ШТРАЈК! Серијско самобановање модератора зарад боље и светлије будућности зелене Вукајлије

1. Види вучице већ се уживила ко мод :))) :*

2. Neka su se samobanovali, šta kukate? Pa ne treba ceo život da budu modovi, prestarili su, neka preuzmu mlade odmorne snage koje žele da rade. A i ovo samobanovanje je totalno gej, da su pravi igrači, trebalo je da jedno drugo banuju trajno, a ne da sad gledaju iz offa i čekaju izvinjenje. Niko nije nezamenljiv, uf mnogo mi teško kliktati X i BAN.

3. Савета они су једини нешто радили.

4. Nije.
    Ti jesi.

Izvini, cačpu, nisam te prepoznao. Nećeš valjda da me banuješ? I ne piše ovo fejzbukmanijak.

5. Савета они су једини нешто радили.

Pa ti si mene vadno popišao danas odavde...

6. A Kaizenu da je toliko cilj poseta, sam bi pravio 500 novih naloga dnevno.

http://cdn-images.hollywood.com/cms/300x375/7236163.jpg

7. Јеботе, не могу на миру да одем да излајферишем, а да неко не истролује нешто. Имам живот ван Вукајлије, аман.

Поздравља вас Џими, видимо се за десетак дана кад се заситим живота.

8. Савета они су једини нешто радили.

Uf, ovo je teška optužba prema svim ostalim moderatorima...

9. Влајко, реци и мени да сам досадан. Задовољи Правду :)

10. Једноставно... Што блажи критеријум, то ће дефиниције бити глупље... Дневно настане по милијарду дефиниција које и нису дефиниције. Значи..... ВРАТИТЕ СЕ СТАРИ МОДЕРАТОРИ!!!

11. А јебига Брус, онда се ниси солидарисао са њима. :) Шта ја знам. Имате преблаг критеријум дефинитивно.

12. Evo da ja kažem istinu.
    Kelt, Lula i Džimi su banovani i odlaze sa sajta zato što se ne slažu samnom po pitanjima uređivačke politike.

Naime, ja sam hteo da Vukajlija promeni ime, kao što će i da se desi-želeli oni to ili ne(zbog toga je i eksperimentisano sa novim izgledom sajta), a oni se nisu složili sa time.
    To je sve...

13. Noćas je Bogojavljanje i po nekim običajima otvara se nebo i mož da vam se ispuni šta oćete, ako poželite, naravno...

Јбт, да нисам читао ове ваше глупости никад не би сазнао за овако лепу ствар. х))
    Гледа се у небо ноћас!!
    Хвала Грофе!

14. Imaš li ti uopšte neki uvid u broj govana koja sam pobrisao otkad sam mod? A što se tiše solidarisanja pročitaj tačkicin post malo iznad...

15. Јеботе, не могу на миру да одем да излајферишем, а да неко не истролује нешто. Имам живот ван Вукајлије, аман.

Поздравља вас Џими, видимо се за десетак дана кад се заситим живота.

Kako se čovek iskenjao po vama što se zalažete za kao neku pravdu za njega samog haha! Kralj!

16. Kako se čovek iskenjao po vama što se zalažete za kao neku pravdu za njega samog haha! Kralj!

Да ли ме зајебаваш?

17. i to sa zenskog profila

18. Ne zajebava te Reme. Niko se nije zajebavao osim mene na ovoj trol temi.

19. Naime, ja sam hteo da Vukajlija promeni ime, kao što će i da se desi-želeli oni to ili ne(zbog toga je i eksperimentisano sa novim izgledom sajta), a oni se nisu složili sa time.
    To je sve...

Па јебем га, мењате боје, додајете нова срања, изменили сте сајт тотално али име мора остати. 5 година га знају ко вукајлију и биће вукајлија.
    Ово ме подсјећа на гробаре, ЗАБРАЊЕНИ И АЛКАТРАЗ ЛОЛО

20. Ја само да свратим да кажем да је лепа ова стара верзија, и да кочи к'о луда, али нека је. И поз за модове, имате подршку раје! ♥ ♥ ♥ ♥