je imao dobre postere, ali kasnije je izgubio smisao jer su se posteri poravili specijlalno za taj konkurs.
    Što se mene tiče, ako oće članstvo i Kaizen, nemam ništa protiv.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.